Superpesis vihjeet 6.6 torstai

Superpesiksestä jälleen parit vihjeet tämän päivän kierrokselle. Olkaapas hyvät!

 

Parhaat vedonlyöntisivustot Superpesikseen
nordicbetKattava valikoima supisuomalaisia lajeja- myös alasarjat.
unibetHyvät kertoimet ja paljon vetomuotoja joka vuoroon
betssonSuomalaisten kestosuosikki - tunnettu helppokäyttöisyydestään

 

Kiteen Pallo – Joensuun Maila ML 1/1.88 Unibet

– Superpesistä. Sarjataulukossa perättäisillä sijoilla olevat Kiteen Pallo ja Joensuun maila ottavat toisistaan mittaa paikalliskamppailussa. KiPa on seitsemäntenä, JoMa kahdeksantena. Piste-eroa joukkueilla on kaksi pistettä KiPan hyväksi. Tunnelmaa ei siis ottelusta varmasti tule puuttumaan.
KiPa on aloittanut kautensa melko ailahtelevaisesti. Sen tilastot kuudesta ottelusta on kaksi 3 pisteen voittoa (Koskenkorva, Kankaanpää) ja neljä tappiota, mutta kahdesta niistä se on ottanut pisteen voittamalla yhden jakson (Hyvinkää, Raahe). Suorat tappio se kärsi kovalle Sotkamolle ja hieman yllätyksellisesti heikolle Alajärvelle.
Kiteen suurin heikkous on ulkopeli. KiPalle on tehty jo 57 juoksua, kolmanneksi eniten. Toni Laakso on toki kovan luokan lukkari, mutta KiPa ei vaan ole saanut ulkopeliään vielä toimimaan. Laakso on myös laadukas pelaaja sisäpelissä ja Laakso onkin kärkilyöntitilastossa neljäntenä. Laakson onnistuminen voi ratkaista monessakin pelissä KiPan kohtalon. Jos Toni on tänään vireessä, niin KiPalla on ilman muuta kaikki mahdollisuudet voittoon.
JoMa on aloittanut kautensa takkuilevasti. Mitalipeleihin tähtäävä JoMa on ottanut kolme pistettä Jyväskylältä ja Raahelta, mutta se on hävinnyt peräti neljä ottelua saamatta pisteen pistettä. Se on todella surkea suoritus melko kovalla materiaalilla operoivalle JoMalle.
Etenkin JoMan sisäpeli on ollut surkeaa. Se on tehnyt kuudessa ottelussa ainoastaan 26 juoksua, eli n. 4 per ottelu! Vain surkea Kouvola on tehnyt vähemmän juoksuja. Ulkopeli taasen on toiminut hieman Kiteetä paremmin, mutta ei siinäkään kovin suuria eroja ole.
JoMalla on pieni materiaalietu, mutta puntteja tasoittaa KiPan kotietu. Kitee hävisi JoMalle siirtomarkkinoilla 100-0 ja se haluaa varmasti näyttää paikallisvastustajalleen itse ottelussa. Fakta on se, että KiPan peli on tällä hetkellä selvästi parempaa kuin JoMan, enkä itse kyllä saa sitä kotikentällään altavastaajaksi. Ottelusta on kuitenkin odotettavissa erittäin tasaista vääntöä ja KiPa on parempi pelata ML- kohteen kautta.
Kouvolan Pallonlyöjät – Alajärven Ankkurit ML 2/2,10 Unibet

Yli 12.5 juoksua/1,75 Unibet
 
– Superpesistä. Sarjataulukossa perää pitävä Kouvolan Pallonlyöjät saa vieraakseen kolmanneksi viimeisenä majailevan Alajärven Ankkurit. Ottelussa kohtaa kaksi surkeaa joukkuetta, jotka todennäköisesti miehittävät runkosarjan lopussa kahta viimeistä sijaa.
Kotijoukkue KPL:llä on kasassa ainoastaan yksi piste. Viiden ottelun saldo on siis neljä suoraa tappiota ja yksi jaksovoitto Seinäjoen Jymy-Jusseja vastaan. Juoksutilasto näyttää karua lukemaa 20:68. KPL:n sisä- ja ulkopeli on sarjan selvästi heikointa. Viime pelissä Seinäjokea vastaan se teki onnistuneita muutoksia ulkopelissä ja se näytti jo hieman paremmalta, mutta silti sille tehtiin 9 juoksua.
AA on puolestaan aloittanut kautensa toiveita herättäen. Saldo kuudesta ottelusta on kaksi 2 pisteen voittoa (Kitee, Kankaanpää) ja kolme suoraa tappiota koville Hyvinkäälle, Vimpelille ja Koskenkorvalle. Se on siis pelannut vähintään tasollaan, mutta ehkä jopa hieman ylisuorittanut.
AA on hyvin urheilullinen joukkue, mutta taitoa on vastapainoksi sitten hieman niukemmin. Peli on kuitenkin toiminut ihan kiitettävästi ja juoksutilastoakin kelpaa katsella (30:42). Vaikka AA menettikin tärkeän lukkarin takaisin KossUun, otti se hienon voiton Kiteestä. Lukkariruletti onkin pyörinyt seurassa kunnolla ja nyt lautasen ääreen astelee kauden kolmas lukkari, Janne Heimonen.
KPL:llä on toki pienoinen materiaalietu sekä tietysti kotietu, mutta AA:n peli on näyttänyt selvästi paremmalta, vaikka Kouvolakin on alkanut saada hieman juonesta kiinni. Alajärvi on asetettu ottelussa selväksi altavastaajaksi, mitä minä en taaskaan ymmärrä. Kokeillaan siis pienellä Ankkureita ML- vedon kautta pelattuna.
Myös O12.5 juoksua kelpaa kupongille. KPL:n ulkopeli ei ole mitenkään mairittelevan hyvää kuten tilastoja katsellessa jokainen huomaa, mutta ei toki sisäpelikään. Eiköhän se silti jonkun 3-6 juoksua pysty Ankkureille tekemään. Odotan ottelusta runsasjuoksuista matsia, jonka AA kuitenkin vie niukasti ja jatkaa KPL:n tuskaista tappioputkea.

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement