Superpesis: Puolivälierät

Superpesiksen pudotuspelien puolivälieräsarjoissa on edettu kolmansiin peleihin. Kolme sarjaa on katkolla tänään, kun sarjojensa suosikit: Vimpeli, Sotkamo ja Raahe johtavat sarjojaan 2-0. Joensuu – Hyvinkää sarja on tasatilanteessa 1-1, kun molemmat ovat hoitaneet kotipelinsä. Meiltä tulee nyt vihjeet kolmeen illan otteluun. Pelionnea!

 

Sotkamo – Koskenkorva yli 13.5 juoksua/1.85 Unibet

Sotkamon Jymy johtaa sarjaa Koskenkorvaa vastaan voitoin 2-0. Jymyllä on paikka kotikentällään katkaista sarja ja edetä välieriin. Sotkamon kotiottelussa saatiin 18.sta juoksua aikaiseksi, kun taas Koskenkorvan kotipelissä tehtiin ainoastaan seitsemän juoksua. Jymy voitti Kossun vieraissa superin jälkeen 1-2. Sotkamo lähtee ryminällä kotiotteluunsa ja varmasti tekee kaikkensa, jotta tänään sarja katkeaa, joten uskomme, että juoksujakin nähdään ainakin kotijoukkueen toimesta.

 

Vimpeli – Seinäjoki yli 12.5 juoksua/1.72 Unibet

Vimpelillä on Sotkamon tavoin paikka katkaista suosikin asemasta kotikentällään sarja ja edetä välieriin. Vimpeliltä jouksujen lyöminen on ollut hieman vaikeaa, sillä ykköslyöjä Janne Mäkelä on Seinäjoen toimesta viety pois. Viime ottelussa Vedon Teemu Isoketo tyhjensi pajatson, eli löi ajokunnarin. Nämä ovat ainoat lyödyt juoksut herralta ja hän johtaa joukkueen sisäistä lyöjä tilastoa. Seinäjoen JP Vainionpää on myöskin ollut runkosarjassa tulikuuma, mutta odotuksiin nähden ehkä hieman hyytynyt pudotuspeleissä. Vainionpää on lyönyt kahdessa pelissä neljä juoksua.

Saarikentällä nähtäneen tänään paljon juoksuja. Vimpeli voittaa pelin 2-0 ja toisella jaksolla tulee juoksujen valossa murskalukemat.

 

Joensuu – Hyvinkää X/2.75 Unibet

Joensuu – Hyvinkää ML 2/2.65 Unibet

Joensuu – Hyvinkää alle 10.5 juoksua/2.15 Unibet

Joensuun Mailan ja Hyvinkään Tahkon puolivälieräsarja on ollut odotetun tiukka. Kaikki jaksot kahdessa pelissä on ollut marginaalisia ja ratkennut yhteen juoksuun. Molemmat joukkueet ovat hoitaneet kotipelinsä ja nyt JoMa lähtee pitämään tätä fokusta yllä ja Hyvinkää taas lähtee hakemaan sitä voittoa, jotta pääsisivät seuraavassa pelissä yrittämään kotikentällään sarjan katkaisua.

JoMan juoksuista on vastannut tässä sarjassa lyöjäjokeri Juha Niemi ja Aleksi Rautiainen. Niemi on lyönyt neljä tavallista juoksua ja Rautiainen, joka on lyönyt yhden kunnarin, ja kaksi tavallista.

Tahkon lyödyt juoksut ovat olleet käytännössä Juha Korhosen harteilla. Korhonen on lyönyt viisi tavallista. Toisena tässä tilastossa Tahkolta on Riku Rantanen, joka säestää Korhosta kolmella lyödyllä. Potentiaalia juoksujen lyömiseen tuo Tahkolle myöskin jokeri Timo Rantatorikka, joka on onnistunut lyömään ainoastaan yhden juoksun vasta tässä puolivälieräsarjassa. Pasi Kokkonen on vienyt ykkösetenijän tontin Lauri Vierimaalta ainakin tilastojen valossa. Kokkonen on tuonut kahdessa pelissä Vierimaan tavoin neljä juoksua.

Tiukkaa vääntöä jälleen luvassa, eikä tänäänkään juoksuilla tulla paljoa mässäilemään. JoMa ottaa ekan jakson luvuin 2-1, Tahko toisen 2-3 ja lopulta supervuoron jälkeen Tahko voittaa pelin 1-2.

 

 

Lyö vetoa Superpesikseen Unibetilla »

 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement