Superpesis Välierä!

Tänään pelataan miesten superpesiksen toisen välieräsarjan ratkaiseva viides peli, kun Vimpelin Veto kohtaa kotonaan Raahen. Vimpeli voitti kotonaan avauspelin ja hävisi vieraissa toisen pelin. Raahe haki voiton saarikentältä kolmannessa ottelussa ja pääsi yrittämään ratkaisua kotikentälleen Rännärille, mutta sisuuntunut Veto tuli ja nöyryytti kotikentällään pelannutta Raahea. Kaikissa peleissä on lyöty vähintään 14 juoksua ja niin lyödään tänäänkin. Pelionnea!

 

Parhaat vedonlyöntisivustot Superpesikseen
nordicbetKattava valikoima supisuomalaisia lajeja- myös alasarjat.
unibetHyvät kertoimet ja paljon vetomuotoja joka vuoroon
betssonSuomalaisten kestosuosikki - tunnettu helppokäyttöisyydestään

 

Vimpeli – Raahe Yli 13.5 juoksua/1.60 Unibet

Vimpelin lyöjäarsenaali on ollut ihan huikeassa vireessä huonoa ulkopeliä pelannutta Raahetta vastaan. Rantalahti on tähän mennessä ollut hirmuisessa lyöntivireessä, johtaen pudotuspelien lyöjätilastoa yhdellä kunnarilla ja 18. tavallisella juoksulla. Janne Mäkelä on kolmantena kahden kunnarin ja 16. tavallisen lyödyn juoksun voimin. Etenijöistä Sami Haapakoski on ollut totutun varma. Mies on tuonut seitsemässä ottelussa 20 juoksua. Teemu Isoketo ja Henri Puputti säestää Haapakoskea tilaston kolmannella ja neljännellä sijalla. Kotitappiossa Vimpeli oli erittäin laiska ulkona ja vielä vaisumpi sisällä. Pelinjohtaja R. Ojanperä herätti joukkueen neljänteen peliin ja silloin ei ollut Raahella mitään toivoa.

Raahen juoksujen lyönnin vastuu on ollut pudotuspeleissä käytännössä Marko Pelkosen harteilla. Mies on lyöjätilastossa toisena 19 tavallisella lyödyllä juoksulla. Pertti Mäkelä ei paljoa ole juoksuja lyönyt, mutta on lyönyt niitä kokemuksella tärkeisiin paikkoihin. Antti Korhonen on lyöjätilastossa kuudentena yhdellä kunnarilla ja kymmenellä tavallisella. Etenijöistä parhaiten on onnistunut Topi Kosonen, joka on seitsemään matsiin tuonut 15 juoksua. Timo Kallio säestää Korhosta 13.sta juoksulla. Raahen ulkopeli on joutunut todellisen tulituksen kohteeksi ja kovan paineen alla haparoinut liian paljon. Vaikka Raahe saakin aika-ajoin poltettua tai haavoitettua Haapakoski-Puputti akselia Vimpeliltä, niin se ei riitä. Kakkoskärjen taso on liian kova ja Vimpeli rankaisee aina, jos ajatus karkaa pelistä.

Vimpeli ei toista kotitappiota tässä sarjassa anna. Vimpeli teurasti Rännärillä Raahen ja sen itseluottamuspiikin johdosta tänään jatkuu samanlainen meno. Vimpeli marssii juoksujuhlien jälkeen Sotkamon kaveriksi finaaleihin 2-0 voitolla ja he tekevät itse jo 14 juoksua vähintään!

 

Lyö vetoa tästä matsista Unibetilla »

 

Seuraa meitä twitterissä: @Vihjenetti

Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNett?ref=hl

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement