Superpesis vihje sunnuntaille!

Superpesiksessä on tänään sunnuntaina tarjolla viiden ottelun kierros. Me tarjoamme vihjeen klo. 17.00 alkavaan Alajärven Ankkurit – Seinäjoen Jymy-Jussit otteluun. Vihje on alapuolella, joten olkaapas hyvät! 

 

Parhaat vedonlyöntisivustot Superpesikseen
nordicbetKattava valikoima supisuomalaisia lajeja- myös alasarjat.
unibetHyvät kertoimet ja paljon vetomuotoja joka vuoroon
betssonSuomalaisten kestosuosikki - tunnettu helppokäyttöisyydestään

 

Alajärven Ankkurit – Seinäjoen Jymy-Jussit 2/2,05 Unibet

– Alajärven Ankkurit ja Seinäjoen Jymy-Jussit iskevät yhteen kuumassa paikalliskamppailussa. Kotijoukkue AA on sarjataulukossa sijalla 12, viimeisenä, vierasjoukkue Jymy-Jussit puolestaan on kolmantena.
Alajärvi aloitti kautensa melko pirteästi, mutta nyt se on valahtanut sarjan viimeiseksi. AA:n saldo kuudesta ottelusta on kaksi 2 pisteen voittoa (Kitee, Kankaanpää) ja 4 suoraa tappiota. Juoksutilasto näyttää lukemaa 37:55, mikä on ihan kohtalainen lukema. Viime pelissä Ankkurit oli kuitenkin surkea Kouvolaa vastaan ja se hävisi suoraan 2-0. Sen pelin on pitänyt parantua paljon, mikäli se meinaa ottaa tänään edes jaksovoiton. Jaksovoittoja sillä on kasassa vasta kolme kappaletta.
Jymy-Jussit vasta pirteästi aloittanut onkin. Nurmon Jymyn ja Seinäjoen Maila-Jussien yhdistämine on tuottanut osin odotettuakin tulosta. Jymy-Jussit lähti kauteen mustana hevosena ja materiaaliltaan se on aikalailla keskikastia. J-J on nyt kolmen ottelun voittoputkessa voitettuaan Hyvinkään, Jyväskylän ja Kouvolan. Sillä on plakkarissa kolme 3 pisteen voittoa, kaksi 2 pisteen voittoa ja ainoastaan kaksi tappiota, toisesta niistäkin sille tarttui mukaan piste.
Jymy-Jussit on joukkueista selvästi vahvempi ja se on esittänyt loistavia otteita. En anna kotiedulle hirveästi painoarvoa siitäkään syystä, että kyseessä on paikalliskamppailu. Niinpä kahden pintaan olevilla kertoimilla lähden kokeilemaan kovassa vireessä olevaa Seinäjokea. 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement