Valioliigassa maanantaina yksi ottelu!

Valioliiga viikonvaihde on tarjonnut yllätyksiä oikein urakalla, kun lauantaina molemmat Manchesterin joukkueet ottivat nokkaansa. Liverpool sen sijaan palasi eilen voittojen tielle ja Arsenal jatkaa porskuttamistaan sarjan kärjessä. Tänään kuitenkin tulessa Everton ja Newcastle, ja siitä tarjoamme teille vihjeen! Pelionnea!

 

Parhaat sivustot jalkapallovedonlyöntiin
unibetLaajin kohdevalikoima ja mahdollisuus katsoa pelit livenä ilmaiseksi
nordicbetVakuuttavan laadukas norjalainen veikkaustoimisto
betssonHelppokäyttöinen sivusto ja runsaasti fudista listoilla

 

 

Everton – Newcastle X/3.90 Unibet

Puoliaika/Lopputulos: X/X = 5.50 Unibet

Alle 2.5 maalia/2.00 Unibet

Alle 1.5 maalia/3.80 Unibet

Alle 0.5 maalia/11.00 Unibet

Valioliiga kauden kuudes ottelukierros saadaan tänään pakettiin, kun Everton ja Newcastle pelaavat kauden kuudennet ottelunsa. Everton on viiden pelatun ottelun jälkeen sarjassa kahdeksantena ilman tappioita. Takan on kaksi voittoa ja kolme tasapeliä. Viime valioliigapelissään Everton haki West Hamin vieraista 2-3 voiton. Sitä ennen kaatui kotikentällä aneeminen Chelsea lukemin 1-0. West Hamia vastaan maalinteossa onnistui kaksi kertaa hieman yllättäenkin laitapakki Baines.

Newcastle on sarjassa viiden pelatun ottelun jälkeen 16.sta. Joukkue on voittanut ja hävinnyt kaksi kertaa, eli tasan on päättynyt yksi ottelu. Tasapelin joukkue pelasi kotikentällään sarjan toisella kierroksella West Hamia vastaan. Viime ottelun valioliigassa Newcastle hävisi kotonaan Hullille lukemin 2-3. Sitä ennen joukkue napsi kaksi voittoa. Ensin kaatui kotona Fulham 1-0 ja heti perään vieraissa Aston Villa 1-2. Ben Arfa on suuressa roolissa Newcastlen joukkueessa ja on selvä syömähammas. Samoin kärjessä operoiva Remy ja laidalta keskelle syöksyvä Sissoko ovat tärkeitä palasia joukkueen hyökkäyspelissä.

Joukkueet ovat kohdanneet Evertonin kotikentällä viimeisen 15-vuoden aikana yhteensä 14.sta kertaa. Näistä Evertonin voittoon on päättynyt 7 ottelua ja Newcastle on hakenut pisteet kolme kertaa. Neljästi on jääty tasapeliin.

Uskomme, että tänään nähdään nolla-nolla nyhjäys Evertonin kotikentällä. 

 

Lyö vetoa tästä matsista Unibetilla »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement