SM-Liigan ranking 9.10

Kulunut viikko vierähti taas nopeasti ohi ja viikolla tehtiin jälleen paljon maaleja, nähtiin yllätyksiä ja nähtiin suurien seurojen ja pelaajien esiin nousua. Uusia NHL-työsulku pakolaisia saapui liigaan. Jaettiin pelikieltoja. Kaikkea mahdollista.

Tiistain kierroksella viikko sitten nähtiin syyskauden tietynlainen trilleri oulussa, kun 2000-luvun viholliset eli Kärpät ja Jokerit kohtasivat. Ilves nousi viimeisellä minuutilla kotonaan SaiPaa vastaan tasoihin ja lopulta ohi. Tappara haki pisteet Nordenskiöldin kadulta.

Torstain kierroksella Jokerit ja IFK kohtasivat toistamiseen tällä kaudella ja Jokereiden hallinnasta huolimatta kotijoukkue voitti pelin vain 4-2, vaikka oli IFK.ta huomattavasti parempi. Ilves toisti saman tempun Kärppiä vastaan, kuin SaiPaakin, eli viimeisellä minuutilla tasoihin ja jatkoilla voittoon. Lukon tanskalaiset pelasivat Pelicansia vastaan ensimmäiset pelinsä raumalaisten joukkueessa ja nakutti Pelicansin taivaalta alas lukemin 1-4.

Perjantaina KalPa kävi hakemassa pisteet JYP.n vieraista lukemin 1-5. Se oli JYP.lle kauden ensimmäinen peli, kun he eivät saaneet pisteen pistettä. SaiPa nöyrtyi HPK.lle kotonaan 1-5 lukemin johdettuaan jo JYP.n tavoin ottelua. Blues kaatoi porin perjantai-illassa hyvin pelanneen Ässäpakan lukemin 1-2. Jokerit piti kirvesrinnat tampereella aisoissa ja voitti Tapparan lopulta aika heikohkonkin esityksen jälkeen 3-5. Huomattavaa perjantain kierroksella oli, että kaikki joukkueet jotka teki avausmaalin, hävisivät lopulta omat pelinsä.

Lauantain kierroksella KalPalla oli ilonaan esitellä Nashville Predatorsin keskushyökkääjä Craig Smith. Smith oli heti sinut joukkueensa kanssa takomalla tehot 2+2 ja samalla KalPa jatkoi Tapparan ankeaa viikonloppua lopulta voittamalla pelin 6-2. IFK-fanit tekivät hienon eleen Hakametsässä, kun toivottivat tsempit Ilvekselle. Itse pelissä Ilves piti IFK.ta aisoissa koko ottelun ja IFK voitti pelin lopulta 0-2.

 

Ranking: Sisältyy viimeaikaisiin peleihin ja suorituksiin. Tulevan viikon odotukset. ”tämän hetken kunto”.

 

A-RANKING:

Blues

KalPa

Jokerit

B-RANKING

JYP

Ässät

HIFK

C-RANKING

SaiPa

Kärpät

Tappara

HPK

D-RANKING

Ilves

Lukko

Pelicans

TPS

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement