Tenniksen US OPEN

Tenniksen kauden viimeinen Grand Slam turnaus saatiin maanantain ja tiistain välisenä yönä suomen aikaa päätökseen, ja nyt meillä on ilo kertoa teille vähän meidän menestyksestä tässä turnauksessa. Ennakossamme turnaukseen lähdettäessä sanoimme, että Rafael Nadal voittaa miesten mestaruuden ja Victoria Azarenka naisten mestaruuden. Nadal voittikin finaalissa Djokovicin 3-1, mutta Victoria Azarenka hävisi Serena Williamsille 2-1 huikean taistelun jälkeen. Allekirjoittanut ei vieläkään ymmärrä, miten Azarenka vielä onnistui häviämään ottelun, kun oli kaksi kertaa murtanut toisessa erässä Williamsin syötön silloin, kun yhdysvaltalainen oli syöttämässä mestaruudesta, no mut anyway. Olemme pahoillamme tästä erehdyksestä.

Kaiken kaikkiaan turnaus meni vihjeiden ja pelien valossa melko hyvin. Tarjosimme teille Unibetin kautta 76 eri pelikohdetta, mitä pelata. Näistä kohteista 45 meni oikein, joten osumatarkkuus oli 59%. Vihjeidemme palautusprosentti oli 125, joka on sekin ihan mainio, MUTTA parempaan on pystyttävä. Tenniksen osalta me jäämme nyt tauolle, sillä lätkä- ja futiskaudet painaa kovaa päälle, eikä pienellä porukalla pysty millään tarjoamaan vihjeitä päivittäin jokaiseen lajiin ja turnaukseen mitä päivisin/öisin pelataan. Tenniksen merkeissä palaamme takaisin viikkoa tai kahta ennen Australian Avointa tennisturnausta tammi- helmikuussa vuonna 2014. Tuolloin olemme varmasti parempia ja valmiimpia tekemään suuren tilin yhdessä lukijoidemme kanssa!

Haluamme kiittää Eurosportia yhteistyöstä. Toivottavasti saamme palvella toisiamme vielä jatkossa!

 

Ota meihin yhteyttä, anna meille palautetta! Jaa, miten se onnistuu? Se onnistuu facebookin ja twitterin kautta kaikista helpoimmin. Klikkaa jompaa kumpaa linkkiä tuosta alta, niin pääset suoraan meidän sosiaalisen median sivuille.

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNett?ref=hl

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement