SM-Liigaa tiistaina!

Tänään on SM-Liigassa neljän ottelun pelikierros. Kiekko viikko saatiin eilen käyntiin yhdellä ottelulla, kun jatkoajan jälkeen KalPa haki espoosta kaksi pistettä 2-3 voitolla. Tänään tosiaan neljä ottelua SM-Liigaa ja kahdesta pelistä vihjeet. Pelionnea!

 

Parhaat vetotoimistot NHL-vedonlyöntiin ja muuhun lätkään
unibetParas valinta käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös NHL:ään
betwayTunnettu suppeasta valikoimasta mutta kovista kertoimista.
betssonSuomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki. Helppokäyttöinen.

 

Kärpät – Ässät 1/1.82 Unibet

Kärpät – Ässät (+1.5) 1/2.40 Unibet

Kärpät saa tänään kotonaan vastaansa Ässät porista. Kärpät on pelannut edelleenkin heikosti, mutta tänään he saavat maalillensa takaisin Jussi Rynnäksen. Kärpät on pelannut kotonaan kolme peliä. Takana on yksi voitto, jatkoaika tappio ja yksi varsinaisella peliajalla hävitty peli. Kärpät on nyt hävinnyt neljä peliä putkeen. Kolme viimeisintä tappiota ovat tulleet varsinaisella. Viimeisin Ilvestä vastaan vieraista viime lauantaina 3-1 lukemin.

Ässät on ollut vahva kauden alussa. Joukkue on voittanut kaikki kotipelinsä, mutta hävinnyt kaikki vierasottelunsa. Joukkueen kokoonpanosta puuttuu tällä hetkellä Kamil Kreps ja ykkösmaalivahti Juuso Riksman. Maalilla aloittaa tänään siis toista kertaa kuluvalla kaudella Rasmus Rinne. Hänen aikaisempi ottelu HIFK.n vieraana päättyi vaihtamiseen Riksmaniin.

Tasainen ottelu tulossa. Vaikkei Kärpät mitään olekaan esittänyt niin uskomme heidän tänään katkaisevan tappioputken 3-1 voitolla.

 

TPS – SaiPa 2/2.75 Unibet

TPS (+1.5) – SaiPa 2/3.85 Unibet

TPS on syöksykierteessä. Kovin alkukaudesta pisteitä takonut ykkösnyrkki on rikottu. Kultakypärä Fracis Pare on siirretty kolmoskentän laitaan ja mm. Jeff Halpernista on tullut joukkueen kakkossentteri. Fredrik Norrena on ollut maalilla suhteellisen epävarma viime peleissä. TPS on hävinnyt kolme peliä putkeen. Kahdesta edellisestä kotipelistäkin on tullut takkiin. TPS.ssä ei kaikki ole kunnossa, mutta kuka tietää vaikka tänään kääntyisi kurssi?

SaiPa pelaa hyvää lätkää jälleen alkukaudesta. Joukkue on voittanut seitsemästä pelistä viisi ja ainoat tappiot ovat tulleet vieraista Kärpille ja Pelicansille. Viime vieraspelistään SaiPa nappasi HIFK.n vieraista voiton lukemin 1-3. Joukkueen ykköskenttä on ollut maalejen takia ja kesällä hankittu Patrick Davis on osoittautunut loistohankinnaksi. Maalilla Jussi Markkanen on ollut hyvä, kuten myöskin puolustus on pelannut mallikkaasti.

TPS kyntää nyt syvällä lounais-suomalaisessa maassa. SaiPa tulee idästä vauhdilla turkuun ja nappaa selkeän 2-5 voiton HK-Areenalla.

 

Lyö näistä matseista vedot Unibetilla »

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/VihjeNetti

Seuraa meitä twitterissä: https://twitter.com/Vihjenetti

Kommentoi artikkelia!

kommenttia

Powered by Facebook Comments

advertisement