US Openin neljäs pelipäivä!

Tilaa Eurosport Player tästä linkistä ja katso meidän vihjaamat matsit!

Eilen sateet häiritsivät paljon US Openin otteluita ja välillä jouduimme odottamaan pelien jatkumista jopa monta tuntia. Lopulta mm. Del Potro ja Murray pääsivät pelaamaan ottelunsa eilisen aikana pois, kuten oli määräkin. Tälle päivälle kuitenkin jouduttiin siirtämään joitakin naisten otteluita, mitä piti pelata eilen, kuten esimerkiksi meidän vihjekohteemme Bouchard – Kerber pelataan heti alkuillasta pois alta.

Tänään ovat tulessa mm. Naisten puolelta Sara Errani. Miehistä täytyy nostaa esiin huippuvireinen Rafael Nadal ja John Isner, jotka pelaavat toisen kierroksen ottelunsa tänään, mikäli sade ei pilaa päivän ohjelmia. Jokatapuksessa, kolme uutta ennakkoa nyt julki ja eilen kirjoitettu Bouchard – Kerber napataan tähän tekstiin mukaan. Pelionnea kaikille ja mukavia katselu hetkiä Eurosport Playerin parissa, josta näät kaikki päivän vihjatut ottelumme ja sen voit tilata tuosta alta!

 

Suosittelemamme vedonlyöntitoimistot tennikseen
unibetHyvät kertoimet ja paljon vetomuotoja joka otteluun
betsafeEhdottomasti yksi netin top-5 veikkaustoimistosta
nordicbetVakuuttavan laadukas norjalainen veikkaustoimisto
betssonHelppokäyttöinen sivusto. Runsaasti tennistä listoilla
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista

 

Pennetta (+1.5erää) – Errani 2/1.94 Unibet

Pennetta (+4.5peliä) – Errani 2/1.87 Unibet

Pennetta – Errani: 0-2/1.95 Unibet

Alle 20.5peliä/1.82 Unibet

Italialaiset kohtaavat toisensa tässä naistennisottelussa, kun 31-vuotias WTA-listan 83. kohtaa samasta maasta tulevan piskuisen Sara Erranin, joka on WTA-listalla viidentenä. Pennetta on parhaimmillaan ollut US Openissa puolivälierissä vuosina 08-, 09- ja 2011. 1.Kierroksella Pennetta näytti kaapin paikan yhdysvaltojen Nicole Gibbsille, kun italialainen murjoi WTA-listan sijalla 203 olevan jenkin 2-0 (6-0/6-2) maanrakoon. Pennetta oli koko ajan vaikeuksissa omien syöttöjensä kanssa ja kerran hän sen menettikin.

Errani pelasi 1.kierroksella nollapelin, vaikkei tällä kertaa kultaista erää tullutkaan, niinkuin viime vuonna Wimbledonissa. Hän menetti omassa syötössään 11 pistettä ottelun aikana, kun hän voitti Olivia Rogowskan suoraan 2-0 (6-0/6-0). Vaikkei aussi Rogowska nyt mikään testi olekaan, niin kyllä Errani heti vaarallisuutensa näytti.

Pennetta ja Errani ovat kolmesti kohdanneet toisensa aina toki massalla. Vuosina -08 ja -09 Pennetta voitti nuoren ja kokemattoman Erranin selvin luvuin 2-0, mutta viime vuona Acapulcossa Errani oli jo vahvempi luvuin 2-1. Ei anneta aikaisempien pelien häiritä tätä ottelua, sillä nykypäivänä Errani on monta luokkaa Pennettaa vahvempi, niin tänäänkin. Errani kolmannelle kierrokselle luvuin 2-0 (6-3/6-4).

 

Dutra-Silva (+11.5peliä) – Nadal 2/2.20 Unibet

Alle 25.5peliä/1.80 Unibet

1.erä: Alle 8.5peliä/1.70 Unibet

Brasilian 29-vuotias Rogerio Dutra-Silva (ATP-134) selviytyi karsintojen kautta itse US Openiin ja onnistui voittamaan Vasek Pospisilin (ATP-40) 3-2 oltuaan jo 0-2 erissä tappiolla. Lopulta kahden tiebreikkivoitto ja yhden selvemmän erävoiton jälkeen brassi yllätti kaikki ja marssi toiselle kierrokselle. Lähinnä haastajantason turnauksia kierrellyt brassi on tehnyt todella hienon työ ja tänään se palkitaan, kun hän pääsee reiluksi tunniksi maailman suurimpaan tennispyhättöön, eli Arthur Ashe Stadionille pelaamaan Rafael Nadalia vastaan.

Nadal hoiteli helposti Harrisonin avauskierroksella, mutta nyt on massakenttien kasvatti vastassa, joten helpompi urakka Rafalle on luvassa. Reilun tunnin puolihuolimattoman lyömisen jälkeen Nadal kolmannelle kierrokselle luvuin 3-0 (6-2/6-1/6-2).

 

Lyö vetoa välillä Unibetilla »

 

Isner – Monfils 1/1.43 Unibet

Isner – Monfils: 3-1/4.00 Unibet

Yli 41.5peliä/1.83 Unibet

1.Erä: Yli 10.5peliä/2.08 Unibet

Yhdysvaltain John Isnerillä on käynyt todella huono tuuri kaavioiden suhteen, sillä harvemmin maailmanlistan sijalla 12 oleva peluri saa näin laadukasta peluria, kuin ranskan Gael Monfils on, vastaansa heti toiselle kierrokselle. Tämä on Isnerille jo todellinen testi. Suosikkina mies lähtee tietysti otteluunsa. Avausottelussa herra läpsytteli veteraani Volandrin reilussa tunnissa kumoon ja nyt jo joutuu käymään suihkussa tämän pelin jälkeen, kun on ammattimies verkon toisella puolella.

Ranskan Gael Monfils on siis rankingiaan (ATP-39) siis huomattavasti paljon parempi peluri. Monfils kuuluu listalla sijalla 10-20. Monfils on pelannut loistavaa tennistä läpi kesän. Roland Garrosilla mies eteni aina kolmannelle kierrokselle asti tiputettuaan Berdychin ja Gulbisin vain hävitäkseen Robredolle. Winston-Salemissa Monfils joutui luovuttamaan Jürgen Melzeriä vastaan välierän hävittyään avauserän juuri ennen US Openin turnausta. US Openin avauskierroksella kaatui statisti Ungur suoraan 3-0 (6-1/6-2/6-0). Monfils menetti tuossa ottelussa syöttönsä jopa kertaalleen, mutta silti vain 11pistettä omilla syötöillään koko ottelussa.

Monfilsin ja Isnerin keskinäiset ovat aina olleet tiukkoja. Voitot herrojen kesken ovat 2-2 ja kolmessa ottelussa neljästä on menty tiebreak ratkaisuun ainakin kerran. Monfils on taistelija ja hyvä murtamaan vastustajan syöttöjä. Sisältä ulospäin kiertyvät peruslyönnit ovat terävän syötön lisäksi ase, jolla horjuttaa Isneriä. Pitkä ja kova ottelu tulee, ja me näemme varmasti useammat tiebreak ratkaisut. Lopulta Isner marssii tiukan taistelun jälkeen kolmannelle kierrokselle erin 3-1 (7-6/4-6/7-5/7-6).

Bouchard (+1.5erää) – Kerber 2/1.78

Bouchard – Kerber: Alle 20.5peliä/1.90 Unibet

Bouchard – Kerber: 0-2/1.82 Unibet

Vasta 19-vuotias kanadalainen Eugenie Bouchard on todella suuri lahjakkuus naistennikselle. Hän on naisten WTA-listan sijalla 59, joka on erittäin mainio suoritus näin nuorelta likalta. Tämä on hänen ensimmäinen täysi vuotensa ammattilaisena. Hänen tasostaaan osakseen kertoo se, että hän voitti juuri ennen US Openin turnausta Serena Williamsia vastaan ensimmäisen erän Cincinnatin masters turnauksessa, mutta hävisi lopulta ottelun 1-2. Williamshan on hävinnyt vain muutaman erän kovilla kentillä tänä vuonna ja yhden niistä juuri Bouchardille. Bouchard eteni toiselle kierrokselle tiukan väännön jälkeen tshekin 21-vuotiasta Karolina Pliskovaa vastaan. Bouchard voitti tuon ottelun lopulta 2-1 (4-6/6-4/7-5) lukemin.

Angelique Kerberin virettä on epäilty paljon ennen US Openia, sillä nainen on pelannut tasoonsa nähden heikon kauden. Viime kausi oli Kerberiltä erittäin hyvä. Viime vuonna Kerber eteni aina puolivälieriin asti US Openissa, mutta hänen paras sijoituksensa on syksyltä 2011, kun hän eteni välieriin asti Flushing Meadowsin kentillä. Avauskierroksen ottelussa tshekin Lucie Hradeckaa (WTA-82) ei tuntunut olevan merkkiäkään mistään ailahtevaisuudesta tai huonosta kaudesta. Kerber hakkasi alle tunnissa 2-0 (6-1/6-1) lukemat taululle ja lähti hotellille odottamaan seuraavaa ottelua. Tuossa pelissä Kerber mursi viisi kertaa Hradeckan syötön ja menetti omissa syötöissään ainoastaan 10 pistettä ja antoi jopa kaksi murtopalloa tshekille.

Bouchard on hyvä tenniksen pelaaja, mutta hänen aikansa ei ole hyvistä otteista huolimatta vielä. Kerber marssii toiselle kierrokselle 0-2 (3-6/4-6) lukemin.

 

Lyö vetoa näistä US Openin tennis matseista Unibetilla »

 

Lyö vetosi sisään ja hanki Eurosport Player alla olevaa kuvaa painamalla! Näet kaikki vihjatut matsit heidän kauttaan!

Vihjenetti Eurosport kuva

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNett

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement