Wimbledon: Miesten 2.välierä

Djokovicin ja Del Potron välisen välieräottelun päätyttyä Wimbledonin pääkentälle astelevat toisen välierän pelurit, eli Iso-Britannian suosikki Andy Murray ja Puolan Jerzy Janowicz. Nyt vihje meiltä tähän iltapäivän toiseen välieräotteluun! Pelionnea!

 

Jerzy Janowicz – Andy Murray 1/5.10 Unibet

Jerzy Janowicz (+1.5 erää) – Andy Murray 1/3.10 Unibet

Jerzy Janowicz (+2.5 peliä) – Andy Murray 1/3.55 Unibet

Pelit alle 38.5/2.10 Unibet

Puolan Janowicz on ollut turnauksen suur yllättäjä, vaikkakin hänet on sijoitettu 24. Kovaa syöttävä suomen Kim Tiilikaisen valmennettava on syöttänyt turnauksen aikana eniten ässiä ja kovempaa kuin kukaan muu. Herra on hyvin paljon saman tyylinen pelaaja, kuin Del Potro, mutta hänen peruslyöntipelinsä on luokkaa heikompaa, ainakin. Virheitä tulee suhteelisen paljon, mutta ei tässä turnauksessa ainakaan vielä ratkaisevasti. Janowicz on hävinnyt turnauksen aikana ainoastaan kaksi erää ja ne tappiot tuli neljännellä kierroksella Itävallan Jurgen Melzeriä vastaan. Puolivälierässä Janowicz pöllytti maanmiehensä Lukas Kubotin suoraan 3-0 (7-5, 6-4, 6-4) Tässä ottelussa Janowicz syötti 30 ässää, eikä menettänyt syöttöään kertaakaan.

Brittien suosikki Andy Murray nousi jo kuilun partaalta puolivälierässä espanjan Fernando Verdascoa vastaan, ollen tappiolla jo 0-2 lukemin. Verdascon pää ei kestänyt loppuun asti tässä ottelussa ja osaksi siitä syystä Murray voitti tuon pelin. Murrayn peli ei ole tämän vuoden Wimbledonissa ollut lähelläkään samaa tasoa, mitä se oli viime vuonna, kun hän eteni itse Wimbledonissa finaaliin ja voitti kuukautta myöhemmin olympiakultaa samoilla kentillä.

Janowicz on voittanut herrojen aikaisemman kohtaamisen. Tänään on mahdollisuus superyllätykseen, sillä puolalaisella on ”flow” päällä ja Murraylla on kotiyleisön paineet niskassaan. Uskomme Janowiczin menevän finaaliin lukemin 3-1 (6-2, 6-3, 4-6, 6-4)

 

Lyö vetoa tästä matsista Unibetilla »

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement