Työsulku pakolaiset SM-Liigassa

NHL.n työsulku on jo ajanut NHL pelaajia SM-Liigaan, ja tänään niitä tuli jälleen lisää.

Islandersin Frans Nielsen on kuulemma tehnyt jo sopimuksen Lukkoon, koska hänen veljensä (MV Simon Nielsen) pelaa siellä. Patrick O’Sullivan liittyi IFK.n, mutta ei varsinaisesti ole ”työsulku” pelaaja vaan ihan perus vahvistus loppukauden sopimuksella. Eilen IFK.n haaviin tarttui myös Jokerikasvatti Sean Bergenheim, joka alkoi heti huutelemaan rakkauttaan IFK.hon, toki se nyt on täysin ymmärrettävää, kun Jokerit ja Jarmo Kekäläinen ei Bergenheimiä huolinut.

Kovinta uutista odotetaan pelaajamarkkinoilta jopa jo tänä iltana ulos, kun  NHL.n viime kauden paras puolustaja, eli Norris Trophyn voittanut Erik Karlsson on esittänyt halunsa pelata Jokereissa. Jokereiden suunnalta ei ole asiaa nähden mitään kuulunut mutta arvostettu Ottwa Sun lehden toimittaja ja Karlssonin agentti vahvistavat nämä seikat. Jos Karlsson saapuu Ilmalaan, ja pelaa Helsinkiläisseurassa koko kauden niin sen voi jo nyt sanoa, että Jokereiden ylivoimapeli tulee olemaan todella vaarallista. Karlsson on erittäin hyvä hyökkäävä puolustaja, mutta puolustus suuntaan hän on suoraan verrannollinen Markus Nordlundiin.

Päivän hauskin uutinenhan liittyy Ilvekseen ja Steven Stamkosiin. NordicBethän on lupautunut maksamaan Stamkosin Ilvekseen, jos Jaajo Linnonmaa pelaa vaihdonkin Ilveksen otteluissa, missä Stamkos on mukana. 🙂

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement