US Open: Miesten puolivälierä!

Turnauksessa on jäljellä enää 10 pelaajaa. Williams, Li, Azarenka ja Pennetta naisten puolelta. Miehistä jäljellä ovat enää Nadal, Gasquet, Djokovic, Wawrinka, Murray ja Youchny. Tänään pelataan miesten kaksi viimeistä puolivälierää, jolloin on neljä parasta pelaajaa niin miesten, kuin naistenkin kaaviosta selvillä. Me tarjoamme vihjeen Murray – Wawrinka otteluun. Pelionnea!

Tilaa Eurosport Player niin näät ottelut ratkaisuun saakka! Sen saat edullisesti klikkaamalla alapuolella olevaa kuvaa!

Vihjenetti Eurosport kuva

 

 

Suosittelemamme vedonlyöntitoimistot tennikseen
unibetHyvät kertoimet ja paljon vetomuotoja joka otteluun
betsafeEhdottomasti yksi netin top-5 veikkaustoimistosta
nordicbetVakuuttavan laadukas norjalainen veikkaustoimisto
betssonHelppokäyttöinen sivusto. Runsaasti tennistä listoilla
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista

 

 

Murray – Wawrinka (+1.5erää) 2/3.50 Unibet

Murray – Wawrinka (+2.5erää) 2/1.43 Unibet

Murray – Wawrinka (+5.5peliä) 2/1.67 Unibet

Murray – Wawrinka: 3-2/5.10 Unibet

Yli 3.5erää/1.60 Unibet

Yli 4.5erää/3.70 Unibet

Yli 35.5peliä/1.50 Unibet

Andy Murray on menettänyt turnauksen neljässä ensimmäisessä ottelussaan ainoastaan kaksi erää. Neljännellä kierroksella, eli viime pelissä Murray menetti avauserän tiebreikin jälkeen Denis Istominille, mutta paahtoi tämän jälkeen selvään 3-1 voittoon. Murray menetti Istominia vastaan syöttönsä ainoastaan kahdesti. Murray syötti ottelussa viisi ässää ja samoin viisi kaksoisvirhettä. Hän voitti ykkössyötöistään 77%, mutta ykkössyöttö osui ruutuun ainoastaa 63% varmuudella, joka on heikko luku Murraylle. Murray sai ottelussa 15 murtopalloa, mutta onnistui käyttämään niistä vain 6 hyödykseen, mikä tietysti riitti ottelun voittamiseen helposti.

Stanislas Wawrinka on ottanut turnauksessa kovia päänahkoja ja niistä viimeisin on neljänneltä kierrokselta, eli viime pelissä kaadettu Tomas Berdych lukemin 3-1. Avauserän vei Tshekki 3-6 yhden syötönmurron turvin, toisen Wawrinka selvästi 6-1, kolmannessa erässä edettiin tiebreikkiin, jonka vei Wawrinka. Kolmannessa erässä sveitsiläinen rullaili helppoon 6-2 erävoittoon ja näin hoiti koko ottelun lukemin 3-1. Wawrinka syötti Berdychiä vastaan 14 ässää ja 6 kaksoisvirhettä. Hänen ykkössyöttö prosenttinsa oli vielä Murraytakin heikompi, eli 58%, mutta Wawrinka voitti ykkössyötöistään 77%. Wawrinka mursi ottelussa Berdychin syötön kuusi kertaa ja menetti itse syöttönsä kolme kertaa.

Pelaajat ovat viimeisen neljän vuoden aikana kohdanneet toisensa kuudesti. Näistä otteluista voitot ovat Murraylle lukemin 4-2, mutta viimeisin kohtaaminen Monte Carlossa massalla päättyi Wawrinkan 2-0 voittoon. Toinen Wawrinkan voitto on kolmen vuoden takaa juuri US Openista, jolloin sveitsiläinen tiputti scotin luvuin 3-1 hävittyään ensimmäisen erän. Kovalla kentällä pelit ovat muutenkin olleet tasaisia. Kahdessa muussa ottelussa on käytetty kaikki erät (sis 3erää) ja ne ottelut ovat päättyneet Murrayn 2-1 voittoihin.

Ottelusta on tulossa erittäin tasainen. Voittajaa on oikeasti erittäin vaikea lähteä veikkaamaan. Wawrinka voi hyvinki jo johtaa tätä ottelua 0-2 tai 1-2, mutta hänellä on yleensä pettäny pää sellaisissa tilanteissa isoissa turnauksissa, jossa olisi pitänyt iskeä viimeinen naula vastustajan arkkuun. Tänään sveitsiläisellä on loisto saumat jopa voittoon, mutta kuitenkin Murray vie suosikin lailla ottelun lopulta 3-2 (7-6/6-7/3-6/6-3/6-2).

 

Lyö vetoa tästä matsista Unibetilla »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNett?ref=hl

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement