Valioliiga: 29.12.2013

Tapaninpäivän kierros tarjosi Valioliigassa paljon mielenkiintoisia otteluita ja lisää sotkua tämän maailman hienoimman sarjan kärkitaisteluun. Eilen pelattiin muutamat pelit tänään vuorossa on neljän ottelun sunnuntaipäivä. Me olemme mukana yhdessä ottelussa, kun Chelsea saa vastaansa tulikuuman Liverpoolin. Kyllä Valioliigafanien jälleen kelpaa ja etenkin meidän vedonlyöjien! Pelionnea kaikille lukijoille!

 

Parhaat sivustot jalkapallovedonlyöntiin
unibetLaajin kohdevalikoima ja mahdollisuus katsoa pelit livenä ilmaiseksi
nordicbetVakuuttavan laadukas norjalainen veikkaustoimisto
betssonHelppokäyttöinen sivusto ja runsaasti fudista listoilla

 

 

Chelsea – Liverpool X/3.45 Unibet

Yli 3.5 maalia/2.85 Unibet

Chelsea on osoittanut haavoittuvaisuutensa viime aikoina. Alkukaudesta sinisten tekeminen oli melko kliinistä ja voittoja tuli voittojen perään. Tulee niitä vieläkin, mutta vastustajat ovat olleet vähän heikompia, mutta vierastappio Stokelle kuun alussa oli merkki Chelsean haavoittuvuudesta. Chelsea on neljän pisteen päässä kärjessä olevaa Manchester Citystä pelin vähemmän pelanneena, joten voitto tänään olisi todella tärkeä lontoolaisjoukkueelle.

Liverpool joutui toteamaan viime ottelussaan Manchester Cityn vahvemmakseen Etihad Stadionilla. Liverpool oli ennen tappiota Citylle hurjassa neljän ottelun voittoputkessa, jonka aikana kaatui Cardiff, Tottenham, West Ham ja Norwich. Luiz Suarez on ollut hurjassa vireessä, sillä Urugualainen on tehnyt tällä kaudella 13. peliin 19 maalia ja johtaa näin Valioliigan maalipörssiä.

Tiukka vääntö luvassa ja maaleja on odotettavissa puolin sun toisin. Uskomme 2-2 tasapeliin.

 

Lyö vetoa tästä matsista Unibetilla »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement