Tennis: Ranskan avoimet 4.6

Eilinen päivä tennisvihjeiden osalta meni aika pirustikin mönkään. Vihjasimme neljää peli kohdetta ja ainoastaan yksi osui, Kohlschreiber+2.5 yli kahden ja puolen kertoimella. No mutta surkeasta on erittäin helppo parantaa, joten tänään tulee teille vihjeet kahdesta miesten ja naisten puolivälieräottelusta. Naisten pelit alkavat klo. 15.00 ja miesten pelit heidän peräänsä! 

 

Suosittelemamme vedonlyöntitoimistot tennikseen
unibetHyvät kertoimet ja paljon vetomuotoja joka otteluun
betsafeEhdottomasti yksi netin top-5 veikkaustoimistosta
nordicbetVakuuttavan laadukas norjalainen veikkaustoimisto
betssonHelppokäyttöinen sivusto. Runsaasti tennistä listoilla
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista

 

Radwanska – Errani 1/1.60 Unibet

Radwanska – Errani (+1.5 erää) 1/2.55 Unibet

Radwanska – Errani (+5.5 peliä) 1/3.75 Unibet

Naisten maailmanlistan 4. Puolan Radwanska hyökkää tänään viime vuotisen finalistin, eli Italian Sara Erranin päälle. Radwanska on voittanut kolme pelaajien aikaisempaa kohtaamista joista ainoan massalla viime vuonna Madridissa 2-0 (6-0/6-1). Radwanska on voittanut kaikki neljä otteluaan turnauksessa suoraan luvuin 2-0, kun taas Errani hävisi viime pelissään yhden erän Espanjan Suarez Navarroa vastaan. Molemmat ovat erittäin taitavia puolustamaan, mutta Errani omaa kovemmat lyönnit ja on virhe herkämpi. Uskomme näin Radwanskan voittavan ottelun lukemin 2-0 (6-3, 6-2), koska tekee vähemmän virheitä.

 

Williams – Kuznetsova (+6.5 peliä) 1/1.78 Unibet

Alle 17.5 peliä/1.98 Unibet

Williams on turnauksen suurin voittajasuosikki vaikkei olekaan voittanut Roland Garrosia kymmeneen vuoteen. Williams on voittanut kaikki neljä otteluaan suoraan 2-0 ja hävinnyt ainoastaan 10 peliä koko turnauksen aikana, joka on suorastaan ylivoimaista. Muutaman vuoden takainen voittaja Kuznetsova on jo yllättänyt huimasti, kun on edennyt puolivälieriin. Viime ottelussaan hän tiputti Saksalaisen Angelique Kerberin erin 2-1. Kova lyöntistä ja erittäin kova kuntoista Serena Williamsia ei pysäytä tässä turnauksessa kukaan vaan hän etenee välieriin lukemin 2-0 (6-2/6-3).

 

Tsonga – Federer: 1. erän pelit +10.5/2.55 Unibet

Ottelun erät: +4.5/3.30 Unibet

Ottelun pelit: +47.5/3.30 Unibet

Ranskan ykköspelaaja J.W Tsonga on voittanut turnauksen kaikki neljä peliään lukemin 3-0. Kovimman päivätyön hän joutui tekemään toisella kierroksella Jarkko Niemistä vastaan. Tsonga on ollut silti erittäin vakuuttava läpi turnauksen. Federerillä alkaa ikä jo painamaan. Hän on viimeisessä kahdessa pelissä heittänyt ranskalaisia pelaajia laulukuoroon. Ensin kolmannella kierroksella kokeneen Julien Benneteau.n lukemin 3-0 ja neljännellä kierroksella Ranskan toisiksi parhaimman tennispelaajan Gilles Simonin erin 3-2, Simonin johdettua peliä jo 2-1. Ottelusta on odotettavissa erittäin tasainen ja pelaajien kolmessa viime ottelussa on pelattu täydet erät. Näin emme vihjaa pelaajaa vaan pelien/erien määrää ottelussa. Avaus erään toivomme tiebreakkia ja otteluun täyttä viittä erää.

 

Robredo – Ferrer: 1-3/4.00 Betsson

Yli 3.5erää/2.75 Unibet

Tommy Robredo on noussut kolmessa viime ottelussaan historiallisesti kaikissa 0-2 takaa-ajoasemasta 3-2 otteluvoittoon. Robredo on pelannut kaikissa otteluissa hyvää tennistä, mutta tämän päivän vastustajaa David Ferreriä vastaan ei enää paukut riitä. Ferrer on painellut turnauksen läpi menettämättä erääkään. Tänään David Ferrer menettää ensimmäisen eränsä koko turnauksessa, mutta lopulta Espanjalainen iskee itsensä välieriin 1-3 voitolla.

 

Lyö vetoa näistä matseista Unibetilla »

 

 

Lyö vetoa Robredo – Ferrer matsista Betssonilla! »

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement