Veikkausliiga: HIFK – SJK klo 18.30 keskiviikko 14.6.2017

Miten mahtaa SJK:n uusi päävalmentaja Manuel Roca saada SJK:n haluttuun lentoon? Antti Muurisen HIFK lähtee torjumaan tuulimyllyjä, sillä taatusti jo kolmannen valmentajan alaisuudessa oleva SJK haluaa näyttää ja viedä pinnat Seinäjoelle. Vaan miten se onnistuu?

HIFK putoamisvaarassa

HIFK:n kausi on ollut alamäkivoittoinen, sillä joukkue on voittanut vain ja ainoastaan yhden pelin. Monta kertaa voitto on ollut aika lähellä, sillä tasapelejä joukkueella on peräti kuusi kappaletta, FC Lahden kanssa eniten koko Veikkausliigassa. Maaleja joukkue on kuitenkin tehnyt toiseksi vähiten, FC Lahti 7, HIFK 8. Eihän se ihan optimi ole 11 otteluun, se on sanottava ihan reilusti.

Seitsemästä kotiottelustaan HIFK on hävinnyt 3, pelannut 3 kertaa tasan ja ainoa kauden voitto on myös kotikentältä. SJK on puolestaan pelannut vieraissa viisi peliä, yksi voitto, yksi tasuri ja kolme tappiota. Tässä mielessä tilanne kutakuinkin tasan. Silmiinpistävää on se, että viidessä vierasmatsissa seinäjokelaisten peräpää on falskannut 12 maalin verran, eli keskiarvontaan yli 2 maalia. Pystyykä HIFK samaan, eli voidaanko tulosvetoon laittaa 1,2 – 0,1?

Kertoimien mukaan ei, sillä Unibet on heittänyt tähän pitkävetokertoimet 3.25 – 3.15 – 2.30, eli tuo tasapeli on jopa todennäköisempi kuin kotivoitto.

Parhaat sivustot jalkapallovedonlyöntiin
unibetLaajin kohdevalikoima ja mahdollisuus katsoa pelit livenä ilmaiseksi
nordicbetVakuuttavan laadukas norjalainen veikkaustoimisto
betssonHelppokäyttöinen sivusto ja runsaasti fudista listoilla

Mahdolliset kokoonpanot otteluun

SJK saanee mukaan keskiviikkona vielä loukkaantuneena olleet Dani Hatakan ja Johannes Laaksose, mutta Chema Anton on loukkaantunut. Aristote Mboman loukkaantuminen tylsyttää myös SJK:n kärkeä. Sivussa on myös korttitilin takia Facundo ja loukkaantumisen takia Jesse Sarajärvi, joten melkoista settiä joutuu uusi valmentaja keksimään kentälle.

HIFK hävisi edellisen ottelun Ilvekselle ja kokoonpano tuossa ottelussa oli seuraava:

Maanoja – Jurvainen, Vesala, Hänninen, Anyamele – Terävä, Väyrynen, Gela, Halme – Mäkelä, Sihvola.

SJK puolestaan otti rumasti kuokkaan 0-3 kotonaan Turun Interiltä, pelaajisto tuossa matsissa oli:

Aksalu – Dorman, BardancaFlorez, Vales Gonzalez, Tahvanainen – Klinga, Malolo, Facundo, Hetemaj, Zeneli – Ions Billy

Mutta tähän on tulossa siis ainakin muutoksia.

Näin pelataan

HIFK on viimeiseen 10 matsiin voittanut vain yhden pelin, sekin toukokuun alussa 1-0 RoPSia vastaan. Ei SJK:n saldo kaameasti parempi ole kahden voiton saldolla, mutta silti joukkue on pelin ennakkosuosikki vaikka vierasjoukkue onkin. HIFK:n 10 viime peliä on ollut melko vähämaalista, sillä 8-12 saldo lupailee 1-1 peliä. SJK:n saldo on 11-20, joten sen puolesta voisi saldo olla 1-2.

Joukkueiden edellinen ottelu päättyi 3-3 ja HIFK oli pitkään kiinni voitossa. Nähdäänkö Stadissa samanlainen taisto? Heitetään nyt tulosvetoon 2-2 ja 1-2 siihen vielä molempiin suuntiin maaleja. Betsit SJK:lle valmentajavaihdosbuustin osalta, mutta joskushan sen HIFK:nkin pitää voittaa? Eri asia on se, onko se päivä tänään.

Kertoimia otteluun:

Unibet:
Maaleja yhteensä, yli 1.5 / 1.47, yli 2.5 / 2.43
Tulosveto, 2-2 / 19.00, 1-2 / 10.00, 1-1 / 6.75
Tekee maalin, Pekka Sihvola / 3.90, Mikael Forssell / 4.30
Tekee maalin, Billy Ions / 3.35, Elias Ahde / 3.45
Ensimmäinen maali, 2.05 – 1.66

Nordicbet:
Tasoitusveto 0-1, 7.65 – 4.60 – 1.34
Tulos puoliajalla, 3.75 – 2.04 – 3.05
Molemmat joukkueet tekevät maalin, 2.01 – 1.71
Ottelussa vihelletään rangaistuspotku, 4.55, ei 1.17
Ottelussa punainen kortti, 5.65, ei 1.11

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement