SM-Liigan avauskierroksen vihjeet!

Kahden tunnin päästä alkaa uusi SM-Liiga kausi 2013/2014 ja se alkaa aikaisempia kausia poiketen ainoastaan kahdella ottelulla, kun Blues kohtaa kotonaan TPS.n ja SaiPa KalPan. Tästä napakat vihjeet illan matseihin! Pelionnea!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

 

Blues – TPS 1/2.30 Unibet

Yli 4.5 maalia/1.63 Unibet

Blues pelasi ennen kauden alkua yhdeksän harjoitusottelua ja voitti niistä neljä. Kaksi viimeisintä päättyi 0-3 tappioihin HPK.lle ja Lukolle. Maalinteon tuskaa on kaudelta Bluesin puolesta odotettavissakin, kun niitä hyökkäyksen täsmäaseita ei joukkueesta tahdo löytyä. Joukkueen on perustettava peli puolustamiseen aivan täysin ja koitettava tehdä vastaiskuista maaleja. Mikko Koskinen aloittaa tänään maalissa.

TPS.n harjoituskausi sujui kaikenkaikkiaan hyvin European Trophyssä. Joukkue otti isoja päänahkoja mm. Sveitsiläisiltä Fribourgilta ja Berniltä, mutta silti joukkue tuskasteli viimeistelyn kanssa. Ylivoimapeli harjoituspeleissä on toiminut ajoittain ihan näyttävästi, niinkuin alivoimakin, mutta viimeistelyyn täytyy panostaa lisää. Ykköskenttä näyttää illan otteluun vahvalta, kun Tero Koskiranta johtaa sitä laidoillaan Pare ja Sexton. Joukkueen parhaimmat pakit ovat tänään kaikki pelissä mukana ja maalilla aloittaa Norrena.

Blues on hallinnut joukkueiden viimeisimpiä kohtaamisia, varsinkin kotona.

Blues haastaa tänään tosissaan maalinteon tuskan kanssa kärsivää turkulaisnippua vastaan ja iskee vastaiskuista tarvittavat maalit. Blues avaa kauden 3-2 voitolla ja lähtee haastamaan perjantaina HIFK.ta.

 

SaiPa – KalPa 1/2.25 Unibet

Yli 4.5 maalia/1.58 Unibet

SaiPa lähtee kauden kotiavaukseensa suosikkina KalPaa vastaan. Kisapuiston lehtereille tulee varmasti paljon yleisöä kannattamaan omiaan ja SaiPa on tunnetusti vahva kauden avausotteluissaan. SaiPa on tehnyt harjoitusotteluissa paljon maaleja ja ottanut voittaja tasoisistaan joukkueista. Ykköskentästä löytyy ratkaisuvoimaa ylivoimaan ja 5vs5 peliin. Puolustus on tasapainoinen ja sen takana operoi tänään, ja varmasti monena muunakin iltana Jussi Markkanen.

KalPan harjoituskausi oli erittäin huono. Yhdeksästä ottelusta ainoastaan kaksi voittoa ja ne tulivat HV-71.stä ja Slovan Bratislavaa vastaan European Trophyssa. Antti Kerälä johtaa KalPan ykköskenttää ja kakkosta johtaa ulkomaalaishankinta Luke Pither, josta odotetaan pistelinkoa Niiralaan. Puolustus on tasaisen vahva ja maalilla aloittaa Pekka Tuokkola.

Joukkueet ovat pelanneet tasaisia vääntöjä viime kohtaamisissaan ja tänäänkin sellainen on odotettavissa. SaiPan kotietu ja ratkaisuvoima huomioiden uskomme SaiPan ottavan tänään niukan 4-2 kotivoiton ylivoima tehokkuudensa ansiosta.

 

Lyö vetoa näistä matseista Unibetilla » 

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNett?ref=hl

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement