Superpesis: Hyvinkää – Vimpeli

Superpesiksen päätöskierrokselta poimimme yhden mielenkiintoisen ottelun, kun Hyvinkään Tahko ja Vimpelin Veto pelaavat vastakkain. Tahkolla on pelissä kotietu pudotuspeleihin, mutta Vedolla ei ole ”pelattavaa”. Pelionnea!

 

Hyvinkää – Vimpeli X/2.65 Unibet

Hyvinkää – Vimpeli ML 1/2.80 Unibet

Hyvinkää – Vimpeli: Kaksoismahdollisuus: 1X/1.74 Unibet

 

Hyvinkää Tahko taistelee siis kotiedusta pudotuspeleihin. Tahko on ennen päätöskierrosta sijalla 4. 39.llä pisteellään ja vain pisteen päässä edellä olevasta Pattijoen Urheilijoista, eli Raahesta. Kahden pisteen päässä takana on Joensuun Maila, mutta vaikka eroa taaksepäin onkin, niin Hyvinkää saa silti taistella kynsin ja hampain pisteistä kotikentällään tänään. Tahkon tehokkaimmat mailan varressa ovat olleet Juha Korhonen, Timo Rantatorikka ja Petri Kulmala. He ovat Superpesiksen lyöjätilastossa sijoilla 10-12. Korhonen ja Rantatorikka ovat lyöneet saman verran juoksuja (43) per lärvi, mutta Korhonen on lyönyt 4 kunnaria, Rantorikan yhtä vastaan. Etenijöistä Tahkon Lauri Vierimaa on Superpesiksen tilastoissa sijalla kuusi. Vierimaa on tuonut kauden 25.ssä ottelussa yhteen 42 juoksua. Juha Korhonen on siirrellyt ja kotiuttanut pelaajia varmimmin pesäväleillä. Herran kärkilyöntiprosentti on 72.

Vimpelin Veto on runkosarjassa toinen. Sotkamon Jymy voitti jälleen runkosarjan ja se on varmaa jo ennen viimeistä kierrosta. Veto on ilmoittanut jo, että tänään annetaan nuoremmille pelaajille mahdollisuus tai ainakin kokemusta. Vedon fokus on jo viime kierroksilla ollut täysin tulevissa pudotuspeleissä ja siitä esimerkkinä mm. 2-1 voitto Alajärvestä kotikentällä ja yli 10 päästettyä juoksua. Sami Haapakoski on totutusti Superpesiksen kovin etenijä. Haapakoski on tuonut 66 juoksua 25.ssä ottelussa. Haapakoskea säestää Henri Puputti, joka on tuonut 56 juoksua samaisessa pelimäärässä. Janne Mäkelä on ollut kovin lyöjä koko sarjassa. Mäkelä on paukuttanut 96 juoksua, joista 6 on kunnareita.

Tahko ja Veto kohtasivat kerran aiemmin tällä kaudella. Tuon pelin Veto voitti Saarikentällä murskalukemin 2-0 (20-5/10-5). Tänään tuommoinen ei toistu, vaan Hyvinkää voittaa tiukan ottelun supervuoron jälkeen 2-1 (4-3/3-5/2-1)

 

Lyö vetoa tästä matsista Unibetilla »

 

Kirjoittaja: Ylläpitäjä Nico Oksanen, Twitter @beketsu

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement