US Openin viides pelipäivä!

Tilaa Eurosport Player tästä linkistä ja katso meidän vihjaamat matsit!

Tenniksen avauspäivänä nähtiin yksi iso yllätys, kun Britteen saarten Daniel Brands tiputti Japanin Kei Nishikorin. Meidän viidestä vihjatusta pelikohteesta meni yksi mönkään ja toinen, eli Roger Federerin peli siirrettiin tälle päivälle. Tänään olis mm. Jarkko Nieminen ja Novak Djokovic miehistä tulessa. Naisista Kviittovan Petraa. Mutta lopuksi tietenkään unohtamatta jenkkilän omaa kovasyöttöistä John Isneriä. Kaikki vihjatut matsit Eurosport Playerin kautta poislukien Jarkko Niemisen peli tänään! Pelionnea!

Eilen meidän vihjeistämme osui ainoastaan puolet, kun naistennikset näyttivät meille häränpyllyä ja miesten pelit osuivat täydellisesti kiinni. Tänään vihjaamme ainoastaan kahta mielenkiintoista ottelua ja uskomme, että naisten puolelta yksi suosikki lentää lauluun, ja miesten puolelta yksi voittajasuosikki jatkaa kolmannelle kierrokselle. Pelionnea kaikille!

 

Suosittelemamme vedonlyöntitoimistot tennikseen
unibetHyvät kertoimet ja paljon vetomuotoja joka otteluun
betsafeEhdottomasti yksi netin top-5 veikkaustoimistosta
nordicbetVakuuttavan laadukas norjalainen veikkaustoimisto
betssonHelppokäyttöinen sivusto. Runsaasti tennistä listoilla
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista

 

 

Radwanska – Pavlyuchenkova 2/4.85 Unibet

Radwanska – Pavlyuchenkova (+1.5) 2/2.25 Unibet

Radwanska – Pavlyuchenkova: 0-2/10.00 Unibet

1.Erä 2/3.95 Unibet

Alle 19.5peliä/2.00 Unibet

Radwanska voitti toisella kierroksella espanjan Torro-Florin 2-0. Ensimmäisen erän jälkeen kuviteltiin, että tämä on alle tunnissa ohi, kun puolalainen hoisi erän 6-0 lukemin, mutta toisessa erässä Radwanska alkoi tekemään rajuja virheitä ja voitti sen lopulta 7-5. Radwanskan peli ei ollut todellakaan uomissaan tuossa ottelussa tai varsinkaan toisessa erässä, sillä myöskin Torro-Flor teki rajusti virheitä. Radwanska olisi omaan lista sijoitukseensa nähden (WTA-3) ansainnut tippua jo tuossa ottelussa, niin huonosti hän pelasi.

Venäläinen Pavlyuchenkova on edennyt kolmannelle kierrokselle myöskin kahdella 2-0 voitolla. Hän on menettänyt syöttönsä kahdessa pelissä ainoastaan kolme kertaa ja on molemmissa peleissä onnistunut voittamaan ainakin toisen erän 6-0. Pavlyuchenkova on kerran kohdannut aiemmin Radwanskan. Silloin pelattiin kovilla kentillä ja tuolloin venäläinen oli parempi suoraan luvuin 2-0. Kovaa lyövä venäläinen voi huippupelillä hoitaa tämän pelin tänään jopa 2-0 ja normipelikin voi riittää voittoon.

Radwanska oli ongelmissa Torro-Florin kovien lyöntien kanssa, mutta onnistui kuittaamaan pelin kuitenkin sillä, että teki vähemmän virheitä. Tänään vastassa on selvästi kovempi luu, joten vaatii Radwanskalta aivan huippupeliä, mikäli meinaa voittaa pelin. Uskomme venäläiseen jopa hieman riskillä. Kisan ensimmäinen pommi putoaa tänään, kun Pavlyuchenkova lyö Radwanskan lauluun luvuin 2-0 (6-4/6-3).

Tilaa Eurosport Player tästä linkistä ja katso meidän vihjaamat matsit!

 

 

Hewitt (+2.5erää) – Del Potro 1/1.78 Unibet

Hewitt – Del Potro: 1-3/3.60 Unibet

Yli 34.5peliä/1.85 Uniber

Hewitt on ollut viime aikoina väkivahvassa iskussa. Hän löi US Openin avauskierroksella kotiyleisön yhden suosikin, eli Brian Bakerin luvuin 3-1. Toiselle kierrokselle tuli kuitenkin kivenkova, mutta silti varmasti mieluinen haaste eteen, kun Tandilin torni, eli argentiinan Juan Martin Del Potro astelee vastaan. Hewitt johtaa pelaajien keskinäisiä otteluja 3-2 ja näistä viimeiset kaksi ovat menneet juuri aussi Hewittille. Viimeisin kohtaaminen on Quenn’s clubilta ennen Wimbledonia, kun Hewitt voitti taistelun päätteeksi DelPon 2-1. Aina, kun herrat ovat kohdanneet pohjois-amerikassa, on Del Potro ollut vahvempi, eli siis kahdesti.

Del Potrolla kävi hyvä tai huono säkä kaaviossa, sillä ensimmäisen kierroksen ottelussa Garcia-Lopezia vastaan herran joutui kunnolla taistelemaan ja voitti lopulta 3-1. Ottelussa pelattiin kaksi tiebreikkiä. Espanjalainen ehkä hieman yllätti Del Potroa hyvillä otteillaan kovilla kentillä, sillä Garcia-Lopez on tunnettu hyvänä massapelaaja, eikä niinkään kovilla alustoilla viihtyvänä. Toiselle kierrokselle osui Garcia-Lopezia ainakin luokkaa kovempi pelimies, sillä Hewitt viihtyy nopeilla alustoilla ja taistelee jokaisen pallon aivan loppuun asti, ollen yksi kiertueen nopeimmista pelaajista. Mikäli Del Potro tänään voittaa, niin kolmas kierros on ns. ”tauko”, neljännellä kierroksella tulee mitä ilmeisimmin Tommy Haas tai Mikhail Youchni vastaan ja sitten puolivälierässä maailman ykköspelaaja eli Djokovic, mikäli Jarkko Nieminen ei sitten satu räjäyttämään pommia ja tiputtamaan Djokoa ulos kolmannella kierroksella.

Tiukka matsi suomen aikaa yöllä kahden jälkeen pelataan. Huikeita palloralleja jo toisen kierroksen ottelussa. Lopulta kuitenkin kolmituntisen väännön jälkeen Del Potro on luvuin 3-1 (7-5/6-7/7-6/6-2) vahvempi ja etenee kolmannelle kierrokselle.

 

Lyö vetoa näistä matseista Unibetilla »

 

Eurosport Player kannattaa hankkia näiden matsien seuraamista ajatellen! 

Vihjenetti Eurosport kuva

 

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNett

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement