Tennis: US Openin 2.päivä

Tilaa Eurosport Player tästä linkistä ja katso meidän vihjaamat matsit!

Tenniksen avauspäivänä nähtiin yksi iso yllätys, kun Britteen saarten Daniel Brands tiputti Japanin Kei Nishikorin. Meidän viidestä vihjatusta pelikohteesta meni yksi mönkään ja toinen, eli Roger Federerin peli siirrettiin tälle päivälle. Tänään olis mm. Jarkko Nieminen ja Novak Djokovic miehistä tulessa. Naisista Kviittovan Petraa. Mutta lopuksi tietenkään unohtamatta jenkkilän omaa kovasyöttöistä John Isneriä. Kaikki vihjatut matsit Eurosport Playerin kautta poislukien Jarkko Niemisen peli tänään! Pelionnea!

 

Suosittelemamme vedonlyöntitoimistot tennikseen
unibetHyvät kertoimet ja paljon vetomuotoja joka otteluun
betsafeEhdottomasti yksi netin top-5 veikkaustoimistosta
nordicbetVakuuttavan laadukas norjalainen veikkaustoimisto
betssonHelppokäyttöinen sivusto. Runsaasti tennistä listoilla
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista

 

Kvitova – Doi: Alle 18.5peliä/1.70 Unibet

Thsekin Kvitova on jälleen palannut naistenniksen huipulle välivuoden jälkeen. Tai välivuosi, ehkä paremminkin yhden vähän huonommin sujuneen kauden jälkeen. Kvitova nousi koko maailman tietoon toissa kaudella, kun hän voitti mm. Wimbledonin. Eilen alkaneessa turnauksessa Thsekkitär on yksi kärjen haastajista. Kvitova on hyvässä iskussa ennen US Openia ja hänen kovilla kentillä pelatut turnaukset ovat sujuneet vallan mainiosti.

Doi on Japanista. Hän on ainakin meille täysin tuntematon. 22-vuotias WTA-listan 92. pelaaja, joka lyö kahden käden rystyä. Tämän verran löytyy naisesta tietoa. Mm. keväällä Dubain turnauksen voitti Kvitova, niin Misaki Doi tippui karsintojen avauskierroksella pois peleistä. Doi on pelannut ahkerasti turnauksia kesän mittaan Aasiassa kovilla kentillä ja hakenut kuntoa US Openiin.

Kvitovan ja Doin ainut kohtaaminen on tältä keväältä massalta, jolloin Kvitova oli parempi 2-0 (6-4/6-4). Tänään pelataan Kvitovan lempi alustalla, sillä massa on hänelle myrkkyä. Kovat peruslyönnit uppoo kenttään ja tehokas ykkönen tuo vaikeuksia Doille. Kvitova voittaa 2-0 (6-2/6-2).

 

Kubot (+1.5) – Nieminen 2/1.48 Unibet

Kubot (+2.5) – Nieminen 2/2.38 Unibet

Kubot (+4.5peliä) – Nieminen 2/1.55 Unibet

Kubot – Nieminen: 0-3/2.38 Unibet

Alle 36.5peliä/1.78 Unibet

Puolan Kubot lähtee haastamaan varsin vaisusti sujuneen kovakenttäkauden jälkeen Niemistä. Kubot osallistui kolmeen turnaukseen ennen US Openia. Montreal, Cincinnati ja Winston-Salem. Montrealissa hän onnistui voittamaan, jonku statisti kanukin, mutta tippui heti toisella kierroksella pois 0-2 luvuin. Cincinnatissa ja Winston-Salemissa Mahut ja Becker oli parempia luvuin 0-2. Kolmesta viimeisestä ottelusta ei siis erääkään ole Kubot pystynyt voittamaan.

Nieminen hävisi Winston-Salemin kolmannella kierroksella yhdysvaltain kovasyöttöiselle Sam Querreylle 1-2 voitettuaan ekan erän 6-4 ja hävittyään jälkimmäiset tiebreikkien jälkeen 6-7. Nieminen on nyt lempi alustallaan tai ainakin hän parhaiten menestyy juuri kovilla kentillä.

Jarkko Nieminen kaataa tänään puolan Kubotin 3-0 ja hän jatkaa toiselle kierrokselle, jossa todennäköisesti vastaan tulee bulgaari Dimitrov.

 

Djokovic – Berankis (+9.5peliä) 1/1.85 Unibet

Djokovic – Berankis: Alle 28.5peliä/1.52 Unibet

Alle 120.5minuuttia/1.87 Unibet

1.erä: Alle 8.5opeliä/2.40 Unibet

Djokovic lähtee supersuosikkina avauskierroksen otteluunsa Liettuan Berankisia vastaan. Vaikkei Djokovic olekaan voittanut turnausta kovilla kentillä pitkään aikaan, niin hän on silti suuri suosikki tässä turnauksessa ja syö aamupalaksi tämmöisiä vastuksia. Berankis onnistui etenemään hyvän kaavionsa turvin Winston-Salemissa aina välieriin asti, mutta Niemisen kaatanut Querrey oli Berankisille liikaa.

Djokovic läpsyttelee ensimmäisen pelinsä puolihuolimattomasti reilussa tunnissa ohi ja lähtee syömään illallista. 3-0 voitto erin (6-2/6-2/6-1)

 

Isner – Volandri (+8.5peliä) 1/1.75 Unibet

Alle 28.5peliä/2.00 Unibet

1.erä: Alle 9.5peliä/1.70 Unibet

John Isner on ollut huikeassa kunnossa ennen US Openia. Mies lähtee tähän turnaukseen siis mustana hevosena. Tämä on Isnerille mieluinen alusta, sillä nopeilla kentillä kova vauhtinen ykkössyötte tekee ”gutaa” ja kovat peruslyönnit tuhoaa vastustajan täysin. Isner pelasi loistavan turnauksen Cincinnatin Masterseissa. Hän voitti kolmannella kierroksella Raonicin 2-0, puolivälierässä Djokovicin 2-1, välierässä Del Potron 2-1 ja hävisi finaalin niukasti Nadalille 0-2 kahden tiebreikillä ratkaistun erän jälkeen. Näissä kolmessa edellämainitussa ottelussa Isner menetti syötön ainoastaan kolme kertaa ja tiebreikeistä haettiin useasti ratkaisua.

Italian Volandri on pelannut tällä kaudella vain massalla. Roland Garrosin karsintoihin hän osallistu, mutta tippui niiden toisella kierroksella. Wimbledoniin hän ei edes mennyt karsimaan vaan on tyytynyt pelaamaan massalla erilaisia turnauksia. Viime aikoina Volandri on pääsääntöisesti osallistunut pieniin haastajaturnauksiin.

Herrat eivät ole ennen kohdanneet, mutta Isner tulee lempialustalleen loistavan kovakenttäkauden jälkeen ja vielä kotiyleisön eteen pelaamaan italialaista Volandria vastaan, joka on pelannut hitaalla massalla heikkotasoisia pelejä. Hyppy on Volandrille suuri, joten Isnerille hän on vain suupala. Isner toiselle kierrokselle 3-0 lukemin ja erin (6-2/6-1/6-2).

 

Lyö päivän US Open betsit Unibetille! »

 

Jarkko Niemisen matsi poislukien kaikki muut matsit näistä on nähtävissä Eurosport Playerin kautta! Tilaa edullinen Eurosport Player, niin näet enemmän tätä hienoa lajia ja muutakin urheilua!

Vihjenetti Eurosport kuva

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Seuraa meitä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNett?ref=hl

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement