Wimbledon: Kolmas päivä!

Wimbledonin kolmas pelipäivä ja meillä on tarjota teille kaksi vihjettä. Jatkaako Roger Federer ylivoimaisuuttaan? Mitä yllätyksiä legendaarisilla nurmikentillä tänään tulee? Sen aika näyttää ja vain luoja tietää. Kahden päivän jälkeen osumatarkkuus on 50%, eli 8/16, tästä on hyvä parantaa! Pelionnea!

 

Sergei Stakhovsky (+8.5 peliä) – Roger Federer 2/1.75 NordicBet

Alle 28.5 peliä/1.80 NordicBet

Stakhovsky voitti 1.kierroksella helposti Dutra Silvan, kun Federer puolestaan pelasi loistavasti Victor Hanescua vastaan ja voitti niin ikään helposti suoraan 3-0. Stakhovsky on ihan kelpo syöttämään, mutta Federer tulee antamaan ihan eri lailla palloja takaisin kuin brasilialainen Silva. Rogeri oli omassa pelissään niin vakuuttava, että ukrainalaisen täytyy onnistua todella hyvin haastaakseen sveitsiläisen edes jotenkin. Ottelu vaikuttaa selvältä Federerin voitolta.

 

Lyö vetoa tästä matsista nordicbetillä »

 

Alize Cornet – Su-Wei Hsieh 2/1.67 Unibet

Alize Cornet (+2.5 peliä) – Su-Wei Hsieh 2/1.85 Unibet

Cornet on heikko pelaamaan ruoholla, kun Hsieh on parhaimillaan juuri kovilla alustoilla. Hsieh oli paljon vakuuttavampi avauskierroksella, toki vastus ei ollut yhtä kova kuin Cornetilla, joka joutui tahkoamaan täydet 3 erää, mutta silti taipeilainen näytti erinomaiselta. Rankigissä pelaajilla on vain 10 sijaa eroa Cornetin eduksi, joten perustasoltaan he ovat siis erittäin lähellä toisiaan. Hsieh pelaa kuitenkin paremmin ruoholla ja ansaitsee siksi myös pelin.

 

Lyö vetoa tästä matsista Unibetillä »

 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement