Superpesis: Hyvinkää – Seinäjoki

Superpesiksessä pelataan tänään neljän ottelun kierros ja meillä on tarjota teille vihje Hyvinkään ja Seinäjoen välisestä pelistä! Ottelu ja kierros alkaa klo. 18.00, joten pidä kiirettä! Pelionnea!

 

Hyvinkää – Seinäjoki X/2.40 Unibet

Hyvinkää – Seinäjoki ML 2/2.00 Unibet

Alle 15.5 juoksua/1.85 Unibet

Sarjan kuudentena majaileva Hyvinkään tahko saa vieraita, kun sarjan kolmantena majaileva Seinäjoki tulee kylään. Hyvinkään tahko on hävinnyt ainoastaan kaksi peliä heinäkuussa ja sen ainoot tappiot ovat vieraskentiltä Sotkamoa ja Kouvolaa vastaan. Viime ottelussa Tahko voitti kotonaan sarjan seitsemäntenä olevan Koskenkorvan 2-0. Juha Korhonen, Timo Rantatorikka ja Petri Kulmala mahtuvat superpesiksen lyöjätilastossa viidentoista parhaan sakkiin. Kaikki ovat lyöneet karvan verran päälle 30 juoksua tällä kaudella. Eteniöistä Lauri Vierimaa on tuonut 20-ottelun aikana yhteensä 36 juoksua ja on tilastoissa sijalla kuusi.

Seinäjoki tulee Hyvinkäälle kolmen ottelun voittoputkessa. Voittoputken aikana talteen on kerääntynyt maksimipisteet, eli yhdeksän pistettä ja matkan varrella on kaatunut Alajärvi, Kouvola ja Jyväskylä. Viimeisin tappio joukkueella on vajaan kahden viikon takaa, kun Koskenkorva voitti Seinäjoen kotonaan suoraan lukemin 2-0. Seinäjoki on yhdeksästä heinäkuussa pelaamastaan ottelusta hävinnyt kolme. Lyöjätilastossa Seinäjoen kärkeä pitää Juha-Pekka Vainionpää, joka johtaa koko tilastoa. JP on painanut 22.n otteluun yhteen 82 juoksua, joista yksi on ollut kunnari. Seinäjoen toisiksi paras kotiuttaja on Markku Hylkilä, joka on listan sijalla 21. Hylkilä on lyönyt 25 juoksua. Etenijöistä Seinäjoen priimaa on Ville-Pekka Jokinen, joka on pelaamassaan 22.ssa ottelussa tuonut 31 juoksua.

Joukkueet ovat kohdanneet kerran aiemmin tällä kaudella. Kesäkuun puolessa välissä pelatussa ottelussa Seinäjoella kotijoukkue oli parempi 2-0 luvuin. Ottelussa ei juuri juoksuilla herkuteltu, kun Seinäjoki voitti jaksot 3-2 ja 2-0. Vainionpää löi tuossa ottelussa kolme juoksua ja Markku Hylkilä kaksi Seinäjoelle. Tämän päivän kotijoukkueesta silloin onnistui kotiutuksissa Petri Kulmala ja Timo Rantatorikka.

Tänään on odotettavissa erittäin tiukka ottelu Tahkolla. Juoksuja tuskin nähdään kovinkaan paljoa. Uskomme, että molemmat voittaa yhden jakson, jolloin ratkaisua haetaan Supervuorosta. Lopulta Vainionpää lyö pajatson tyhjäksi ja Seinäjoki voittaa pelin 1-2.

 

Lyö vetoa tästä matsista Unibetilla »

 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement