Tennistä: Queen’s 1.päivä

Kaksi viikkoa on nyt aikaa, ennenkuin legendaarinen Wimbledonin Grand Slam turnaus alkaa. Sitä ennen pelataan neljä pientä ”lämmittely” turnausta Brittein saarilla ja sen lähimaastoissa.

Suosittelemamme vedonlyöntitoimistot tennikseen
unibetHyvät kertoimet ja paljon vetomuotoja joka otteluun
betsafeEhdottomasti yksi netin top-5 veikkaustoimistosta
nordicbetVakuuttavan laadukas norjalainen veikkaustoimisto
betssonHelppokäyttöinen sivusto. Runsaasti tennistä listoilla
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista

B.Paire – J.Baker 2-0/1.66 Betsson

Ranskan Paire on noussut maailmanlistalla viimeisen vuoden aikana erittäin komeasti jo sijalle 26. Paire eteni Roland Garrosilla kolmannelle kierrokselle, mutta silloin tuli eteen Japanin tennismahti Kei Nishikori ja tiputti hänet erin 1-3. Viime vuonna Paire voitti seitsemästä pelaamastaan nurmikenttä ottelusta viisi. Hän eteni välieriin ennen Wimbledonin turnausta pelattavassa S-Hertogenbosch.n turnauksessa. Itse Wimbledonissa Paire pääsi kolmannelle kierrokselle jolloin hänet tiputti Yhdysvaltain Brian Baker lukemin 3-1.

Britti Jamie Baker eteni turnaukseen karsintojen kautta häviämättä erääkään. Baker on tällä hetkellä ATP-listan sijalla 294. Hänen korkein sijansa on ollut 186. Hän on tuntematon pelaaja kaikille. Otteluita hänen urallansa on tavattoman vähän.

Uskomme suosikki Benoit Pairen menevän suoraan kahdessa erässä otteluparista jatkoon ja pelien puolesta selvin lukemin 6-2/6-2.

Lyö tennisvetosi Betssonille! »

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement