Wimbledon: Ensimmäinen päivä!

Wimbledonin avauspäivä tarjoaa jo paljon pelattavaa! Olkaapa hyvät!
Victor Hansecu – Roger Federer Alle 27,5 peliä/1,91 Betsson
Victor Hanescu – Roger Federer (Federer-9,5 peliä) 1,96 Betsson
Victor ei ole kummoinen ruohopelaaja (~47%), viimeksi tappio Guillermo Garcia-Lopezille 6-4,6-3. Muutenkin romanialaisen kausi ollut aika keskinkertainen tähän mennessä. Rogerilla on eniten voitettuja pelejä ruoholla, reilusti yli 100. Alla on vielä Hallen turnauksen voitto, joten tuntuma alustaan on hyvä. Tasoero on selvä ja ruohoalustalle sen pitäisi korostua lisää. Turnauksessa kolmanneksi sijoitettu Federer on puolustamassa Wimbeledoin voittoaan, joten sveitsiläinen lähtee tähän otteluun selvänä suosikkina. Federer voittaa helposti, joten underia ja tasoitusta vastaan on ainoa oikea tapa lähteä pelaamaan tätä ottelua.
 
Lleyton Hewitt – Stanislav Wawrinka 1/2,20/Betsson
Lleyton Hewitt – Stanislav Wawrinka (Hewitt+2,5 peliä) 1,79 Betsson
Mielestäni Lleyton saa yllättävän kovia kertoimia. Aussi on kuitenkin ainoa pelaaja Federerin kanssa, joka on urallaan voittanut yli 100 peliä ruoholla. Wawrinka pelasi tuossa viikolla ja hävisi mm. Nicolas Mahutille finaalissa 6-3,6-4. Wawrinka voittoprosenttikin on ruoholla vaatimaton 45%. Hewitt puolestaan oli mukana AEGON:in turnauksessa ruoholla ja pääsi aina välieriin, siellä tappio tuli vahvalle Cilicille. Taso tuossa turnauksessa oli selvästi kovempi kuin Wawrinkan pelaamassa, joten Lleyton ei missään nimessä helposti välieriin tietään saanut. Hewitt on urallaan voittanut 76% otteluistaan ruoholla ja tämä alusta sopii miehelle kuin nyrkki silmään. Ehdottomasti parhaimmat pelivalinnat löytyvät siis australialaisen puolelta.
Sloane Stephens – Jamie Hampton 2/1,65 Betsson
Sloane Stephens – Jamie Hampton (Hampton-2 peliä) 1,86 Betsson
Amerikkalaisten välinen ottelu, jossa ranking 17. Sloane Stephens saa vastaansa ranking 41. Jamie Hamptonin. Stephensin kausi ollut vähän kaksijakoinen, sillä kauden alkupuoli oli häneltä vahvaa ja hän ylsi mm. Autralian avointen välieriin (pudotti mm. Serena Williamsin matkalla), mutta sittemmin ei ole irronnut mitään mainittavia sijoituksia. Stephensille tämä on vasta kauden ensimmäinen peli ruoholla, joten se paras tuntuma on varmasti vielä hakusessa. Jamie Hampton on ollut läpi kauden hyvä, mutta viimeisissä turnauksissa varsinkin. Brysselissä niukka välierätappio Kaia Kanepille, Garrosilla uran paras sijoitus (4.kierros) ja viimeksi Eastbournen ruoholla tuli finaalipaikka. Hamptonin kuuluu olla suosikki jo pelkästään paremman vireensä ansiosta, mutta myös siksi, että hänellä on jo pelejä ruoholla.

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement