US Openin kahdeksas pelipäivä!

Tilaa Eurosport Player tästä linkistä ja katso meidän vihjaamat matsit!

US Openin miesten ja naisten kaksinpelissä on enään mukana 28 pelaajaa. Miehet aloittavat tänään neljännen kierroksen ja naisten kaaviossa pelataan neljännen kierroksen alakaavio loppuun. Miehiä on siis jäljellä vielä 16 kpl ja naisia 12. Me keskitymme tänään vihjeissämme neljään otteluun, eli kahteen miesten peliin ja kahteen naisten peliin, jotka pelataan Louis Amstrong ja Grandstand nimisillä stadioneilla. Ottelut ovat nähtävissä Eurosport Playerin kautta kello 18.00 alkaen! Pelionnea!

 

 

Suosittelemamme vedonlyöntitoimistot tennikseen
unibetHyvät kertoimet ja paljon vetomuotoja joka otteluun
betsafeEhdottomasti yksi netin top-5 veikkaustoimistosta
nordicbetVakuuttavan laadukas norjalainen veikkaustoimisto
betssonHelppokäyttöinen sivusto. Runsaasti tennistä listoilla
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista

 

 

Giorgi – Vinci 1/2.80 Unibet

Giorgi (+1.5erää) – Vinci 1/1.68 Unibet

Grandstand kentän avausottelussa kohtaavat kaksi italialaisnaista, kun karsintojen kautta neljännelle kierrokselle edennyt WTA-listan 136. haastaa WTA-listan 13. Vincin. Camila Giorgi tiputti kolmannella kierroksella tanskan Caroline Wozniackin 2-1 erin. Tämä oli suuren suuri yllätys, mutta kun peliä katsoi niin Giorgin kovat peruslyönnit nopealla alustalla oli puolustuspeli edellä pelaavalle Wozniackille myrkkyä. Ennen US Openin kolmea karsintapeliä Giorgi pelasi viimeksi Wimbledonissa, joten väsymystä ei pitäisi olla havaittavissa.

Roberta Vinci on pelannut ennen US Openia paljon otteluita kovilla kentillä, mutta hävinnyt usein avauskierroksilla. Viime vuonna puolivälieriin edennyt italialainen on voittanut kuitenkin suhteelisen helposti kolme turnauksen ensimmäistä otteluaan ja menettänyt vain yhden erän ja senkin toisella kierroksella Lucie Safarovalle.

Giorgi ja Vinci pelaavat viihdyttävän ottelun Grandstand kentällä ennenkuin sille astelee Janko Tipsarevic ja David Ferrer. Giorgi voittaa ottelun lopulta hänen flowtilansa ansiosta, sillä hän pelaa nyt voittavaa tennistä kovien lyöntiensä tuoman edun vuoksi.

Tilaa Eurosport Player tästä linkistä ja katso meidän vihjaamat matsit!

 

Halep – Pennetta 2/3.95 Unibet

Halep – Pennetta (+1.5erää) 2/2.06 Unibet

Louis Amstrong stadionin päivän ensimmäinen ottelu tarjoaa yllätyksen?

Romanian 22-vuotias WTA-listan 19. Simona Halep on ollut huikeassa vireessä viime aikoina. Hän voitti New Havenin turnauksen ennen US Openia ja on US Openissa ollut erittäin vakuuttavassa vireessä. Heather Watson onnistui voittamaan Halepilta erän avauskierroksella, mutta muuten hän on ollut erittäin vakuuttava toisella ja kolmannella kierroksella.

Flavia Pennetta on konkari naistenniksessä, mutta niin vain hän onnistui heti toisella kierroksella tiputtamaan maan naisensa, eli WTA-listan 5. Sara Erranin erin 2-0 lauluun. Pennetta ei ole menettänyt erääkään tähän otteluun tultaessa ja on muutenkin pelaamissaan peleissä ollut erittäin vahva.

Halep kokee tänään, mitä sana kokemus merkkaa tenniksessä ja isojen turnausten isoissa otteluissa. Pennetta etenee puolivälieriin 2-1 voitolla ja kohtaa maannaisensa, kun vastustaja tämän ottelun voittajalle tulee italialaisten välien selvittelystä.

 

Lyö vetoa naistenniksestä Unibetilla »

 

Tipsarevic – Ferrer: 2-3/5.10 Unibet

Yli 3.5erää/1.60 Unibet

Yli 45.5peliä/3.55 Unibet

Serbian kakkostykki Janko Tipsarevic lähtee haastamaan Espanjan David Ferreriä US Openin neljännellä kierroksella. Molemmat pelaajat ovat edenneet voitosta voittoon läpi turnauksen ja sehän nyt on ihan loogistakin. Molempien peli on takkuillut avauskierroksilla, mutta silti rutiinin ja kokemuksen voimin herrat ovat selvinneet tähän asti ihan oikeutetusti. Herrojen aikaisemmat kohtaamiset ovat olleet tiukkoja ja mm. viime vuoden US Openissa Ferrer voitti lukemin 3-2 Tipsarevicin. Pelaajat ovat tyyliltään hyvin samantapaisia. ”Tipsylle” sopii nopea ja kova alusta huomattavasti paljon paremmin, kuin massakenttien kasvatille Ferrerille, mutta yleisesti Ferrer on kuitenkin luokkaa Serbiä parempi, niin se tasoittaa lähtökohtia.

Lähes neljän tunnin mittaisen thrillerin jälkeen Ferrer marssii puolivälieriin lukemin 3-2 (6-4/5-7/6-7/7-6/6-3).

 

Gasquet – Raonic 2/1.67 Unibet

Gasquet (+1.5) – Raonic 2/2.33 Unibet

Ranskan Richard Gasquet lähtee haastamaan kovasyöttöistä Kanadan ykköstykkiä Milos Raonicia tänään illalla suomen aikaa tavoitteenaan puolivälieräpaikka. Gasquet on parhaimmillaan ollut US Openissa juuri tällä neljännellä kierroksella, mutta jokaisena neljänä kertana mies on hyytynyt, eikä ole kyennyt enään etenemään pidemmälle. Gasquet on tasaisen varma taapertaja, joka voittaa itseään huonommat, mutta ei kykene voittamaan maailmankärki herroja. Tasaisuus tekee hänestä ATP-listan yhdeksännen vaikka hän ei listasijoitusta katsoessa oikeasti niin hyvä pelaaja olekaan. Mm. Tämän päivän vastustaja Raonic on listalla Gasquetin takana 11.sta, vaikka on useasti huippuja kaatanutkin, mutta epätasaisuuden takia saattaa useissa turnauksissa tippua jo kahdella ensimmäisellä kierrokselle itseään heikommalle ja näin jää pisteitä saamatta.

Raonic ottaa tarvittavat murrot Gasquetin aavistuksen heikon syötön ansiosta palauttaen kakkoset kovaa kämmeneltä ja rystyltä rajoja pitkin. Raonic voi menettää yhden tai kaksi omaa syöttöään, mutta se ei riitä Gasquetille. Raonic voittaa 3-1 ja etenee välieriin!

 

Lyö vetoa US Openin tennismatseista Unibetilla »

 

Pelit katsottavissa edullisen Eurosport Playerin kautta! Tenniksen lisäksi paljon muutakin urheilua! 

Vihjenetti Eurosport kuva

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNett?ref=hl

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement