SM-Liigassa Blues vastaan KalPa!

SM-Liiga viikko alkaa yhdellä ottelulla, kun espoossa Blues saa vastaansa KalPan kuopiosta. Mielenkiintoiseen maanantai-illan SM-Liiga otteluun nyt vihje meiltä. Pelionnea!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

Blues – KalPa X/4.05 NordicBet

Blues – KalPa ML 1/1.82 NordicBet

Blues on ollut melko heikko alkukauden otteluissa. Kahdesta avauspelistä tuli voitot TPS.stä ja IFK.sta, mutta sitten joukkue myi Mikko Koskisen pois maalin suulta ja joukkueen alamäki alkoi. Viimeisestä kuudesta ottelusta on tullut ainoastaan yksi voitto, kotijäältä Pelicansia vastaan jatkoajan jälkeen. Viime pelin Blues hävisi viime perjantaina raumalla Lukolle lukemin 3-1. Miro Aaltonen on ollut joukkueen valopilkku alkukaudesta.

KalPa hävisi kauden neljä ensimmäistä otteluaan, mutta niiden jälkeen on tullut nyt kaksi voittoa nollapelien kera, kun Ässät ja TPS kaatui viime viikolla Niiralan montussa lukemin 4-0 ja 3-0. Pekka Tuokkola on siis nostanut KalPan maalinsuulla tasoaan, jokseenkin Ässät ja TPS olivat KalPan vieraana enemmän tai vähemmän surkeita.

Viimeiset kolme keskinäistä kohtaamista ovat päättyneet KalPalle. Espoossa pelatuista viidestä viimeisestä ottelusta kolme on päättynyt Bluesin eduksi.

Tasainen ja vähä maalinen ottelu on varmasti luvassa. Jälleen kerran kuitenkin Blues ottaa jatkoajan jälkeen 3-2 voiton.

 

Lyö vetoa tästä matsista Nordicbetilla »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

 

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement