Veikkausliigavihjeet sunnuntaille 2.6

Tämän sunnuntai-iltapäivän kunniaksi pelataan kotimaisessa Veikkausliigassa viisi ottelua. Me tarjoamme kahteen otteluun vihjeet! Ottelut alkaa klo. 18.30.

 

Parhaat sivustot jalkapallovedonlyöntiin
unibetLaajin kohdevalikoima ja mahdollisuus katsoa pelit livenä ilmaiseksi
nordicbetVakuuttavan laadukas norjalainen veikkaustoimisto
betssonHelppokäyttöinen sivusto ja runsaasti fudista listoilla

 

FF Jaro – RoPS: 1 – 2(ilman tasapeliä)/2,55 Nordicbet

Veikkausliigaa. Pietarsaarelainen FF Jaro saa vieraakseen rovaniemeläisen RoPSin. Sarjataulukossa joukkueet ovat sijoilla 8 (RoPS) ja 10 (Jaro). Piste-eroa joukkueilla on vain kaksi pistettä, joten joukkueet ovat aloittaneet kautensa aika samanlaisesti.
Kotijoukkue Jaron saldo yhdeksän pelatun ottelun jälkeen on 3-2-4. Kuntopuntarissa se on kymmenentenä ja viiden edellisen ottelun saldo näyttää 1-2-2. Voiton se otti toiseksi viimeisenä olevasta FC Lahdesta, tasapelit se pelasi kolmantena olevaa FC Honkaa ja seitsemäntenä olevaa FC TPS:aa vastaan. Tappiot se joutui kärsimään toisena olevalle VPS:lle ja kuudentena majailevalle IFK Mariehamnille.
Jaro on pelannut aikalailla tasollaan alkukaudesta, ehkä hieman jopa ylisuorittanut sijasta 10 huolimatta. Jaro sai kuitenkin todella ikävää jobinpostia jonkin aikaa sitten, kun tärkeä hyökkäjä Frank Jonke joutui sairastuvalle eikä ole sieltä moneen viikkon palaamassa. Jonken poissaolo on näkynyt Jaron otteissa.
Vierailija RoPSin saldo kymmenen pelatun ottelun jälkeen on 4-1-5, kuntopuntarin saldo puolestansa näyttää 3-0-2 ja se oikeuttaa sijalle kolme. Voitot se nappasi melko kovilta FC Interiltä ja MYPA:lta sekä surkeasti pelanneelta FC JJK:lta. Tappio niskassaan se joutui poistumaan kentältä kivikovaa HJK:ta sekä KuPSia vastaan.
RoPS on ollut kotikentällään varsin pirteä ilmestys, mutta vieraissa on ollut vaikeaa. RoPSia, kuten monia muitakin joukkueita, on viime aikoina häirinnyt erittäin tiivis ottelutahti. Varsinkin HJK:ta vastaan toinen puoliaika oli siltä aika väsynyttä peliä, mutta ensimmäinen puoliaika sen sijaan oli siltä ihan hyvää peliä kun energiaa prässäämiseen siltä vielä löytyi. Se pystyi kuitenkin lataamaan akkunsa täyteen HJK- matsin jälkeen kovaa MYPA:a vastaan ja otti hienon 2-1 voiton.
Joukkueista RoPS on materiaaliltaan ehkä aavistuksen verran vahvempi ja sen otteet ovat olleet nekin hieman Jaroa parempia. En siis tajua, miten RoPS on saatu tässä näin selväksi altavastaajaksi. Okei, RoPS on kyllä melkoisen huono vieraissa, mutta ei Jarokaan kotonaan ole kovin vakuuttanut. Varmistellaan kuitenkin hieman ja pelataan RoPS DNB- kohteena (tasapeli- ei peliä, eli panos takaisin). 
MyPa – FC JJK 1/1,78 Unibet

Yli 2,5 maalia: 1,90 Unibet
– Veikkausliigaa. MyPa saa Myllykoskelle vieraita Jyväskylästä JJK:n muodossa. Kotijoukkue MyPa on sarjataulukossa sijalla neljä, JJK taasen on jumbona. Piste-eroa joukkueilla on peräti 13 pistettä vasta yhdeksän pelatun ottelun jälkeen.
MyPan alkukausi on ollut loistava. MyPa operoi melko heikolla materiaalilla, mutta sen joukkuepeli toimii loistavasti ja joukkueessa ei ole yhtään vapaamatkustajaa. Viime kaudellakin monta häkkiä MyPalle iskenyt Pekka Sihvola on jälleen loistavassa vireessä ja Sihvola johtaa kuudella börsällään maalintekijätilastoa. Tämä herra saattaa tänäänkin olla hyvin ratkaisevassa roolissa voittajaa ratkottaessa.
Sitten hieman tilastoja. MyPan saldo yhdeksästä ottelusta on 5-1-3 ja maaliero 14:7. Maalisarake on siis plussalla 7 maalin verran ja lukema on liigan paras. Kuntopuntarissa MyPa on toisena saldolla 3-0-2. Se on voittanut kovan VPS:n ja MIFK:n sekä heikosti kautensa aloittaneen FC Lahden. Tappiot tuli FF Jaroa ja RoPSia vastaan. Tappio RoPSille vieraissa ei ole monellekaan joukkueelle häpeä, mutta tappio kotipelissä Jaroa vastaan oli kyllä heikko suoritus. Nyt MyPalla olisi hyvä kasvojenpesun paikka kotiyleisön edessä viimeisessä ottelussa ennen mj- taukoa.
JJK:n alkukausi on ollut surkea. Se pitää siis perää kolmella pisteellä yhdeksän pelatun ottelun jälkeen ja metsästää vieläkin kauden avausvoittoaan. Eiköhän tämä kerro kaiken JJK:n tämän hetken tasosta. Toki, peli on ollut ajoittain ihan hyvääkin, mutta kun itseluottamusta ei oikein ole, niin pelejä on vaikea voittaa. Myös maalinteko on ollut yksi JJK:n kompastuskivistä. Se on tehnyt vasta kuusi maalia, vain Lahti on tehnyt vähemmän maaleja (5). MyPa puolestaan on päästänyt liigassa vähiten maaleja, joten helppoa maalinteon ei pitäisi tässäkään ottelussa olla.
JJK:n saldo yhdeksän ottelun jälkeen on 0-3-6. Ei kovin vakuuttava. Maalisarake on peräti 11 maalia miinuksella, kun maaliero on surkea 6:17. JJK on päästänyt eniten maaleja, joten eipä se puolustuskaan kunnialla ole tehtäviään hoitanut jos äsken maalintekoa moitin. Kuntopuntarissa joukkue on odotetusti viimeisenä saldolla 0-1-4. Ainoan tasurin se pystyi saalistamaan KuPSia vastaan kotikentällään.
MyPa on joukkueista selvästi vahvempi. Itseluottamus menee 100-0 myöskin kotijoukkueelle. Mainitaan vielä sekin, että MyPa on liigan toiseksi paras kotijoukkue, joten kotiedullakin on suuri merkitys tässä matsissa. Kaikki merkit viittaavat MyPan voittoon. Kyllä JJK saa tehdä täyden työn saalistaakseen edes pisteen mukaansa Jyväskylään. Valitaan kupongille siis MyPa. 
Toinen hyvä pelikohde tähän matsiin on Yli 2,5 maalia. Viidestä edellisestä ottelusta MyPalla on päättynyt neljä matsia yli kahteen maaliin, sama tilasto on myös JJK:lla. Kettupaitojen puolustus on todella heikkoa ja se tulee varmasti olemaan mm. Sihvolan kanssa vaikeuksissa. Uskoisin, että MyPa ainakin sen kaksi börsää pystyy iskemään. JJK:n hieman heräämisen merkkejä osoittanut Babatunde Wusu voi ihan hyvin iskeä sen yhden häkin vieraille. 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement