Valioliiga: 7.12.13

Valioliiga lauantai tarjoaa paljon pelejä. Meillä on vihjeinä kaksi mielenkiintoista ottelua, kun Manchester United saa vieraaksi Newcastlen 30min päästä alkavassa ottelussa ja myöhäis ottelussa Sunderland saa vieraaksi heikossa hapessa olevan Tottenhamin. Mukavia lukuhetkiä ja pelionnea!

 

Parhaat sivustot jalkapallovedonlyöntiin
unibetLaajin kohdevalikoima ja mahdollisuus katsoa pelit livenä ilmaiseksi
nordicbetVakuuttavan laadukas norjalainen veikkaustoimisto
betssonHelppokäyttöinen sivusto ja runsaasti fudista listoilla

 

 

Manchester United – Newcastle: Alle 2.5 maalia/2.14 Betsafe

Lauantaipäivän aikaisemmassa ottelussa vastakkain Old Traffoldilta asettuvat välillä heikosti esiintynyt ja yllättävänkin positiivisesti esiintynyt Newcastle. Joukkueiden keskenäiset ottelut ovat olleet kotijoukkueen puolella, sillä 38 valioliigakamppailusta ManU on voittanut 22. Maaliero joukkueilla on samaiseen ottelumäärään 77-40. Kertoimet puoltavat rohkeasti kotijoukkueen voittoa, mikä on todellisuus vaikkakin Rooney on tänään poissa kokoonpanoista. Vieraiden maalit ovat olleet tällä kaudella kiinni ranskalaisesta Remy:stä, joka on osunut tälle kaudelle jo 8 kertaa.

Old Traffoldilla tullaan näkemään tasainen kamppailu, eikä maalipakoilla tänään mässäillä. Kotijoukkue kuitenkin vahvana suosikkina tähän, kertoimet rumasti alakanttiin joten tulosvetoa voidaan hakea 1,2-0.

 

Sunderland (+1) – Tottenham 1/1.87 Betsafe

Yli 2.5 maalia/2.04 Betsafe

Sunderland pelaa toisen kotiottelunsa tälle viikkoa, aikaisemmin se hävisi Chelsealle niukalla erolla, eikä joukkueen peli ollut mitenkään huonoa. Tottenham ailahtelee tällä hetkellä runsaasti, vaikkakin keskiviikkona nähtiin hienohko nousu tappioasemasta Fulhamia vastaan. Kertoimet loikkivat reilusti vieraiden piikkiin, mutta uskomme vahvasti kotijoukkueen olevan tänäänkin yhtä vakuuttava kuin viime keskiviikkona. Tottenhamin maalintekijät rajoittuu Soldadoon, jonka maalijyvä on ollut hakusessa. Kuitenkin Sunderlandin puolustus on heikolla kantilla joten maalijuhliakin voidaan odottaa. Kolmessa edellisessä joukkueiden kohtaamisessa on mätetty 8 maalia, joten overia tästäkin voidaan odottaa.

Maalirikas kamppailu, sillä puolustukset eivät ole mitkään maailman vakuuttavimmat, lisäksi vauhtia tästä ottelusta ei tule puuttumaan. Lisäksi pieni siivu kotijoukkueelle, sillä kertoimet ovat rumasti vierasjoukkueen puolella.

 

Lyö vetoa näistä matseista Betsafella »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Seuraa kirjoittajaamme twitterissä: https://twitter.com/t0mbbaa

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement