Valioliigaa

Tänään keskiviikkona pelataan Valioliigassa ainoastaan yksi ottelu, kun Chelsea ja Aston Villa kohtaavat toisensa. Molemmat avasivat lauantaina kautensa voitolla. Miten käy tänään? Pelionnea!

 

Chelsea – Aston Villa (+1) 1/1.78 Unibet

Chelsea – Aston Villa: Kotijoukkue voittaa molemmat puoliajat 1/2.80 Unibet

Chelsean kauden avausottelun ensimmäinen puoliaika oli kaunista katseltavaa. Chelsea pyöritti mielin määrin Hull Cityä ja teki ratkaisevat maalit ensimmäisellä puoliajalla. (Oscar 13” ja Lampard 23”) Toisella puoliajalla Chelsea loi muutaman herkullisen maalintekopaikan mutta palloa ei saatu millään maalikehikoiden sisään. Valmentaja Mourinhokin innostui myös kehumaan joukkueen ensimmäistä puoliaika mutta kertoi että toinen puoliaika oli huono ja parempaan on pystyttävä. Torres ei vakuuttanut kärjessä joten Ba tai Lukaku saavat vastuuta tässä ottelussa?

Aston Villa yllätti kauden avausottelussa Arsenalin 1-3 vieraissa (1-1). Aston Villan voittoa helpotti Arsenal puolustajan Koscielnyn ulosajo ja kaksi rangaistuspotkua. Benteke teki ottelussa kaksi maalia joista ensimmäinen maali syntyi epäonnistuneen rangaistuspotkun jälkeisestä tilanteesta ja toinen onnistuneesta rangaistuspotkusta. Ottelun lopullisen niitin arkkuun löi läpiajon päätteeksi Antonio Luna 1-3 85min kohdalla, jonka hätäisempi linjatuomari olisi liputtanut jo paitsioksi.

Viime kauden kotiottelussa Chelsea upotti Aston Villan suohon, ottelu päättyi murskaavasti 8-0 (3-0) lukemiin. Chelsean pelaajista maalinteossa onnistui seitsemän eri pelaajaa. (Torres, Luiz, Ivanovic, Lampard, Ramires, Oscar, Hazard ja Ramires toisen kerran). Vierasottelukaan ei jättänyt ketään kylmäsi koska ottelussa tapahtui ja sattui. Ottelussa jaettiin yhdeksän keltaista ja kaksi punaista korttia. Aston Villalta suihkuun lensi Benteke ja Chelsealta Ramires. Ottelu oli numeroiden valossa tasainen ja ratkaisu nähtiin vasta 88 min kohdalla Frank Lampardin tehtyä 1-2 voittomaali. Frankie Boy on onnistunut kolmesti maalinteossa Aston Villaa vastaan kahdessa viime kohtaamisessa.

Mourinhon aikana Chelsea ei sössi kotiotteluita varsinkaan Aston Villa tasoisia joukkueita vastaan. Tänään on vain yksi joukkue, mitä kannattaa pelata. Se on kotijoukkue Chelsea, joka voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla. Tulosvetoon laittaisimme Chelsealle 2,3,4 ja Aston Villalle 0,1.

Todennäköiset aloituskokoonpanot:

Chelsea XI: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry, Cole; Ramires , Lampard; De Bruyne, Oscar , Hazard; Lukaku

Aston Villa XI: Guzan, Lowton, Vlaar, Clark, Luna, El Ahmadi, Westwood, Delph, Agbonlahor, Benteke, Weimann

 

 

Lyö vetoa tästä matsista Unibetilla »

 

Seuraa meitä twitterissä: @Vihjenetti

Seuraa kirjoittajaamme twitterissä: @Ben_Kultajalka

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement