Superpesikseen kaksi vihjettä!

Tänään pelataan kolmen ottelun superpesis kierros. Me tarjoamme jälleen vihjeitä ja tällä kertaa kahteen otteluun! Olkaapa hyvät.

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

Koskenkorva – Vimpeli 2/1.78 Unibet

Yli 12.5 juoksua/1.65 Unibet

Illan kärkiottelussa Koskenkorva saa vieraakseen vielä voittamattoman sarjakärjen eli Vimpelin Vedon. Koskenkorva on seitsemän pelatun pelin jälkeen sarjassa kolmantena heti Vimpelin ja Sotkamon vanavedessä. Kossu on pelannut kaudella neljä kotipeliä ja voittanut niistä kolme. Ainut kotitappio on tullut Kiteelle kauden avauskierroksilla, kun Kitee haki täydet pisteet Koskenkorvalta lukemin 0-2. Jere Dahlström on ollut Kossun paras lyöjä. Hän on tehnyt kaudella yhden kunnarin ja 19.sta tavallista. Eteniöistä Mikko Haukkala on ollut tehokkain kotijoukkueen puolelta, tuoden seitsemässä ottelussa 13.sta juoksua.

Vimpelin Veto palasi kahden hieman heikomman kauden jälkeen Risto Ojanperän oppeihin ja tulos on ollut sen mukaista. Seitsemän ottelua, seitsemän voittoa joista viisi on tullut suoraan 2-0 lukemin, eli täyden kolmeen pisteen arvoisesti. Vieraissa Vedon peli on kulkenut mallikkaasti. Neljä peliä ja jaksot vedolle 0-7, eli yhdestä pelistä on ainoastaan tullut 2 pistettä plakkariin. Muutenkin Vimpeli on hävinnyt vain yhden jakson koko kauden aikana. Vedon lyöjä jokeri Janne Mäkelä on toisena superin lyöjätilastoissa. Mäkelä on tehny kaksi kunnaria menneellä kaudella ja lyönyt 23 tavallista juoksua. Etenijätilastossa Vedon luottokärki Sami Haapakoski on kolmantena. Hän on tuonut seitsemässä ottelussa yhteensä 16.sta juoksua ja hänen kärkilyöntiprosentti on 71%. Vimpelin kolmosena lyövän Henri Puputin kärkilyöntiprosentti on superin paras, 88%. Mikäs siinä on Haapakoskea liikuttaessa.

Varmasti juoksurikas ottelu nähdään, mutta Vimpeli on ratkaisevan verran tehokkaampi ja varmempi. Vimpeli voittaa 0-2 (4-7/3-6)

 

Kouvola – Joensuu ML 1/2.65 Unibet

Yli 12.5 juoksua/1.85 Unibet

Kouvola on ollut alkukaudella pettymys. Se on sarjajumbona tällä hetkellä, mutta on osoittanut piristymisen merkkejä viime aikoina. Lyöjä jokeri Sami Joukainen on yksin kannatellut joukkuetta koko kauden tähän mennessä.

Joensuu on paperilla erittäin kova nippu, mutta on alisuorittanut alkukauden. Joukkue majailee sarjataulukossa 7. sijalla. Seisemän pelin jälkeen joukkueella on kolme voittoa ja neljä tappiota. Juha Niemi on ratkaisevassa roolissa joukkueen lyöjä osastolla.

Kouvolalla on tänään yllätys saumat. Juoksurikas peli tästäkin saadaan aikaiseksi, mutta pelin voittaa superin jälkeen lopulta KPL lukemin 2-1 (4-3/2-5/2-1)

 

Lyö vetoa näistä matseista Unibetilla »

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement