Valioliigaa

Valioliiga kauden avauskierros on melkein saatu pakettiin. Se on vain yhtä ottelua vaille valmis, eli tänään kierroksen pelaa täyteen Manchester City ja Newcastle. Keskiviikkona sarja jatkuu Chelsea – Aston Villa pelillä. Tämän päivän matsiin kuitenkin vielä vihje, joten olkaapas hyvät! Pelionnea!

 

Man City – Newcastle (+1) 1/1.88 Betsson

Viime kauden sarja kakkonen Man City avaa tänään kautensa Ranskalaislegioona Newcastlea vastaan!

Man Cityn viime kauden kotisaldo on komeata katsottavaa 14 voittoa ja kolme tasapeliä ja kaksi tappiota. Man City hävisi viime kaudella kotonaan ainoastaan Man Unitedille 2-3 (0-2) ja kauden viimeisen ottelun Norwichille samoin lukemin 2-3 (1-1). Man City päästi viime kaudella kotonaan kaikista vähiten maaleja, 19 ottelussa ainoastaan 15 maalia (0.79 maalia per ottelu).

Newcastle oli viime kauden kolmanneksi surkein vierasjoukkue Readingin ja QPRn jälkeen. Kaksi voittoa, seitsemän tasapeliä ja kymmenen tappiota. Maalisuhde pahasti miinuksella 21-37 16 maalin verran.

Man City voitti viime kauden kummatkin ottelut: Kotona 4-0 (2-0) ja vieraissa 1-3 (0-2).

Man City ei ole hävinnyt kymmeneen viime kohtaamiseen kotonaan Newcastlelle ja eikä häviä myöskään tänään. Ottelun voittajasta ei ole epäselvyyttä ja kolme pistettä jäävät Manchesteriin.

Man City voittaa ottelun vähintään kahden maalin turvin.

 

Lyö vetoa tästä Valioliiga matsista Betssonilla »

 

Seuraa meitä twitterissä: @Vihjenetti

Seuraa meidän valioliiga kirjoittajaa twitterissä: @ben_kultajalka

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement