Torstain kierrokselle pelivihjeet.

Kolmen ottelun kierroksella ei juuri pelattavaa ole, mutta paikallispelistä saa useita hyviä kohteita aikaseksi. Saa nähdä millain alkukauden alisuorittaneet Pelicans ja Lukko pelaavat keskenään. Saako Lukon uudet tanskalaiset mitään aikaan ensimmäisessä pelissään. Ilves pelaa uuden toimitusjohtajansa edessä ensinmäisen pelin kotonaan Kärppiä vastaan. Kärpillä hieno kotivoitto alla mutta Ilves on aina kotonaan vaarallinen. Helsingin paikallispeli on jälleen. HIFK.lle meni kauden ensimmäinen peli, mutta miten käy tänään Jokereiden, kun loukkaantumishuolet on lisääntyneet.

 

Jokerit – HIFK (+2.5) 1/3.75 SportingBet

Jokerit – HIFK yli 6.5 maalia/2.75 NordicBet

1. x 2. x 3.erän maalit: Yli 6/3.60 NordicBet

Jokerit voittaa ja tekee yli 4.5 maalia/4.10 NordicBet

Stadin herruus jälleen jaossa.

Jokerit hävisi tiistaina vieraissa Kärpille 4-2. Jokerit pelasi ensimmäiset 30min kauden parasta peliään ja etenkin vielä vieraskentällä. Jokerit sai paljon mahdollisuuksia tappaa peli jo toisessa tai jopa ensimmäisessä erässä mutta viimeistely tuotti tuskaa. Jokerit on pelannut kotijäällään paljon paremmin tällä kaudella kuin vieraissa. Peli on rennompaa ja Jokerit tuntuu rockkaavan kotiyleisönsä edessä. Jokereilla on loukkaantumishuolia, ja etenkin kun Jani Rita loukkaantui eilisessä pelissä.

HIFK hankki kolme vahistusta NHL.n puolelta, kun Sean Bergenheim, Lennart Petrell ja Patrick O’Sullivan liittyivät joukkueeseen. Bergenheim lähti jo kahden pelin jälkeen takaisin Amerikkaan loukkaantumisen vuoksi. HIFK sai viime peliinsä takaisin päävalmentajansa eli Pasi Sormusen, joka sai pelikieltoa European Trophyn toisessa Jokerit – HIFK pelissä. HIFK on nyt kahden ottelun tappioputkessa hävittyään tiistaina Tapparalle kotonaan 2-3 ja TPS.lle lauantaina vieraissa 4-3 jatkoajan jälkeen. HIFK.n paras pelaaja tällä kaudella on ollut neloskentän laituri, eli Roope Talaja, mutta hän ei saa vastuuta niin paljoa, kuin tarvitsisi/ansaitsisi. Joni Ortio on pelannut helsinkiläisten maalilla ihan hyvin, mutta tilastot Hartwall Areenalla pelatuista peleistä puhuu puolestaan, hänet on aina vaihdettu pois maalista, jos on pelin aloittanut.

HIFK voitti kauden avauspelin Jokereita vastaan kotonaan 7-3. Se oli surkeaa peliä molemmilta ja varsinkin Jokereilla oli avoimien ovien päivät puolustuksessa. Jokereiden kotiylivoima on erittäin vaarallinen ja jäällehän on heittää Norris Trophyllä palkittua pakkia ja Moosesta. Jokerit jatkaa vahvoja kotiesityksiä ja nappaa kotipelissä HIFK.ta vastaan 5-2 voiton.

 

 

Pelicans – Lukko 2/2.90 Bet-At-Home

Alle 5.5 maalia/1.95 William Hill

 

Pelicans on ollut aivan yössä koko alkukauden, välillä joukkue on pelannut erittäin hyvää lätkää mutta useammin joukkue on sortunut yliyrittämiseen ja toisaalta myöskin passivoitumiseen. Maalivahti peli on ollut hakoteillä ja puolustuspeli samalla. Joukkueen kiekkokontrolli on ollut heikkoa ja niin myöskin viimeistely. Viime pelissä Ässiä vastaan joukkue teki kuitenkin neljä maalia ja johti ottelua jo 3-4 mutta hävisi lopulta 7-4.

Lukko voitti viime pelissään Bluesin kotonaan, mutta siitä on aikaa jo vajaa viikko. Se oli kauden avausvoitto ja siinä pelissä Lukko pelasi jo huomattavasti paremmin kuin alkukauden muissa peleissä. Tänään joukkue saa kolme tanskalaista NHL-miestä jäälle, joten ainakin se luo hyökkäyspäähän lisää mahdollisuuksia ja varmuutta puolustuspäähän. Maalilla viime pelissä voiton torjunut Simon Nielsen jatkaa tänään.

Lukko sai viime pelistään pienimuotoisen buustin. Pelicans on ollut epävarma joten pisteet lähtee raumalle lukemin 2-3.

 

 

Ilves – Kärpät X/4.75 NordicBet

Yli 5.5 maalia/2.05 Veikkaus

Peli päättyy tasan ja ottelussa tulee yli 5.5 maalia/9.00 NordicBet

 

Ilves on ollut hyvin vaarallinen kotonaan. On mm. pystynyt voittamaan KalPan ja Pelicansin ja pelaamaan tasan Jokereita vastaan. Ilves on hyvin suuri maalinen joukkue molemmissa päissä. Ilves voittaisi pelejä, jos heillä olisi sitä viime hetken silausta. Joukkueen ylivoima on ihan keskinkertaista materiaaliin nähden. Tiistaina Ilves voitti jatkoajan jälkeen SaiPan. Silloin Ipa tuotti kauden ensimmäisen vierastappion keltamustille.

Kärpät voitti kolmannen erän rynnistyksellään Jokerit tiistaina. Kärpät pelaa ajoittain ihan hyvää lätkää, mutta tietyissä tilanteissa homma karkaa lapasesta. Kärppien puolustus ja maalineduspeli on ajoittain kateissa. Hyökkäyspelistä löytyy paljon mahdollisuuksia, mutta viimeistely ei ole ollut niin järin tehokasta. Maalilla Backlund pelasi tiistaina ihan hyvän pelin mutta tänään maalille luistelee Karhunen.

Ilves antaa Kärpille todennäköisesti eteen maalin tai kaksi ja nousee hirmuisella yrityksellään 3-3 tasapeliin.

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement