Superpesisvihjeet: Tiistai 4.6

Tänään tarjoamme jälleen pesäpalloa kahden pelin voimin. Tsekkaa vihjeet alempaa ja käy pelaamassa pelisi Unibetille!

 

Parhaat vedonlyöntisivustot Superpesikseen
nordicbetKattava valikoima supisuomalaisia lajeja- myös alasarjat.
unibetHyvät kertoimet ja paljon vetomuotoja joka vuoroon
betssonSuomalaisten kestosuosikki - tunnettu helppokäyttöisyydestään

 

Kankaanpään Maila – Koskenkorvan Urheilijat 2/2,35 Unibet

Yli 13.5 juoksua/1,65 Unibet

– Superpesistä. Kankaanpään Maila saa vieraakseen Koskenkorvan Urheilijat. Kotijoukkue KaMa on sarjataulukossa sijalla 11, vierailija KossU sijalla 5.
KaMalta ei juurikaan tältä kaudelta mitään odoteta. Se onkin aloittanut kautensa melko vaisusti. Viiden pelatun ottelun jälkeen sillä on kasassa 4 pistettä. Viime kierroksella se yllätti Jymyn täydellisesti ja otti hienon 2 pisteen voiton. Muuten onkin sitten ollut heikompaa. Kasassa on neljä tappiota, kahdesta tappiollisesta ottelusta se sai kuitenkin mukaansa 1 pisteen voitettuaan yhden jakson.
KossU on myös aloittanut kautensa kohtuu vaisusti, mutta sarjataulukossa se ei pahasti näy. Se on ottanut 3 pisteen voitot Joensuusta ja Alajärvestä, 2 pisteen voiton Hyvinkäästä ja suorat tappiot tuli Sotkamoa ja Kiteetä vastaan. Ruma tappio Jymylle oli pohjakosketus, mutta toissa päivänä se otti voiton Tahkosta. Ainoastaan toisen jakson viimeinen ulkopelivuoro oli siltä surkea suoritus, mutta muuten se pelasi loistavasti ja olisi 3 pistettä ansainnut.
KossUlla on selvä materiaalietu, mutta KaMan kotietu tasoittaa hieman puntteja. Siitä huolimatta on KossUa hyvällä 2,35 kertoimella pelattava. 
Myös Yli 13.5 juoksua on hyvä kohde, vaikkakin kerroin on painettu kohtuu alas. KossU on runsasjuoksuinen joukkue. Siltä löytyy hurjasti lyöntivoimaa, mutta vastapainoksi ulkopeli on melko heikkoa tasoa. Myös KaMan ulkopeli on melko heikkoa ja KossU saattaa laittaa tässä ottelussa kunnon juoksujuhlat pystyyn. Eiköhän KaMakin jokusen juoksun juokse. Uskoisin, että tässä kyllä ylitetään over- raja melko helposti. 
Joensuun Maila – Sotkamon Jymy 2/1,82 Unibet

Yli 11.5 juoksua/1,85 Unibet
– Joensuun Maila ja Sotkamon Jymy iskevät yhteen hyvin mielenkiintoisessa ottelussa. JoMa on sarjataulukossa kahdeksas, SoJy toinen.
JoMan saldo viidestä ottelusta on kaksi 3 pisteen voittoa sekä kolme pisteetöntä ottelua. Voitot se otti kohtuu heikoista Raahesta sekä Jyväskylästä. Tappiot tuli Vimpelille, Koskenkorvalle ja Seinäjoelle. Se on pelannut aika odotetusti, vaikkakin Seinäjokea vastaan sen olisi pitänyt pystyä hieman parempaan suoritukseen. Yllätyksiin se ei ole pystynyt vielä venymään ja hattua nostan, jos se tänään pystyy.
Sotkamon Jymyn saldo viidestä ottelusta on kolme 3 pisteen voittoa (KossU, Kouvola, Kitee), yksi 2 pisteen voitto (Hyvinkää) ja yksi tappio (Kankaanpää), josta mukaan tarttui kuitenkin piste. Tappio KaMalle tuli juurikin viime ottelussa. Ennakkoon Jymyllä ei pitänyt olla juurikaan vaikeuksia KaMaa vastaan, mutta kuinka kävikään. Jymy on varmasti hyvin ärsytetty ja se lähtee tähän otteluun täysillä. JoMaa se ei tule aliarvioimaan ja kun se pelaa täysillä, pitäisi tästä tulla voitto.
 
Jymyllä on selvähkö materiaalietu ja tappiosta sisuuntuneena olen aika luottavainen siihen, että se ottaa tänään kohtuu helpon voiton.
Myös tähän kohteeseen overit on hyvä kohde. JoMalla on toki ulkopeli hyvin hanskassa, mutta kun Jymy laittaa parastaan, niin ei oikein mikään ulkopeli sille pärjää. Kyllä uskoisin, että tässä yli 11 juoksua nähdään. Otetaan siis Yli 11.5 juoksua myöskin lapulle mukavalla kertoimella. 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement