Valioliiga 2013/2014

Maailman suurin, tunnetuin ja arvostetuin jalkapallosarja, eli englannin Valioliiga starttaa ensi viikonloppuna. Me Vihjenetin porukka olemme mukana läpi kauden. Tässä alla teille pienimuotoinen ennakko kärkiseuroista tulevaan kautta ajatellen. Ennakon alla muutama pelisuositus kausivetoihin! Pelionnea!

 

Tämän kauden TOP-6 joukkuetta oikeassa järjestyksessä: Chelsea, Man Utd, Man City, Arsenal, Tottenham ja Liverpool.

Ei ole koskaan helppo veikata Top-6 joukkueita, kun joukkueiden voimasuhteet voivat muuttua pelaajien siirtoikkunan ollessa vielä auki reilun kaksi viikkoa.

 

Chelsea:

Jose Mourinho paluu Chelsean valmentajaksi ja Chelsean maailmanluokan keskikenttäpelaajat tekevät joukkueesta mestarisuosikin. Lisäksi hyökkäyksessä häärivät Torres, Lukaku, Ba ja mahdollisesti myös Wayne Rooney. ”Special One” pokkaa kruunun kauden päätteeksi.

 

Manchester United:

David Moyesilla on kova paineet ManUn peräsimessä ja Rooneyn lähtöaikeet joukkueesta luovat lisää paineita joukkueella ja harmaita hiuksia valmentajille. Joukkue etsii kuumeisesti uusia keskikenttäpelaajia ja mahdollisesti hyökkääjää Rooneyn tilalle. Nappi pelaajahankinoilla taistelee tosissaan mestaruudesta Chelsean kanssa.

 

Manchester City:

Man City ja uusi valmentaja Pellegrini jolla on käytettävissä valioliigan pelottavin hyökkäysnelikko (Jovetic, Negredo, Aguero ja Dzeko) taistelevat sijoista 3-4 joka oikeuttaa ensi kaudella mestareidenliigan suoraan paikkaan. Pelaajahankintoja ei tiedettävästi ole enään tulossa joten puolustus on joukkueen murheen kryyni.

 

Arsenal:

Arsenal, pelaajarunko on pysynyt lähes samana viime kaudesta mutta jotain puuttuu? maailmanluokan hyökkääjä? mahdollisesti Luis Suarez? Suarez toisi joukkueelle tulivoimaa lisää noin 20 maalin verran joka auttaisi joukkuetta taistelemaan top 3 sijoista. Tällä kokoonpanolla sijat: 4-5

 

Tottenham & Liverpool:

Tottenham ja Liverpool taistelevat sijoista 5-6. Kummassakin joukkueessa on yksi pelaaja lähtökuopissa Tottenhamilta Gareth Bale ja Liverpoolilta hyökkääjä Luis Suarez. Jos nyt jostain syystä Suarez jääkin joukkueeseen niin Liverpool voi hyvinkin taistella sijoista 3-4 joka oikeuttaa ensi kaudella mestareidenliigan paikkaan. Todennäköisin vaihtoehto on kuitenkin että Suarez siirtyy ennen siirtoikkunan sulkeutumista ulkomaille tai jopa Arsenaliin. Gareth Balen siirtyy melko varmasti Real Madridiin, joka heikentää joukkuetta huomattavasti. Uudet pelaajahankinnat tuovat hieman lohtua mutta sijoitus ei parane tällä kaudellakaan.

 

Putoajaehdokkaat:

 

Hull, Crystal Palace ja Sunderland.

 

Kausivetovinkkejä:

Maalikuninkaaksi Robin van Persie/4.25 Unibet

Lyö van Persie maalikuninkaaksi Unibetilla »
 • Benteke (Aston Villa) Viime kauden tähdenlento 19 maalilla, ei loista enään tällä kaudella. max. 15 maalia.
 • Luis Suarez. (Liverpool?) Olisi voittanut viime kaudella maalikuninkuuden (23 maalia) mutta hölmöili kauden lopulla. 20+ maalia.
 • Robin Van Persie (Man United) Voitti viime kaudella valioliigan maalikuninkuuden 26 maalilla, jos herra pysyy terveenä 20+ maali jälleen odotettavissa.
 • Fernando Torres (Chelsea) Benitezin alaisuudessa ei viime kaudella loistanut vain 8 maalia. Tällä kaudella paljon..paljon.. parempaa luvassa 16+ maalia.
 • Lukaku (Chelsea) West Bromissa viime kaudella 17 maalia nyt Chelsean tähtirykelmän mukana, onnistuuko yhtä hyvin? 14+ maalia.
 • Wayne Rooney (Man United?) Pelaa sitten missä tahansa valioliigajoukkueessa 18+ maalia odotettavissa.
 • Soldado (Tottenham) Todennäköisesti Villas-Boasin luottohyökkääjä, paljon vastuuta tiedossa. 15+ maalia odotettavissa.
 • Aguero (Man City) Man Cityn maalipyssy joka teki viime kaudella vain 12 maalia. Nyt parempaa luvassa?
 • Dzeko (Man City) Viime kaudella Man Cityn paras maalinsylkijä 14 maalilla, sama tahti jatkuu?
 • Jovetic (Man City) Ensimmäinen kausi Englannissa menee totutteluun, samasta paikasta taistelee monta hyökkääjää max. 12 maalia.
 • Gareth Bale (Tottenham?) Balelta viime kaudella täydellinen kausi, jos Gareth jää Tottenhamiin tai siirtyy muuhun valioliigajoukkueeseen 18+ maalia odotettavissa.
 • Michu (Swansea) Michun kyvyt tietävät nyt kaikki saarivaltiossa, ei tee enään kuin 14 maalia maksimissaan.

 

 

Seuraa kirjoittajaamme twitterissä: @benkultajalka 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement