US Open Miesten Loppuottelu!

Pitkä kaksi viikkoinen alkaa nyt olla takana päin ja on aika suunnata katseet turnauksen viimeiseen otteluun, eli miesten kaksinpelin finaaliin. Eilen hirmuisen väännön jälkeen Serena Williams kruunattiin naisten mestariksi, hänen kaadettuaan Victoria Azarenkan luvuin 2-1 (7-5/6-7/6-1). Tänään Arthur Ashe Stadionille Flushing Meadowsin tennispyhättöön nousee tänä syksynä vielä viimeisen kerran kaksi miesten tämän hetken parasta pelaajaa, eli Novak Djokovic ja Rafael Nadal. Unelmafinaali, jota me kaikki olemme odottaneet koko kaksi viikkoa. Pelionnea!

Nyt olisi hyvä syy tilata Eurosport Player, jotta näette tämän matsin! Sen saat klikkaamalla alla olevaa kuvaa!

Vihjenetti Eurosport kuva

 

 

Suosittelemamme vedonlyöntitoimistot tennikseen
unibetHyvät kertoimet ja paljon vetomuotoja joka otteluun
betsafeEhdottomasti yksi netin top-5 veikkaustoimistosta
nordicbetVakuuttavan laadukas norjalainen veikkaustoimisto
betssonHelppokäyttöinen sivusto. Runsaasti tennistä listoilla
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista

 

 

Djokovic – Nadal 2/1.64 Unibet

Djokovic (+1.5erää) – Nadal 2/2.20 Unibet

Djokovic – Nadal: 1-3/4.00 Unibet

Yli 40.5peliä/1.61 Unibet

Alle 225.5 minuuttia/1.87 Unibet

Maailmanlistan ykkösmies serbian Novak Djokovic lähtee haastamaan finaalissa maailmanlistan kakkospelaajaa, eli Rafael Nadalia, joka tuntuu tällä hetkellä voittamattomalta.

Djokovic on pelannut läpi turnauksen ihan hyvää tennistä, mutta totuttua Djokovicia emme ole kentällä vielä nähneet. Välierässä Djokovic oli tiukoilla Stanislas Wawrinkaa vastaan voitettuaan hänet vasta viidennen erän jälkeen luvuin 3-2. Djokovic myönsi ottelun jälkeen Wawrinkan olleen parempi ja ehkä hieman viittasi jopa siihen, ettei olisi ansainnut voittoa. Venäläisen Mikhail Youzhcnyn Djokovic kaatoi puolivälierissä selvin 3-1 luvuin. Tuossa ottelussa hän jollain tavalla onnistui menettämään yhden erän. Toki venäläisen rysty toimi erittäin hyvin ja se aiheutti hankaluuksia serbille.

Nadal on mennyt hurmiossa läpi turnauksen tai ehkä jo hieman kauemminkin. Tiputtuaan alkukierroksilla Wimbledonissa Nadal on jälleen osoittanut sen olleen vain työtapaturma ja on ollut hirveässä lennossa tämän turneen jälkeen! Hän on menettänyt turnauksen aikana ainoastaan yhden erän ja tämä erätappio tuli neljännellä kierroksella saksan Philip Kohlschreiberia vastaan. Nadal tuntuu tällä hetkellä lyömättömältä pelurilta. Palautus ja etenkin syöttö toimii älyttömän hyvin, vaikka hän ensimmäistä kertaa tässä turnauksessa menettikin syöttönsä välierässä Richard Gasquetia vastaan. Syötön ja palautuksen lisäksi Nadalin peruslyönnit ovat järkyttävän korkealla tasolla ja ne uppoavat kerta toisensa jälkeen kenttään. Nadalilla on kovilla kentillä 22.n ottelun voittoputki. Edellinen tappio kovilla kentillä on luovutus Andy Murrayta vastaan.

Nadalin ja Djokovicin keskinäiset ovat tältä kaudelta Nadalille 2-1. Djokovic onnistui voittamaan Nadalin Monte Carlon masters turnauksen finaalissa, joka on hieman kumma, sillä tuota Nadalin lempiturnausta espanjalainen on hallinnut mielinmäärin viime vuosina.

Nadal voittaa Djokovicin hirmuisen taistelun jälkeen vajaassa kolmessa tunnissa lukemin 3-1 (6-3/6-7/6-4/6-3) ja ottaa vuoden toisen Grand Slam turnausvoittonsa. Miksi? No siksi, kun Nadal on vain yksinkertaisesti Djokovicia hirmuisesti korkeammalla tasolla tällä hetkellä ja ansaitsee voittonsa.

 

Lyö vetoa Miesten US Open finaalista Unibetilla »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNett?ref=hl

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Vihjenetti Eurosport kuva

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement