Tennisvihjeitä Halleen ja Lontooseen

Tällä viikolla pelataan kahta tennisturnausta ennen kahden viikon päästä alkavaa Wimbledonia. Kaksi maineikasta ruohokenttäturnausta on käynnissä Lontoossa ja Saksan Hallessa, joten otetaanpa Hallen turnauksesta kaksi vihjettä ja Jarkko Niemisen ottelu käsittelyyn Queen’s clubin turnauksesta tälle iltapäivälle. 

 

Suosittelemamme vedonlyöntitoimistot tennikseen
unibetHyvät kertoimet ja paljon vetomuotoja joka otteluun
betsafeEhdottomasti yksi netin top-5 veikkaustoimistosta
nordicbetVakuuttavan laadukas norjalainen veikkaustoimisto
betssonHelppokäyttöinen sivusto. Runsaasti tennistä listoilla
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista

 

Saksa: Halle

 

Klo. 14.20: Petzschner – Janowicz: Yli 2.5erää/2.36 Betsson

Saksan Petzschner on erittäin taitava nurmikenttä pelaaja. Hän on tällä hetkellä maailmanlistan sijalla 98. Miehen ainoat ATP-finaalit ulkokentillä ovat tulleet nurmikentiltä viimeisen kahden vuoden ajalta. Viime vuonna Saksalainen pääsi Hollannin  s-Hertogenbosch.n turnauksessa finaaliin ja toissa vuonna Hallessa finaaliin. Molemmat hän toki hävisi.

Puolan Janowicz on noussut viimeisen vuoden aikana salamanlailla parrasvaloihin tenniksen ATP-kiertueella. Kova syöttöinen maailmanlistan 22. pelaa itsevarmaa kovaan syöttöönsä perustuvaa peliä. Peruslyönnit etenkin kämmenpuolelta ovat ajoittain erittäin kovia, mutta ainakin Roland Garrosilla tuli turhan paljon peruslyöntivirheitä, jotka syövät menestymis mahdollisuuksia.

Tasainen peli luvassa. Me uskomme, että ottelussa hinkataan täydet kolme erää.

 

Klo. 12.00: Monfils – Raonic 1/2.50 Betsson 

Monfils on palannut loukkaantumisten jälkeen tennismaailman huipulle. Okei, Ranskalainen supertähti on maailmanlistalla toki sijalla 67. mutta Roland Garrosilla hänestä paistoi jälleen se sama vanha hyvä Monfils, joka lyö takarajan ja syöttö ruutujen välistä sisältä ulospäin suuntautuvia kämmen- ja rystylyöntejä, ja taistelee joka pallon loppuun asti. Roland Garrosilla mies toki tippui kolmannella kierroksella Espanjan Tommy Robredoa vastaan luvuin 2-3, johdettuaan peliä jo 2-0, mutta hänestä näkyi selvästi väsymys, jonka on aiheuttanut alkuvuoden todella suuri ottelumäärä. Tähän turnaukseen lähtiessään hän on saanut levätä kunnolla. Monfils on pelannut kerran Hallen turnauksessa ja vuosi oli 2011. Tuolloin mies eteni välieriin, mutta hävisi Saksan Philip Kohlsreiberille luvuin 0-2.

Kanadan Milos Raonic on tunnettu kovasta syötöstään. Hän on taitava peruslyöjä, joka osaa lyödä kovaa rajoja pitkin ohituksia. Kämmenlyönti on ehdoton vahvuus syötön lisäksi. Miehen alkuvuosi meni erittäin vahvasti, mutta massakenttä kausi ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Paras saavutus massakentiltä oli eteneminen Barcelonan Masters turnauksen puolivälieriin jossa tuli noutaja, kun Rafael Nadal voitti hänet suoraan erin 2-0. Roland Garrosilla mies tippui kolmannella kierroksella pois, kun Etelä-Afrikan Kevin Andersson voitti hänet suoraan erin 0-3.

Monfilsille tarjotaan ihan huikeaa kerrointa voitosta. Ottelu tulee olemaan erittäin tasaväkinen, mutta minun silmissäni Monfils on nousukiidossa ja hoitelee Raonicin.

 

Iso-Britannia: Lontoo, Queen’s Club

 

Jarkko Nieminen – Ryan Harrison 1/1.78 Betsson

Jarkko Nieminen – Ryan Harrison: 2-1/3.75 Betsson

Erät: Yli 2.5/2.18 Betsson

Jarkko Niemisen alkukausi on ollut suhteessa erittäin huikea. Hän noussut hyvien otteidensa ansiosta maailmanlistalla jo sijalle 37. ja voi tässä turnauksessa hyvin pelaamalla nostaa itsensä jo 32. parhaan pelaajan joukkoon ja saada Wimbledoniin sijoitetun pelaajan oikeudet. Roland Garrosilla Nieminen tippui toisella kierroksella aina välieriin asti edennyttä Tsongaa vastaan luvuin 0-3. Roland Garrosin jälkeen Nieminen kävi häviämässä Challenger tason turnauksessa tuntemattomalle Saksalaiselle Gojowczykille suoraan 0-2 erin. Niemisen peruslyöntipeli oli hyvässä hapessa Roland Garrossilla ja ykkössyöttö oli aika ajoin erittäin hyvä ja nopea.

21-vuotias Yhdysvaltain Ryan Harrison on maailmanlistalla sijalla 84 tällä hetkellä. Hän tippui Niemisen tavoin Roland Garrosin toisella kierroksella, mutta armottoman taistelun jälkeen maanmiestään John Isneriä vastaan erin 2-3. Harrison palasi kentille viime viikolla Nottinghamin ATP-turnauksessa jossa pelattiin nurmella. Siellä tuli takkiin ensimmäisellä kierroksella britti Daniel Evansilta erin 1-2 (7-6/0-6/6-7). Evans on 23-vuotias ja hän on maailmanlistan sijalla 277.

Tasainen vääntö tulee, mutta uskomme Jakkeen ja hänen voimaansa. Mies on tällä hetkellä kovassa lyönnissä, joten hän kääntää lopulta ottelun itselleen 2-1.

 

Lyö päivän tennisbetsit Betssonille! »

 

 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement