Tennis: US Open avauspäivä!

Kauden neljäs Grand Slam turnaus starttaa tänään! Alla vihjeet neljään Eurosportin kanavilla näkyvään mielenkiintoiseen otteluun! Pelionnea ja jännistystä illalle, ja yölle! 

Tilaa Eurosport Player tästä linkistä ja katso meidän vihjaamat matsit!


 

Radwanska – Soler-Espinosa: Alle 16.5peliä/1.80 Unibet

1. erän pelit: Alle 8.5/1.73 Unibet

Radwanska avaa turnauksen kello kuusi suomen aikaa Flushing Meadowsin pääkentällä, eli Arthur Ashe Stadionilla. Radwanskan peli on menneellä kaudella kulkenut kovilla kentillä todella hyvin. Hän on hävinnyt ainoastaan yhdeksän kertaa ja on voittanut kovilla kentillä kaksi turnaustakin ennen Australian Avoimia vuoden alussa. Viimeisin tappio tuli Cincinnatin turnauksessa, kun puolan naistennisylpeys joutui luovuttamaan Li Na.ta vastaan jo ennen ottelun alkua.

 

Suosittelemamme vedonlyöntitoimistot tennikseen
unibetHyvät kertoimet ja paljon vetomuotoja joka otteluun
betsafeEhdottomasti yksi netin top-5 veikkaustoimistosta
nordicbetVakuuttavan laadukas norjalainen veikkaustoimisto
betssonHelppokäyttöinen sivusto. Runsaasti tennistä listoilla
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista

Espanjan Soler-Espinosa ei ole voittanut peliäkään kovilla kentillä tänä kesänä, vaan alla on kolme tappiota Torontosta, Cincinnatista ja New Havenista. Viimeisin voitto jokatapauksessa espanjalaiselta on heinäkuun puolilta välin, kun hänen vastustajansa joutui luovuttamaan Palermon turnauksessa.

Ainoan keskinäisen Radwanska on voittanut luvuin 2-0 (6-1/6-2) viime vuonna Miamin kovilla kentillä. Tänään odotettavissa samankaltaisia lukuja, sillä niin ylivoimainen Radwanska on.

 

Lyö vetoa tästä Tennismatsista Unibetilla »

 

Harrison – Nadal: Alle 29.5peliä/1.85 NordicBet

Yhdysvaltain Ryan Harrison saa vastaansa pääkentällä maailman tämän hetken kovakuntoisimman pelaajan, eli espanjan Rafael Nadalin. Harrison on pelannut tasoonsa nähden ihan hyvän kesäkauden kovilla kentillä. Yhdeksästä pelistä viisi voittoa ja parhaiten sujunut kisa oli Atlannassa, kun Harrison eteni ATP-250 tason kisan välieriin, mutta hävisi tuolloin Etelä-Afrikan Kevin Anderssonille 0-2.

Nadal on hävinnyt ainoastaan kaksi ottelua, jos katsotaan maaliskuun alusta tähän päivään. Tappiot ovat tullee Monte-Carlon Masters tason massakenttäturnauksessa Novak Djokovicille 1-2 ja Wimbledonin toisella kierroksella Belgian Steve Darcisille 0-3. Kovilla kentillä Nadal on pelannut nyt kaksi turnausta kesällä ennen US Openia. Mukaan on kerääntynyt kaksi turnausvoittoa, kymmenen ottelua, kymmenen voittoa ja vain kolme hävittyä erää (Djokovic, Federer, Dimitrov).

Nadal voitti herrojen ainoan keskinäisen 2-0 tämän vuoden Indian Wellsissä kovilla kentillä. Ottelu oli tiukka. Ensimmäinen meni tiebreikkiin ja toisen Nadal voitti suoraan 6-2. Harrison onnistui tuolloin murtamaan kerran Rafan syötön, mutta tänään siihen tuskin kykenee. Rafael Nadal Marssii toiselle kierrokselle luvuin 3-0 (6-4/6-3/6-2).

 

Duchevina – Lisicki: Alle 19.5peliä/1.85 NordicBet

”Court 13” kentällä pelattavassa ottelussa Duchevina kohtaa Lisickin. Tämä ottelu on nähtävissä Eurosport Playerin kautta.

Venäjän Vera Duchevina eteni US Openin naisten kaksinpelin pääsarjaan karsintojen kautta, jossa hän voitti kaikki kolme peliään. Ensimmäisellä kierroksella eteen marssii sen luokan seppä, että tuskin tarvitsee kauaa hikoilla kentillä ja palautella palloa.

Sabine Lisicki ei ole mielialustallaan, mutta on silti suuren suuri voittajasuosikki tässä ottelussa. Lisickillä on hyvä kesä alla ja se tuo varmuutta, vaikka viime aikoina onkin mennyt hieman heikommin. Lisickin kova ykkössyöttö tekee tuhoaan osuessaan ruutuun. Kovat kämmenlyönnit ovat aina myrkkyä vastustajille kovilla kentillä.

Tämä on naisten esimmäinen kohtaaminen. Lisicki hoitaa perusvarmasti avausmatsinsa 2-0 (6-4/6-3) ja etenee toiselle kierrokselle.

 

Federer – Zemlja: Alle 28peliä/1.85 NordicBet

Federer on viime viikkoina ollut hieman hukassa. Maailman ehkä kaikkien aikojen paras tenniksenpelaaja on kokeillut uusia mailoja ja varusteita, mutta huonolla lopputuloksella. Menneellä kaudella Federer on osallistunut viiteen kovalla kentällä pelattavaan turnaukseen ja hävinnyt kaikissa yhden pelin, joten herralla ei kovilta kentiltä ole turnausvoittoa vielä tämän kauden osalta. Viimeisimmässä turnauksessa Cincinnatissa Federer hävisi kolmannella kierroksella huippuiskussa olevalle Rafael Nadalille luvuin 1-2. Tämä oli miehen kesän ainut kovilla kentillä pelattu turnaus.

 

Lyö vetoa edellä mainituista matseista NordicBetillä! »

Zemlja haki Wimbledonin jälkeen vauhtia haastajatason turnauksesta kotimaastaan Sloveniasta, jonka hän voitti kovalla kentällä puhtaasti. Sitten Zemlja palasi isoihin ympyröihin osallistumalla ennen US Openia Washingtonin, Montrealin, Cincinnatin ja Winston-Salemin turnauksiin. Zemlja voitti näissä yhden ottelun. Tämä voitto tuli Cincinnatin avauskierrokselta yhdysvaltain Denis Kudlaa vastaan luvuin 2-1.

Federerin ja Zemljan ainoat keskinäiset ottelut ovat kovilta kentiltä ja näitä pelejä on pelattu kaksi. Molemmat on Federer voittanut luvuin 2-0, mutta tänään noihin lukuihin tulee muutos. Federer voittaa tyylipuhtaasti avauskierroksen ottelunsa 3-0 (6-3/6-2/6-2)

 

Tilaa Eurosport Player ja katso meidän vihjaamat matsit!

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement