US Open Naisten Loppuottelu!

US Openissa on enää jäljellä kaksi ottelua ja tänään niistä pelataan ensimmäinen, eli naisten kaksinpelin finaali, jossa kohtaavat kotiyleisön suosikki Serena Williams ja valko-venäjän maailmanlistan kakkonen, Victoria Azarenka. Williams on ollut turnauksessa tyrmäävä, mutta me uskomme, että Azarenka haastaa ihan vakavasti Williamsin! Pelionnea!

 

Jos haluatte nähdä nämä loput pelit ja muutakin urheilua hyvällä kuvanlaadulla ja suomeksi selostettuna, tilatkaa Eurosport Player! Sitä mekin käytämme ja niin monet muutkin!

Vihjenetti Eurosport kuva

 

 

 

Suosittelemamme vedonlyöntitoimistot tennikseen
unibetHyvät kertoimet ja paljon vetomuotoja joka otteluun
betsafeEhdottomasti yksi netin top-5 veikkaustoimistosta
nordicbetVakuuttavan laadukas norjalainen veikkaustoimisto
betssonHelppokäyttöinen sivusto. Runsaasti tennistä listoilla
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista

 

 

Williams – Azarenka 2/4.35 Unibet

Williams – Azarenka: 1-2/8.40 Unibet

Williams – Azarenka (+1.5erää) 2/2.18 Unibet

Williams – Azarenka (4.5peliä) 2/2.08 Unibet

Yli 2.5 erää/2.75 Unibet

Yli 23.5 peliä/2.35 Unibet

Williams on edennyt US Openin finaaliin menettämättä erääkään. Viimeisin naisen tappio on juuri Azarenkaa vastaan ennen tätä turnausta Cincinnatin masters turnauksessa luvuin 1-2 (2-6/6-2/7-6). Tässä ottelussa ei murtoja puuttunut, kun Williams mursi Azarenkan syötön viisi kertaa ja menetti syöttönsä niin ikään viisi kertaa.

Azarenka on turnauksen edetessä ollut ajoittain jopa vaikeuksissa, mutta on silti klaarannut itsensä kauniisti finaaliin niinkuin pitääkin. Azarenka on kaksi erää turnauksen puolivälissä menettänyt, mutta puolivälierässä ja välierässä hän oli murskaava kaataessaan Hantuchovan ja Pennettan. Viime vuonna Azarenka hävisi tämän turnauksen finaalin ja tänään on koiruudet mielessä, ja kalavelat maksussa?

Naiset ovat kohdanneet tällä kaudella neljä kertaa. Molemmilla on kaksi voittoa, joista toinen on tullut Williamsille Rooman massalla ja toinen Brisbanessa Azarenkan luovutettua. Azarenka on voittanut molemmat pelinsä Williamsia vastaan luvuin 2-1 ja nimenomaan kovilla kentillä.

Tänään näemme kahden maailman parhaan naistennispelaajan loistava tasoisen finaalin joista ei varmasti tunnetta puutu. Uskomme Azarenkan voittavan kuitenkin kolme tuntisen väännön jälkeen pelin tutuin 1-2 luvuin (5-7/6-4/6-3) ja voittavan mestaruuden Flushing Meadowsilla!

 

Lyö vetoa tästä matsista Unibetilla »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNett?ref=hl

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement