Tulos- ja Moniveto vihjeet illan sm-liiga kierrokselle

HIFK – SaiPa

 

IFK aloitti kautensa mainiosti voittamalla Jokerit kotihallissaan 7-3. Toki, IFK.n peli ei ollut mitenkään mairittelevaa, koska myöskin Jokerit oli surkea koko pelin ajan ja molempiin suuntiin. Heti seuraavassa pelissä Bluesia vastaan Espoossa IFK koki tappion, kun vastassa oli paremmin puolustava joukkue.

Saipa on aloittanut kautensa pirteästi, avauspelissä Sputnikit hakivat pisteet Oulusta lukemin 2-4, nousten 2-1 tappioasemasta voittoon ja lauantaina Lappeenrantalaisten kotiavauksessa, SaiPa voitti Pelicansin lukemin 3-2, noustuaan kolmannessa erässä 1-2 tappioasemasta voittoon

SaiPa on ollut IFK.lle ikävä vastus viime kausina, viime kaudella IFK onnistui kerran voittamaan SaiPan varsinaisella peliajalla. SaiPan pelityyli on hyvin sitoutunut ja maalissa Jani Nieminen on esittänyt vankkoja otteita. IFK voittaa materiaalissa, SaiPa taistelutahdossa ja sitkeydessä.

 

KalPa – Jokerit

 

KalPa tuskaili maaliteon kanssa kauden avauksessa JYP.ä vastaan kotonaan häviten pelin 0-3. Toki Tuomas Tarkki oli JYP maalissa hyvä. Lauantaina KalPa haki tärkeät avauspisteet Tampereelta voitettuaan Tapparan 2-3. KalPa on kotijäällään aina vahva.

Jokerit on pelannut vasta yhden ottelun tällä kaudella ja se oli IFK.ta vastaan, jonka he hävisivät 7-3, kuten jo yllä mainitsin. Jokereilla on loukkaantumishuolia ja tänään kokoonpanossa on ainoastaan täydet puolustusparit ja maalivahdit. Hyökkäyskolmikoista perus avauskokoonpanon miehiä on vain 2 kenttää, ja muutenkin joukkueessa tekee tänään 2 pelaajaa Sm-Liiga debyytin.

KalPan kotipeli, ja lataus otteluun varmasti kova. Vahva kiekkokontrolli riittää tänään voittoon rikkinäistä narripakkaa vastaan.

 

Ilves – Pelicans

 

Ilves hävisi kauden avauspelinsä Tapparalle ja HPK.lle maalierolla 1-10. Ilveksellä ei pitäisi olla kotikaukalossa saumoja Pelicansin tasoista ryhmää vastaan. Ilves on täynnä nuoria jannuja, joista voi joskus tulla jotain. Joukkueessa on käytännössä kaksi liigakriteerit täyttävää hyökkääjää (Marjamäki – Niinimäki) ja näistäkin Niinimäki on sivussa. Puolustus käy vertailusta ja sieltä löytyy helmenä Ville Koistinen. Maalilla jatkaa Miika Wiikman, joka on hyvänä päivänä liigan eliittiä.

Pelicans on kerännyt kauden avausmatseistaan kokoon ainoastaan kaksi pistettä, kun joukkue menetti kotijäällään kolmannessa erässä 5-3 johdon Bluesille ja voitti lopulta rankkareiden jälkeen.  SaiPaa vastaan joukkue menetti myös johtonsa kolmannessa erässä. Maalinteko voimaa löytyy ja jos joukkueessa ei ole yhtään asennevammaa niin luulisi nyt Ilveksen kaatuvan ihan suvereenisti.

Jos Ilves saa pidettyä Pelicaaneja yli 30min pihdeissä niin ottelusta voi tulla tiukkakin. Ilveksen avauserät ovat olleet vahvoja, mutta ottelu kestää täydet 60min. Uskotaan silti Pelsujen voittoon.

 

Moniveto 4

HIFK – SaiPa

2,3 – 2,4,5

KalPa – Jokerit

3,4,5 – 2,3

Ilves – Pelicans

0,1,2 – 4,6,7

Porukka järjestelmällä hintaa 64,80€

HIFK – SaiPa

2,3 – 4,5

KalPa – Jokerit

3,5 – 2

Ilves – Pelicans

0,1,2 – 4,7

Pienemmällä lapulla hintaa 9,60€

 

Tulosvedossa kohteet ovat:

HIFK – SaiPa: Tulosveto 1

Ilves – Pelicans: Tulosveto 3

KalPa – Jokerit: Tulosveto 4

 

By. NO

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement