Torstaina jääkiekon SM-Liigassa viisi ottelua.

Eilinen Blues – Ässät peli napsahti aika komiasti kiinni. 🙂 Toivottavasti tänään jatkuisi edes jollain lailla samaan tahtiin ja te hyvät lukiat saisitte osumia. 🙂

 

Blues – HIFK 1/2.27 William Hill

Blues – HIFK ML 1/1.78 NordicBet

Alle 4.5 maalia/2.25 NordicBet

 

Blues voitti eilen kotonaan Ässät ihan kelpo esityksen jälkeen 4-2. Bluesille tarjottiin paljon ylivoimaa otteluun, mutta Bluesille ei mahdollisuuksien määrän nähden paljoa maistunut, lopullinen niitti eli 4-2 maali tehtiin toki ylivoimalla. Puolustuksessa tapahtui joitain nukahduksia muttei merkittäviä. Maalilla Juuso Riksman oli totutun vahva ja hän myös jatkaa tänään maalilla.

HIFK voitti tiistain juhlaottelussaan hienosti JYP.n 3-1. HIFK sai oman höyrynsä päälle, mutta ei siltikään esittänyt niin vakuuttavaa peliä, kuin pitäisi. Toki JYP on pirun kova vierasjoukkue. Ortio jatkoi hyviä otteitaan maalilla.

Pääkaupunkiseudun joukkueet ovat aina pelanneet tasaisia kohtaamisia varsinkin espoossa. Bluesilla voi painaa jalka tänään, mutta HIFK ei ole mikään koominen vierasjoukkue. Bluesin kotietu painaa, ja Blues nappaa voiton lopulta 2-1, parantuneen ylivoimapelinsä ansiosta. Blues voitti kauden ensimmäisen kohtaamisen kotonaan 2-0.

 

 

HPK – Jokerit X/4.33 LadBrokes

HPK – Jokerit ML 2/1.62 BET365

Alle 4.5 maalia/2.16 NordicBet

 Peli päättyy tasan ja ottelussa tehdään alle 5.5 maalia/6.00 NordicBet

 

HPK voitti tiistaina jatkoajan jälkeen Ilveksen tampereella. Kerho olisi ansainnut enemmän mutta joutui tyytymään tähän. HPK.lta säväytti jälleen Eric Fehr. Puolustus pelasi ihan kelpo ottelun. Maalilla Tolvanen ei paljoa vetoja saanut mutta pelasi silti varmasti. HPK.n pelityyli on erittäin agressiivinen.

Jokerit ei ole pelannut vielä tällä viikolla. Tänään kokoonpanoon palaa höyryjuna nimeltä Jani Rita. Jokereiden hyökkäysmateriaali on liigan paras, eikä puolustuksestakaan heikkoja lenkkejä löydy. Maalilla pelaa hyvin tällä kaudella Kilpeläistä tuurannut Tuohimaa.

Hämeenlinna on vaikea paikka ollut aina Jokereille ja pelit ovat olleet tiukkoja. Tämän päivän matsi ei tee poikkeusta. Jatkoajalle mennään lukemissa 2-2.

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement