Yleisurheilu MM-Kisat

Moskovassa järjesttävissä yleisurheilun MM-Kisoissa on menossa neljäs kisapäivä. Illalla on paljon finaaleja edessä ja niistä nyt mennään pari lajia läpi teille! Pelionnea!

 

Miesten Kiekonheitto:

Voittaja: Robert Harting/1.40 Unibet

TOP – 1-3: Gerd Kanter/1.55 Unibet

Saksan moninkertainen arvokisamitalisti ja arvokisavoittaja Robert Harting lähtee jälleen miesten kiekonheittokilpailuun suosikkina. Hartingin tavoite on jälleen päästä repimään paitansa kisan jälkeen, sillä siitä on muodostunut hänen tapansa, kun arvokisavoitto on irronnut. Harting on tainnut hävitä yhden kilpailun viimeisen kolmen vuoden aikana, joten sekin osoittaa, kuinka ylivoimainen mies on ollut.

Hartingia lähtee kisaan haastamaan kaksi vanhempaa sotaratsua, eli puolan Piotr Malachowski ja viron Gerd Kanter. Molemmat haastajat ovat voittaneet arvokisoissa kultaa aiemmin ja ovat takuuvarmoja menestyjiä arvokisafinaaleissa. Kestomenestyjä, kiekonheiton kuningas ja moninkertainen arvokisamitalista, Liettuan Virgilius Alekna jäi harmittavasti karsintaan, eikä siis heitä tiistai-illan finaalissa.

Harting voittanee kisan lähemmäs 70m heitolla. Kanter loistavana kilpailijana sijoittuu Malachowskin jälkeen kolmanneksi 66-67m heitolla.

 

Naisten Seiväshyppy:

Voittaja: Jelena Isinbayeva/2.15 Unibet

TOP-1-3: Silke Spiegelburg/2.25 Unibet

Match-Upit:

Isinbayeva – Silva 1/1.75 Unibet

Silva – Suhr 2/2.55 Unibet

Savchenko – Zhuk-Krasnova 1/1.60 Unibet

Seiväshypyn maailmanennätys nainen, venäjän Jelena Isinbayeva on meidän suosikkimme illan seiväshyppyfinaaliin. Hän pääsee hyppäämään kotiyleisön edessä uransa viimeistä arvokisaa, sillä hän lopettaa pitkän ja menestyksekkään uransa tähän kauteen. Isinbayeva on maailmanlistan kolmantena 475 korkealla hypyllään, mutta se ei meinaa mitään, kun lähdetään arvokisafinaaliin. Kuuban Yarisley Silva on tilastoykkönen tuloksella 490 menneeltä kaudelta ja hänellä on kaudelta maailman viisi kovinta tulosta.

Saksan Spiegelburg on ollut tasaisen varma arvokisoissa. Spiegelburgin paras sijoitus arvokisoista on Berliinin neljäs sija vuodelta 2009. Hän hyppäsi tuolloin 465, mutta se ei aivan riittänyt mitaleille.

Yhdysvaltain Jennifer Suhr on maailmantilastoissa toisena. Hän on ollut jo muutaman vuoden huipun takana, mutta on tällä kaudella ollut lähellä nousta tähtiin. Uskomme naisen olevan toinen illan kilpailussa.

Kuuban Silva sulaa illan finaalissa ja Isinbayeva käyttää tilaisuuden hyväkseen, voittamalla kisan tuloksella 490. Naisten seipään taso on ollut todella ”heikko” tällä kaudella, joten Spiegelburg nousee mitaleille hieman puskista.

 

Lyö illan Yleisurheilubetsit Unibetilla »

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement