SM-Liigassa kolmen ottelun keskiviikko!

SM-Liigassa tänään kolmen otteun kierros. Ekassa vihje ottelussamme on kyseessä jumbofinaali, kun HIFK saa vastaan Bluesin. Hämeenlinnassa hyvä vireinen HPK saa vastaansa alussa kangerrelleen KalPan kuopiosta. Jumbofinaalin pelipaikasta kaksi kilometriä kainuuseen pelataan Jokereiden ja pirteästi esiintyneen Ilveksen vääntö. Pelionnea kaikille tämän päivän Liiga kierrokselle!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

HIFK – Blues ML 2/2.65 NordicBet

Yli 4.5/1.60 NordicBet

HIFK on onnistunut kuudessa ottelussa helsinkiläiset ovat onnistuneet nappamaan ainoastaan seitsemän pistettä, mitä voidaan pitää ennakko-odotuksiin nähden ainakin pienenä pettymyksenä. Onko tähän syynä ettei materiaali yksinkertaisesti riitä, vai eikö Raimo Summanen saa pelaajia pelaamaan kuin hän haluaisi? HIFK:n maalivahtitouhu on mielestäni melkoista pelleilyä, sillä Thiessenin Jokerit-pelissä korvannut Antti Ore pelasi huikean pelin, kuitenkaan hänelle ei anneta vastuuta, vaan maalinsuulla kiekkoja nappailee illasta toiseen 18-vuotias Ville Husso.

Blues koki maanantai-iltana tappion KalPalle ja siten tappioputki kasvoi kolmen ottelun mittaiseksi. Alkukauden otteluissa espoolaisia on vaivannut ennen muuta tehottomuus. Kokoonpanomuutoksia on nähty runsaasti, eikä sitä oikeaa muottia tahdo löytyä sitten millään. Joukkueen valopilkkuna onkin toiminut kokenut Kim Hirschovits ja nuoriakin kavereita on väläytellyt osaamistaan. Bluesin maalivahtitilanne oli hetken jo heikossa tilanteessa, mutta viime kaudella SaiPassa väläytellyt Jani Nieminen on ottanut ykköskassarin vastuun joukkueessa.

Joukkueet ottivat kolmisen viikkoa sitten yhteen Helsingissä ja tuolloin Blues nappasi voiton numeroin 3-2. Tuolloin Blues oli parempi maalivahtipelissä. Uskon vahvasti HIFK:n pahojen ongelmien jatkuvan ja Husson epävarmuus on myöskin eräänlainen kysymysmerkki. Bluesille tämä peli menee 1,2-3,4.

 

HPK – KalPa: Alle 4.5 maalia/1.95 NordicBet

Ehkä tämän kierroksen mielenkiintoisin ottelu, sillä KalPa on löytänyt vireensä vihdoinkin voittavalle tielle, ja HPK on pelannut alkukauden tasavahvasti napsien voittoja sieltä sun täältä.

Kotijoukkueen hyvän vireen takana on ollut erityisesti tiiviinä pysynyt peräpää. Tasapaksu pakisto on löytänyt syvyyttä suorittamiseensa. Lisäksi HPK:n maalivahdit ovat onnistuneet erittäin hyvin. Sekä Frans Tuohimaa että Juuse Saros ovat pelanneet pelkästään hyviä otteluita. Kerhon tehokkaimpina pelaajina onkin toiminut puolustaja Craig Schira ja tähän ottelun sairastuvalta paluuntekevä Ville Viitaluoma.

Kuopiolaisten maalivahti on aloittanut kautensa loistavasti. Vammoista urallaan kärsinyt veteraani on pitänyt joukkuettaan mukana myös tappiopeleissä. Nyt joukkue on parantanut maalintekoprosenttiaan, ja se on näkynyt voittosarakkeessa välittömästi. Kuopiolaisten harmina ovat vain loukkantumiset, joita on tullut harmittavasti lupaavalle Kasperi Kapaselle sekä luottopelaaja Jukka Voutilaiselle. Se ei kuitenkaan ole näkynyt joukkueen pelissä mitenkään erityisesti, sillä onnistujia on alkanut löytymään muiltakin tahoilta, aina niin tehokas Artturi Lehkonen, sekä konkari Sami Kapanen alkavat päästä vauhtiin. Unohtamatta nuortalupausta Saku Kinnusta.

Odotettavissa on tiukka ja vähä maalinen ottelu. 1,2 – 1,2 on tulosvetoon ainoat oikeat rivit.

 

Jokerit – Ilves (+1) 1/2.04 NordicBet

Yli 4.5 maalia/1.65 NordicBet

Jokerien otteluissa ei ole alkukauden aikana mässäilty maaleilla. Siitä huolimatta viime viikko toi kolmesta pelistä kolme voittoa ja helsinkiläisjoukkue on sarjassa kuudentena. arjan häntäpäähän povattu Ilves on aloittanut kautensa yli odotusten. Tamperelaiset ovatkin sarjassa ylpeästi toisena.

Vierasjoukkue Ilves lähteekin otteluun varmasti energisenä ja puhkuen itseluottamusta, kuitenkin haastajan roolissa. Tuokkolan pelitapaan kuuluu kiekkokontrolli, mikä voi olla Jokereita vastaan vaikea toteuttaa. Ilveksen mahdollisuudet kuitenkin kytevät hyvässä vastaiskupelaamisessa. Ilveksen maalilla jatkaa alkukaudella huikeaan vireeseen päässyt Ville Kolppanen.
Jokereiden viisikkopuolustaminen yhdistettynä kiekonhallintaan on suorastaan myrkkyä vastustajajoukkueelle, joten Ilveksen voitto tulee olemaan tänään todella ison kiven takana.

Jokereiden maalinteko-ongelmat ovat olleet silmiin pistäviä, sillä joukkueen suurimmat tähdet (Janne Lahti ja Steven Moses) eivät tunnu saavan kiekkoa reppuun mistään, heiltä odotetaankin tasonnostoa. Jokereiden maalilla torjuu tänäänkin ”ihmismuuriksi” kutsuttu Irving Leland, joka illasta toiseen jatkaa vakuuttavaa peliään, vaikkakin pomppukiekkoja tulee välillä jakoon roppakaupalla. Jokereiden vahva viisikkopuolustus ja Ilveksen vaarallisuus vastahyökkäyksissä. Illan teemat ovat siinä. Maalivahtipeli näyttää myös osansa. Tiukka ja kuuma vääntö edessä, kuitenkin kotijoukkeelle tämä kallistuu 3,4-1,2.

 

Lyö vetoa tämän päivän SM-Liiga matseista Nordicbetilla »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Seuraa kirjoittajaamme twitterissä: https://twitter.com/t0mbbaa

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement