Valioliiga vihjeet!

Valioliiga starttaa tänään. Me tarjoamme teille läpi kauden vihjeitä otteluista, joten toivomme teille paljon osumia ja iloa sarjan parissa. Tänään vihjeet kahteen peliin! Pelionnea!
Lyö Valioliiga betsejä myös Nordicbetilla »[/Nordicbet]
Liverpool – Stoke ALLE 2,5 maalia / 2.00 Nordicbet
Liverpool – Stoke +1 / 1 2.14 Unibet
Liverpool – Stoke: Kotijoukkue voittaa molemmat puoliajat: KYLLÄ/3.30 Nordicbet
Liverpoolille kauden avausottelut ovat olleet todella vaikeita, viimeksi Liverpool on voittanut kauden avausottelunsa kaudella 08-09 Sunderlandia vastaan lukemin 0-1.
Nyt Liverpoolilla olisi hyvä mahdollisuus ottaa pitkästä aikaan kauden avausottelusta voitto sillä nyt vastaan astuu viime kauden toiseksi huonoin vierasjoukkue Stoke. Viime kaudella Stoke voitti vieraissa vain kaksi ottelua. pelasi kahdeksan tasan ja yhdeksän kertaa hävisi ottelunsa. Stoke teki vieraissa viime kaudella vain 13 maalia joka on toiseksi vähiten koko sarjassa West Hamin (11) jälkee. Liverpoolin kotisaldo olisi seitsemänneksi paras viime kaudella. Yhdeksän voittoa, kuusi tasapeli ja vierasjoukkue kävi neljästi rohmuamassa täydet pisteet mukaansa.
Viime kaudella Liverpool joutui tyytymään kotonaan 0-0 tasapeliin ja vieraissa tuli 3-1 pataan, eli viime kauden Liverpoolin Stoke-saldo oli yksi vaivainen piste. Liverpool ja Stoke ovat kohdanneet toisensa Anfieldillä 45 kertaa ja Stoke ei ole koskaan voittanut Liverpoolia vieraissa. Liverpool on voittanut näistä otteluista 35 kertaa ja 10 kertaa Stoke on napannut tuliaiseksi pisteen mukaansa.
Liverpool ei tule pääsemään ottelussa helpolla, mutta ottaa pitkästä aikaan kauden avausvoittonsa 2-0 lukemin.
Swansea – Man United YLI 2,5 maalia / 1.82 UNIBET
Swansea – Man United 2 / 1.96 UNIBET
Illan ottelussa hallitseva mestari Man United kohtaa Swansean vieraissa.
Viime kaudella Swansea taisteli kotonaan hienosti 1-1 tasapelin (Evra 0-1 16” ja Michu 29”) ja taipui ManUn vieraana loppuhetkillä 2-1 tappioon (Ferninand 87”)
Swansea pelasi viime kaudella kotonaan ”melko” surkeasti. 19 kotiottelussa joukkue pystyi pelaamaan vain viisi nollapeliä ja päästi 26 maalia (1.37 maalia per ottelu). Swansean viime kauden kotisaldo 6-8-5 ja 28-26 maalisuhde +2. Nyt valmentaja Laudrup on vahvistanut puolustusta hankkimalla Genoasta Chico Floresin ja Espanyolin Jordi Amatin.
Man United hävisi viime kaudella vieraissa vain kaksi ottelua (Evertonille ja Norwichille 1-0) tasapelejä kertyi viisi ja 12 kertaa vei täyden pistepotin mukanaan. Man United paukutti viime kaudella vieraissa kaikista eniten maaleja 41 maalia (2.16 maalia per ottelu) mutta pelasi vain kaksi nollapeliä. Joukkue päästi keskimäärin 1.26 maalia per vierasottelu.
Tiukka ottelu luvassa jonka vierasjoukkue hoitaa lopulta 1-2 lukemin.

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement