Wimbledon: 2.päivä

Avauspäivä Wimbledonissa saatiin eilen pelattua ja heti turnaukseen mahtui yksi suur yllätys, kun belgian Steve Darcis löi Rafael Nadalin suoraan kolmessa erässä lauluun! Meidän vihjeemme eilen osui erittäin mallikkaasti kiinni. Kolmesta eri ottelusta vihjasimme, niissä oli kuusi pelivalintaa ja pelivalinnoista neljä osui kiinni palautus prosentin ollessa 131. Tänään lähdemme nostamaan prosenttia neljän ottelun ja kymmenen pelivalinnan voimin! Pelionnea kaikille!

 

Serena Williams – Mandy Minella U15.5 peliä/1.65 NordicBet

Serena Williams – Mandy Minella (+8.5 peliä) 1/1.60 NordicBet

Serena on huikeassa vireessä ja hän dominoi täydellisesti naisten puolella tällä hetkellä. Wimbledonin turnaus ja ruohoalusta sopii hänelle hyvin ja hänen uran voittoprosentti ruoholla onkin huikea ~88%. Lisäksi Serena on puolustamassa turnauksen voittoa. Mandy Minella on monelle tuntemattomampi nimi. Hän on ranking 92. maailmassa, mutta viimeisten otteiden perusteella tuo sijoitus imartelee häntä. Mandy oli mukana mm. Eastbournen karsinnoissa (ruoho) ja hän hävisi ranking 243. olevalle pelaajalle. Tästä ottelusta on odotettavissa Serenan täydellistä dominointia ja siksi rahat kannattaakin iskeä häneen kiinni. Pankkina toimii mainiosti.

 

Kimiko Date-Krumm – Carina Witthoeft 2/1.60 NordicBet

Kimiko Date-Krumm (+2.5 peliä) – Carina Witthoeft 2/1.80 NordicBet

Kimiko on jo uransa ehtoopuolella. 42-vuotias japanilainen silti jaksaa sitoa lenkkarit ja pidellä mailaa kädessään, vaikka menestystä ei niin tulisikaan. Kimiko oli mukana Roland Garrosin (massa) turnauksessa ja hän hävisi tylysti ensimmäisellä kierroksella S.Stosurille (6-0,6-2), Ruoho ei ole hänen paras alustansa, urallaan 11 ottelua tällä alustalla ja vain 3 voitettua ottelua. Carina pääsi turnaukseen mukaan karsintojen kautta. Siellä pudotti mm. Casey Dellacquan (ranking 143.). Witthoeft on ansaitusti suosikki, mutta vielä näillä kertoimilla ehdottomasti pelattava. Mielestäni tämäkin toimii hyvin pankkerina.

 

James Blake – Thiemo De Bakker 1/1.65 NordicBet

James Blake – Thiemo De Bakker (+2.5 peliä) 1/1.90 NordicBet

James Blake – Thiemo De Bakker: 1.erä 1/1.70 NordicBet

Alle 40 peliä/1.95 NordicBet

Entinen huippupelaaja yhdysvaltain James Blake kohtaa avausottelussaan hollantilaisen Thiemo De Bakkerin. Blake on maailmanlistalla sijalla 87, kun taas Haagissa syntynyt De Bakker 97. Blake on kovilla ja nopeilla kentillä viihtyvä pelaaja. Siitä osoituksena pääsy US Openissa ja Australian Avoimissa aina puolivälieriin asti menneellä urallaan. Blakella on monen vuoden tauon jälkeen menossa hyvä kausi nurmella, sillä mies eteni aina välieriin asti Eastbournen turnauksessa viime viikolla, kunnes Alberto Ramos tiputti hänet. De Bakker on hävinnyt kolme viimeisintä otteluaan juuri nurmella voittamatta erääkään. Ainut voitto on Queensin turnauksen avauskierrokselta, kun Serbian Bozoljac kaatui erin 2-0. Blaken nopeatempoinen peli on liikaa hollantilaiselle ja Blake on muutenkin tällä hetkellä kovemmassa iskussa. Blake voittaa 3-1 (6-3/4-6/6-2/6-4)

 

Michael Llodra – Jarkko Nieminen 2/2.45 NordicBet

Michael Llodra – Jarkko Nieminen: 1.erä 2/2.15 NordicBet

Alle 40 peliä/1.95 NordicBet

Ranskan Llodra on maailman parhaimpia nelinpelaajia. Syöttö-, verkkolentopeli on hänen ylivoimainen vahvuutensa. Hän on 190cm pitkä, joten syöttö on hänen ykkös-aseensa. Tällä hetkellä maailmanlistan sijalla 53. oleva ranskalainen on pelannut kesällä kahdessa ruohokenttä turnauksessa yhteensä kaksi peliä. Voittanut toisen ja hävinnyt toisen. Nieminen sairasteli viime viikolla ja siksi hänen pelaaminen oli hieman hapuilevaa. Jakken viimeisin pelin 18.6.13 pelattu ottelu Eastbournen avauskierroksella Feliciano Lopezia vastaan, jonka hän hävisi tiebreakien jälkeen 0-2. Jakke on loistava syötönpalauttaja ja erittäin hyvä ohittaja. Jos Llodran syöttö pettää vähänkin ja Jakke saa peruslyöntipelinsä kuntoon hän pieksee verkolle tulevaa ranskalaista mennen tullen ja etenee toiselle kierrokselle. Muuten tulee vaikeampaa, mutta uskomme Jakken voittoon jokatapauksessa. Nieminen voittaa ottelun selvin 3-1 (6-3/4-6/6-2/6-2) luvuin.

 

Lyö päivän betsit NordicBetille! »

 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement