Valioliiga West Ham – Middlesboro klo 17.00 lauantai 1.10.2016

Miten käy tyvipään taistossa kun sarjanousija Middlesboro saapuu West Hamin vieraaksi? Vieläkö Hammersien maaliluukut omassa päässä ovat auki vai onko ne jollain keinolla saatu kiinni? Jos kotijoukkue tämänkin ottelun häviää, voi ensi viikolla olla uusi ääni kellossa ja uusi äijä penkin takana.

Unibetin 1×2-kertoimet matsiin ovat: 2.15 – 3.45 – 3.70

Käyrät kohti… lattiaa

Kummankin seuran alkusyksy on ollut enemmän tai vähemmän murheellinen. Kun kuusi kierrosta on takana, West Hamilla ei ole kuin yksi voitto ja maalierokin on joulukuisen sään verran pakkaselle, -9. Ei se Middlesborollakaan helppoa ole ollut, pari pistettä enemmän ja vain yksi voitto. Lohtuna sentään tosiaan kaksi tasapeliä, joten ei joukkue sentään putoamisviivan alapuolella ole. Alle piste per peli keskiarvo ei taatusti ilahduta kumpaakaan ja kyllähän nyt ainakin West Hamissa hälytyskellot soivat ja valmentajalle haetaan korvaajaa vaikka miten vakuutellaan että palli tai pallit ei heilu. Kyllä ne tämänmoisen rämpimisen jälkeen vähintään värisee.

West Hamin itseluottamus on luokkaa Mariaanien hautakivi, viimeksi Southampton kävi kotiluolassa ryöväämässä pinnat lukemin 0-3. Viimeisin Valioliigavoitto on 21.8. Bournemouthia vastaan, joten ei kovin vahvasti nyt mene. Samana päivänä tapahtui myös Middlesboron viimeinen voitto kun se vieraissa kellisti Sunderlandin. Eli ei ole ollut se paras kuukausi sieläkään.

Parhaat sivustot jalkapallovedonlyöntiin
unibetLaajin kohdevalikoima ja mahdollisuus katsoa pelit livenä ilmaiseksi
nordicbetVakuuttavan laadukas norjalainen veikkaustoimisto
betssonHelppokäyttöinen sivusto ja runsaasti fudista listoilla

Mahdolliset kokoonpanot otteluun

Osa West Hamin slaavikyykystä voidaan laittaa loukkaantumisen piikkiin, ei siinä mitään. Tässä kokoonpanossa pelattiin viime sunnuntaina, jokohan Payet kohta ilmoittaa siirtyvänsä ihan mihin tahansa?

Adrian – Arbeloa, Ogbonna, Reid, Nordtveit – Kouyate, Noble, Payet, Lanzini, Antonio – Zaza

Middlesbrough otti viime lauantaina 1-2 tappion Tottenhamia vastaan ja siinä ottelussa pelurit olivat tätä mallistoa:

Valdes – Friend, Gibson, Chambers, Barragan – Clayton, de Roon, Downing, Ramirez, Stuani – Negredo.

Näin pelataan

Jaahas, mitäs tähän nyt laitettaisiin. Kaksi enemmän tai vähemmän varjojen mailla vaeltelevaa joukkuetta kohtaavat. West Hamin ongelmat tuskin ovat viikossa mihinkään poistuneet, mutta onko Middlesborosta ottamaan täydet kolme pistettä Hammerseilta? Jotenkin on sellainen fiilis että tästä voisi alkaa kummankin uusi nousu ja nousuun lähdetään käsi kädessä. Betsataan siis tasapelin puolesta, lukemat voisivat olla jotain 1-1 tai 2-2 luokkaa.

West Hamin peräpää vuotaa pahasti ja vieraat kyllä osaavat tehdä maaleja. Kupongille ristiä ja eipä se vieraiden kolme pistettä tästä matsista mikään megayllätys olisi. Kaiken järjen mukaan West Hamin pitäisi tämä ottelu voittaa, mutta samat sanat on voinut sanoa kaikista alkukauden otteluista. Joukkueiden itseluottamus on nollissa joten betsataan pikkubetsi oman maalin puolesta. Unibet –sivustolla siitä saa kertoimen 9.00.

Veikkauskohteita peliin:

Unibet:
Maalintekijä, Negredo / 3.35, Stuani / 3.65
Maalintekijä Zaza / 2.85, Antonio / 3.25
Tulosveto 1-1 / 6.75, 2-2 / 14.00, 2-1 / 9.00
Kotijoukkue tekee maalin molemmilla puoliajoilla / 3.25
Lyö vetoa näistä kohteistä Unibetilla »

NordicBet:
Tulosveto, 1-1 / 7.00, 2-2 / 15.00, 2-1 / 9.50
Voittaa 1. puoliajan, West Ham 1.90
Ottelussa tehdään oma maali / 9.00
Molemmat joukkueet tekevät maalin 1. puoliajalla / 4.50
Lyö vetoa tästä matsista Nordicbetilla »

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement