Valioliiga: sunnuntai 18.8

Eilen polkaistiin Valioliigakausi käyntiin. Tänään jatketaan kahdella ottelulla ja huomenna pelataan kierros täyteen. Eilisestä kahdesta pelistä tuli hyvin osumia, joten eiköhän tänään jatketa samaan malliin? Pelionnea!

 

Chelsea – Hull City (+2) 1/2.40 Unibet

Chelsea – Hull City: Yli 2,5 maalia/1.53 Unibet

Chelsea kohtaa kotonaan sarjanousija Hull Cityn.

Viime kaudella Chelsea on neljänneksi paras kotijoukkue saldolla: 12-5-2 maalisuhde 41-16. Chelsea hävisi kotonaan vain Man Unitedille 2-3 (1-2) ja hieman yllättäen QPR:lle 0-1 (0-0). Hull oli viime kaudella mestaruusliigan sarjan kakkonen ja ja nousi suoraan valioliigaan. Hull oli mestaruusliigan kolmanneksi paras vierasjoukkue saldolla 11-3-9 26-30 -4 maalia.

Viimeksi Chelsea ja Hull kohtasivat toisensa valioliigassa kaudella 2008/2009 jolloin Chelsea oli niukasti parempi. Chelsea voitti kotonaan 2-1 (1-1) Didier Drogban kahdella maalilla joista voittomaali syntyi vasta ottelun 90min ja puolestaan Chelsea joutuu tyytymään 1-1 (1-1) tasapeliin Hullin vieraana.

Tänään tahti on erilainen Chelsea vie ja Hull vikisee. Ottelusta voidaan odottaa runsasmaalista. Chelsealle ainakin kolmen maalin voitto.

 

 

Crystal Palace – Tottenham 2/1.75 Unibet

Crystal Palace – Tottenham: Alle 2,5 maalia 2/2.05 Unibet

Sarjanousija Crystal Palace kohtaa viime kauden ”komeetan” Tottenhamin, joka jäi harmittavasti sarjan viidenneksi kolmen pisteen päähän mestareiden liigan oikeuttavasta paikasta.

Mestaruusliigan viides Crystal Palace raivasi tien valioliiga jännittävien nousukarsinnan kautta. Crystal Palace voitti ratkaisevassa nousufinaalissa Watfordin 1-0 Kevin Phillipsin jatkoajalla tulleella rangaistuspotkumaalilla.

Tottenham joka oli viime kauden neljänneksi paras vierasjoukkue, joka voitti 52% vierasotteluista. Samaan yli 50% vierasvoittoihin ylisivät viime kaudella vain Man United, Chelsea ja Arsenal.

Viimeksi joukkueet ovat kohdanneet toisensa valioliigassa kaudella 2004/2005. Ottelut pelattiin puoluettomalla kentällä. Crystal Palace oli ”kotona” parempi lukemin 3-0 (0-0) ja ”vieraissa” peli 1-1 (0-0) tasapeliin.

Tällä kaudella Crystal Palacen unelma elää ainoastaan kotiotteluissa, mutta tänään ei ole juhlan aika koska vierailulle saapuu hyvä vierasjoukkue Tottenham.

Tottenham voittaa ottelun vähintään yhdellä maalilla.

 

Lyö vetoa näistä matseista Unibetilla »

 

Seuraa meitä twitterissä: @Vihjenetti

Seuraa kirjoittajaamme twitterissä: @Ben_kultajalka

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement