Veikkausliiga mestaruus ratkeaa?

VPS ja HJK kohtaavat Veikkausliigan päivän ainoassa ottelussa toisensa. HJK varmistaa tänään voittamalla VPS.n jo seuran viidennen mestaruutensa putkeen ja jos VPS voittaa he tarttuvat tiukemmin kiinni pronsseihin. Ottelu nähtävissä Kutoselta jokaisessa kodissa. Pelionnea!

 

Parhaat sivustot jalkapallovedonlyöntiin
unibetLaajin kohdevalikoima ja mahdollisuus katsoa pelit livenä ilmaiseksi
nordicbetVakuuttavan laadukas norjalainen veikkaustoimisto
betssonHelppokäyttöinen sivusto ja runsaasti fudista listoilla

 

 

VPS – HJK X/3.90 Unibet

VPS – HJK: 2-2/14.00 Unibet

Yli 2.5 maalia/1.67 Unibet

Yli 3.5 maalia/2.75 Unibet

VPS on sarjassa kolmantena 46. pisteen turvin. IFK Mariehamn on neljäntenä pisteen vaasalaisia perässä. VPS.llä on neljä peliä vielä jäljellä, kun taas MIFK.llä on kolme. VPS tarvitsee siis kipeästi pisteitä, mutta lähtökohtia illan otteluun ei nosta se, että totutusti hyvänä kotijoukkueena tunnettu VPS on ollut tällä kaudella veikkausliigan keskikastin alapuolella kotitilastoissa, mutta vieraissa peli on sen sijaan kulkenut mallikkaasti. VPS on kolmen ottelun voittoputkessa ennen tämän iltaista ottelua. VPS on hävinnyt kotonaan viimeksi FC Lahdelle heinäkuun viimeisenä päivänä. Tuolloin kyyti oli kylmää, kun Lahti nappasi voiton vaasasta lukemin 0-3.

HJK lähtee hakemaan tietysti voittoa tämän iltaisesta ottelusta. Tasurikin käytännössä riittää heille ja jokatapauksessa saisi tapahtua ihmeitä, mikäli HJK vielä mestaruutensa menettäisi, sillä sarjan kakkosena oleva FC Honka on jo pidemmän aikaa esiintynyt heikommin. HJK on tällä hetkellä seitsemän ottelun voittoputkessa. Viimeksi joukkue ajautui tasapeliin elokuun alussa, kun joukkue sai kahdesta vieraspelistä putkeen ainoastaan pisteen mukaansa. Tuolloin vastassa oli KuPS ja FC Inter. Joukkue on viimeksi hävinnyt heinäkuun lopulla mestarienliigan karsintavaiheessa Nömme Kaljulle tallinnassa. Veikkausliigassa joukkueen viimeisin tappio on kesäkuun puoliväliltä, kun FC Honka onnistui kaatamaan Klubin tapiolassa 1-0.

Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti tällä kaudella Helsingissä. Kauden ensimmäisen voitti VPS 1-2 lukemin toukokuussa ja heinäkuun puolessa välissä HJK oli 3-0 luvuin parempi. Joukkueet ovat kohdanneet ajan saatossa 15.sta kertaa vaasassa. Voittoja VPS.lle on kertynyt kaksi ja HJK.lle 10. Tasapeliin on päädytty kolmesti.

Joukkueet tarjoavat tänään vauhdikkaan ja maalirikkaan pelin. Lopulta peli päättyy kuitenkin 2-2 tasapeliin ja mestaruuden lopullinen ratkeaminen siirtyy myöhempään ajan kohtaan.

 

Lyö vetoa tästä matsista Unibetilla »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement