Tennis: Ranskan avoimien vihjeet

Tänään tarjoamme ensimmäiset tennis vihjeemme teille! Kahdesta ottelusta tulee tekstiä ja muutamat pelivalinnat, joten olkaapa hyvät. 

 

Suosittelemamme vedonlyöntitoimistot tennikseen
unibetHyvät kertoimet ja paljon vetomuotoja joka otteluun
betsafeEhdottomasti yksi netin top-5 veikkaustoimistosta
nordicbetVakuuttavan laadukas norjalainen veikkaustoimisto
betssonHelppokäyttöinen sivusto. Runsaasti tennistä listoilla
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista

 

Stephens (+1.5) – Sharapova 1/3.20 Nordicbet

Yhdysvaltalainen Sloane Stephens kohtaa naisten turnauksen neljännellä kierroksella viime vuotisen voittajan eli Venäjän Maria Sharapovan. Stephens on erittäin hyvin kehittynyt tulevaisuuden huippupeluri, joka pystyy haastamaan aina kovat erittäin hyvin. Sharapova oli viime ottelussaan vaikeuksissa Kiinan Jie Zhengiä vastaan ja oli hävitä toisen erän tuossa ottelussa. Lopulta Sharapova eteni voittoon lukemin 2-0 (6-1/6-4). Yhden erän voittaminen Sharapovalta ei ole Stephensille mitenkään vaikeaa, joten koitetaan sitä tänään huippu hyvällä kertoimella!

 

Lyö vetoa tästä matsista Nordicbetillä »

 

Djokovic – Kohlschreiber 2/14.00 Unibet

Djokovic – Kohlschreiber (+1.5) 2/6.00 Unibet

Djokovic – Kohlschreiber (+2.5) 2/2.85 Unibet

Päivän ensimmäinen vihje miesten turnauksen neljännen kierroksen otteluun on Novak Djokovic – Philip Kohlschreiber väliseen taistoon. Tähän haetaan nyt sitä kuuluisaa pommia. Kohlschreiber on voittanut pelaajien ainoan kohtaamisen Grand Slam tasolla ja vielä kaiken lisäksi Roland Garrosilla vuonna 2009 ja vielä luvuin 3-0. Toki, tuosta on aikaa, mutta oli Serbian mahti jo silloinkin tekijämies. Kohlschreiberillä on tähän otteluun lähtiessä se etu, että hän on pelannut yhden ottelun vähemmän kuin Djokovic, sillä toisella kierroksella Saksalainen pääsi luovutuksella jatkoon. Koitetaan ja katsotaan, riittääkö Kohlschreiberin sinnikkyys voittoon asti.

 

Lyö vetoa tästä matsista Unibetilla »

 

 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement