Wimbledon puolivälierä

Miesten puolella pelataan tänään neljä puolivälieräottelua. Meille maistuu otteluista yksi, joka palataan pääkentällä kello 15.00 alkaen! Toimi siis nopeasti!

 

David Ferrer – Juan Martin Del Potro 2/2.26 Unibet

David Ferrer (+3.5 peliä) – Juan Martin Del Potro 2/3.50 Unibet

David Ferrer – Juan Martin Del Potro: 1-3/5.50 Unibet

1.erä 2/2.06 Unibet

1.erän pelit alle 9.5/2.35 Unibet

 

Maailmanlistan neljäs, espanjanDavid Ferrer on edennyt puolivälieriin tämän vuoden Wimbledonissa voittamalla tietysti kaikki pelaamansa ottelut, mutta hän on joutunut ehkä hieman tiukille. Jokaisessa ottelussa hän on menettänyt ainakin yhden erän ja kolmannen kierroksen ottelussaan hän oli Ukrainan Alex Dolgopolovia vastaan jo 1-2 tappiolla, mutta nousi kuitenkin 3-2 voittoon vieden neljännen ja viidennen erän selvästi. Neljännellä kierroksella Ferrer joutui tiebreakiin asti kahdessa ensimmäisessä erässä kovasyöttöistä Kroatti Ivan Dodigia vastaan häviten niistä toisen. Lopulta jälleen kaksi viimeistä erää oli selvin luvuin Ferrerin heiniä.

Maailmanlistan seiska, argentiinan Del Potro on ollut älyttömän vakuuttava omassa turnauksessaan voittamalla puhtaalla pelillä kaikki turnauksen ottelunsa. Del Potro on menettänyt oman syöttönsä turnauksen aikana ainoastaan kaksi kertaa ja nekin ovat tulleet ensimmäisellä ja toisella kierroksella. Del Potrohan on tunnettu erittäin vahvasta syötöstä ja kovista, suorista peruslyönneistään. Jos syöttö toimii, niin toimii myöskin muut osa-alueet.

Viime vuoden Wimbledonissa Ferrer tykitti Tandilin tornin suoraan 3-0 luvuin katsomoon. Tänä vuonna sitä ei tule tapahtumaan. Vaikka Ferrer onkin yksi parhaimmista palauttajista ja nopea kinttuinen kaveri, joka hakee kaikki pallot, niin tänään se ei vaan riitä. Ferrer oli pulassa jo monta luokkaa Del Potroa huonomman syöttökoneen Ivan Dodigin kanssa, jonka peruspelaaminen on surkeampaa kuin argentiinalaisen. Del Potro jyrää Ferrerin yli lukemin 1-3 (3-6/4-6/7-6/2-6)

 

Lyö Del Potron voittoa Unibetilla »

 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement