Wimbledon: Miesten 1.välierä

Miesten turnaus on edennyt legendaarisessa Wimbledonissa. Kaksi turnauksen suurinta ennakkosuosikkia eli Novak Djokovic ja Andy Murray ovat edenneet neljän parhaan joukkoon. Välieriin on myös yltänyt yksi ”superyllättäjä” eli Puolan Jerzy Janowicz ja Argentiinan Juan Martin Del Potro, joka pelaa uransa parasta Wimbledonia. Pelivihjeet huomisen päivän avausotteluun nyt MEILTÄ! Puolet meidän Wimbledon vihjeistämme on osunut ja palautus ollut tietysti yli sadan prosentin. Pelionnea!

 

Novak Djokovic – Juan Martin Del Potro 2/5.50 Unibet

Novak Djokovic – Juan Martin Del Potro: 1-3/17.00 Unibet

Pelien määrä: Yli 39.5/2.15 Unibet

Ensimmäinen syötönmurtaja: 2/2.95 Unibet

Maailmanlistan ykkösnimi Serbian Novak Djokovic lähti suosikkina Wimbledonin turnaukseen niinkuin hänen kuuluikin. Serbi on voittanut kaikki pelinsä 3-0 ja menettänyt oman syöttönsä ainoastaan kolme kertaa. Näistä kolmesta syötön menetyksestä tuli kaksi kolmeen ensimmäiseen peliin puolivälierässä Tomas Berdychiä vastaan, kun Tshekki johti toista erää kahdella murrolla jo 0-3. Djokovic ei ole turnauksessa joutunut vielä oikeaan paineeseen. Berdych sitä antoi valtavasti, mutta hänellä ei pää kestänyt haastaa vakavissaan hyvin palauttavaa ja liikkuvaa Djokovicia.

Del Potro pelaa elämänsä parasta Wimbledonia tällä hetkellä. Hänkin on voittanut kaikki pelinsä suoraan 3-0, mutta menettänyt syöttönsä vain ja ainoastaan kahdesti. Puolivälierässä espanjan David Ferrerillä ei ollut mitään osaa eikä arpaa Del Potron loistavaa syöttöpelaamista vastaan vaan hänkin joutui taipumaan suoraan erin 3-0. Del Potron syöttö toimii tällä hetkellä kuin unelma ja aina, kun vastustajan palautus jää lyhyeksi ja näin keskelle kenttää, niin Del Potro pääsee lyömään joko suoran kämmenen tai rystyn ohi vastustajasta. Del Potro on päässyt pelaamaan turnauksessa ihannepeliään ja se on erittäin tuhoisaa varsinkin nopealla ruoholla.

Djokovic ei ole kahdessa viime kohtaamisessa ruoholla voittanut erääkään Del Potroa vastaan. Olympialaisten pronssiottelussa Djokovic oli viime kesänä ihan poika vielä, otettuaan 2-0 päähänsä Argentiinalaiselta. Kova ja hieno ottelu tulee tänään varmasti ensimmäinen välierä olemaan, mutta homman klaaraa lopulta hirmu iskussa oleva Juan Martin Del Potro ja etenee Wimbledonin finaaliin luvuin 3-1 (4-6, 6-4, 5-7, 3-6)

 

Lyö Tandilin torni finaaliin Unibetilla »

 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement