Superpesisvihje sunnuntaille!

Tarjoamme lukijoillemme myöskin pesäpallovihjeitä! Tässä meidän ensimmäisemme!

 

Parhaat vedonlyöntisivustot Superpesikseen
nordicbetKattava valikoima supisuomalaisia lajeja- myös alasarjat.
unibetHyvät kertoimet ja paljon vetomuotoja joka vuoroon
betssonSuomalaisten kestosuosikki - tunnettu helppokäyttöisyydestään

 

Koskenkorvan Urheilijat – Hyvinkään Tahko (ML) 2/2,05 Nordicbet

– Koskenkorvan Urheilijat ja Hyvinkään Tahko iskevät yhteen sunnuntai-illan huippukamppailussa. Kotijoukkue KossU on sarjataulukossa vasta seitsemäntenä, Tahko puolestaan on kolmantena.
KossU on aloittanut kautensa hieman alakanttiin. Se on ottanut kaksi 3 pisteen voittoa heikosta Alajärvestä ja kovasta Joensuusta, mutta myös hävinnyt suoraan Kiteelle ja Sotkamolle. KossUn peli oli varsinkin Jymyä vastaan ihan sekaisin. Se sai tehtyä ainoastaan kaksi juoksua, kun Jymy teki 18. Ulkopeli KossUlta on tiedetty heikoksi, muttei nyt ihan näin heikoksi. Sisäpeli sillä pitäisi olla hyvin hallussa, mutta eipä sekään toiminut ollenkaan Jymyä vastaan. Todella paljon on pitänyt pelin parantua, mikäli KossU meinaa tästä voitoin raapia.
Tahko on aloittanut kautensa ihan mukiinmenevästi. Se on ottanut 3 pisteen voitot Alajärvestä, Jyväskylästä ja Kankaanpäästä. Pisteittä se jäi Jymyä vastaan, mutta se ei hävinnyt kuin niukasti 1-0 (juoksut 4-3). Tahko on siis ollut ilman muuta KossUa vakuuttavampi. Materiaaliltaan joukkueet ovat aika saman tasoiset, mutta arvostaisin Tahkon hieman korkeammalle paremman ulkopelinsä ansiosta.
En tajua, miten KossU on saatu tässä näin selväksi ennakkosuosikiksi. Okei, Koskenkorva on toki melko hankala paikka vierailla, mutta silti. Tahkon peli on tällä hetkellä selvästi KossUn peliä parempaa. Varmistellaan Tahkoa moneyline kohteella, eli siihen sisältyy supervuoropari ja kotiutuslyöntikilpailu. Siitäkin tarjottu kerroin kelpaa hyvin.

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement